membeli-belah pelbagai produk di dalam satu tempat di iprice

Assalamualaikum.



Seronok kan kalau dapat shopping online macam-macam produk di dalam satu tempat? saya sebagai pembeli barangan online yang tegar sangat lah teruja nak share laman web iprice yang menyediakan pelbagai jenis produk dari pelbagai jenama dan laman web di dalam satu tempat! tak kiralah samada kita nak cari dress yang cantik, mekap, skincare, barangan rumah seperti sofa, peralatan sukan, gadgets dan banyak lagi, semuanya ada di sini.kiranya iprice ni macam pusat sehenti untuk menjual macam-macam barang, macam-macam jenama dari laman web lain seperti zalora, lazada dan lain-lain.



Klik iprice. klik pada kategori produk yang anda cari dan akan keluar pula senarai produk mengikut jantina(men/women) dan jenis-jenis produk tersebut(heels, flats dan lain-lain).dengan cara ini memudahkan kita untuk mencari produk yang kita mahu.



Senang kan? boleh cari produk yang diinginkan samada klik di gender(men/women), kategori, harga, atau jenama, pilih mana-mana yang anda rasa lagi mudah dan membantu.bila dah keluar gambar produk boleh lah pilih yang mana berkenan.untuk beli pulak, senang saja, klik pada gambar produk yang dipilih, anda akan terus dibawa ke ruangan order laman web yang menjual produk tersebut.contohnya seperti gambar kat atas ni.dress tersebut dari laman web zalora, klik je kat gambar dress tu terus akan keluar tab baru untuk ruangan order zalora.dah boleh terus order kat situ ok?



Saja nak share kategori yang paling saya suka haha! kata jurusolek? mesti lah suka produk mekap kan? macam-macam jenama ada, termasuk lah jenama antarabangsa.jangan sangka harganya mahal-mahal belaka, yang murah pun ada tau.



Yang paling best kalau masuk shopping dekat iprice ni ada kupon diskaun! boleh jimat banyak kalau macam ni kan? ada yang sampai 70%! siapa yang tak nak memang rugi lah.jadi, mulai hari ni kena shopping melalui iprice tau? memang berbaloi sangat.. haha.



Jangan lupa sign up newsletter.kalau ada apa-apa promosi terbaru takde lah terlepas sebab kita akan diberitahu melalui email.


Mulai hari ni sila lah shopping melalui iprice ya? mudah dan boleh jimat sebab ada kupon diskaun =)



terima kasih.

SAFI Fair 2015 "Mulakan Pelayaran Kejelitaan SAFI"

Assalamualaikum.



Siapa tak kenal jenama SAFI? kalau cakap tak kenal tu memang kene piat telinga lah sebab SAFI ni jenama yang dah dipercayai sejak dulu lagi.Sejak zaman sekolah dulu mesti pakai SAFI kan? bukan diri sendiri ja yang pakai, kawan-kawan pun mesti pakai punya lah sebab berkesan dan murah pulak tu! haha... Saya pun tak terkecuali,  hampir  kesemua  rangkaian  produk  SAFI  saya  pernah  guna.Semua  buat  saya  puas  hatsebab berkesan =)



My current favourite! =D
Membesar dengan keluarga dan kawan-kawan yang menggunakan produk SAFI memang buat saya bertambah yakin  guna  jenama  ni  sebab  keberkesanannya  terbukti  kat  depan  mata.Contohnya  kakak  dan  adik  saya pengguna setia SAFI sejak dulu dan kulit mereka memang licin dan nampak cerah.siapa yang pernah jumpa adik saya mesti tau kulit dia macam mana kan? lepas tu semua tanya dia pakai produk apa hihi.Kawan-kawan lagi lah ramai yang guna, kawan saya ramai yang guna SAFI Balqis, kulit mereka cerah dan licin.satu jerawat pun tak nampak.Untuk saya sendiri, saya memang suka SAFI Balqis, terutama krim kencantikan SAFI Balqis.. bila pakai tu takyah mekap pun kulit akan nampak licin dan glowing.SAFI Rania Gold pun saya guna jugak sebab nak cegah tua haha.Saya dah melepasi 25 tahun, mesti lah kena cegah tua kan? tapi SAFI Rania Gold Krim BB adalah produk yang paling saya suka dari rangkaian SAFI Rania Gold.Sapu nipis-nipis kulit dah nampak berseri.Tak payah pakai bedak tebal-tebal dah.

Kalau anda nak cuba produk SAFI tapi was-was nak cuba yang mana satu, jangan risau, SAFI ada pelbagai jenis produk untuk memenuhi keperluan kulit dan usia yang berbeza.Yang paling penting sekali, SAFI adalah jenama penjagaan kulit HALAL no.1 di Malaysia!

Kat sini saya senaraikan antara rangkaian produk SAFI dan fungsinya.Boleh la anda cuba produk SAFI yang mana sesuai dengan keperluan diri anda ;)

1.  SAFI: Rangkaian produk penjagaan kulit yang dibuat hanya dari bahan semulajadi dan
Habbatus Sauda.
2.  SAFI  Balqis: Rangkaian produk penjagaan kulit  khusus  untuk mencerahkan kulit  yang menampakkan kesan pencerahan seawal 3 hari (terdapat dalam variasi regular dan oil control)
3.  SAFI Rania Gold: Rangkaian produk penjagaan kulit untuk mencegah penuaan.
4.  SAFI Rania Diamond: Rangkaian produk penjagaan kulit yang membaiki dan merawat
penuaan dan dalam masa yang sama mengekalkan kemudaan.
5.  SAFI Shayla: Rangkaian produk penjagaan rambut mengandungi Habbatus Sauda dicipta khusus buat wanita yang bertudung.




Tahun ini SAFI kembali dengan kempen SAFI FAIR 2015 "Mulakan Pelayaran Kejelitaan SAFI"
Pelayaran ialah metafora untuk pelayaran atau perjalanan kepada sesuatu yang lebih baik.Oleh itu, SAFI membawa pengguna dalam pelayaran kecantikan dengan menyediakan produk penjagaan kulit untuk peringkat hidup mereka yang berbezseperti SAFI (yang paling basic), SAFI Balqis, SAFI Rania Gold, SAFI Rania Diamond).


"Mulakan Pelayaran Kejelitaan SAFI" ialah tema yang menjelaskan bagaimana SAFI boleh memberi inspirasi kepada wanita untuk menjaga kecantikan mereka sejak usia muda untuk kekal cantik.


"Menangi Percutian Impian dan Peluang Belayar Bersama Nora!"
Tahu tak anda boleh sertai peraduan SAFI yang simple tapi hadiahnya sangat best ni? Rugi lah
kalau tak join sebab anda berpeluang untuk memenangi hadiah berupa percutian ke Langkawi!

10 pemenang terpilih akan menerima hadiah berupa percutian 3 hari 2 malam untuk dua orang ke Langkawi serta belayar di lautan untuk melihat pemandangan matahari terbenam bersama duta SAFI Rania Gold, Nora Danish! Selain hadiah utama, terdapat juga hadiah saguhati berupa 20 hamper SAFI bernilai RM250 setiap satu!

Untuk menyertai peraduan ini,  hanya perlu klik  https://apps.facebook.com/safifair/ atau dengan mendapatkan borang penyertaan di Mydin, Giant, Aeon, Aeon Big yang mengambil bahagian.

Anda hanya perlu:
1) Susun semula produk SAFI Rania Gold mengikut regimen penjagaan yang betul.
2) Sambung dan lengkapkan 2 baris pantun yang diberi
3) Isi maklumat peribadi anda dan hantarkan peraduan tersebut.



Jom sertai beramai-ramai :D


Terima kasih.



KLIK SINI TUAN BLOG NAK KAWEN