zoeyzauyah vlog EP 39 | Follow Me Around



Assalamualaikum.
Vlog kali ni saya rakam beberapa perkara yang saya buat waktu keluar hari tu.Selamat menonton.


Pilih HD dan jangan lupa subscribe ke youtube channel zoeyzauyah.



Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 38 | Filming Makeup Tutorial & Products Haul



Assalamualaikum.
Kali ni saya upload/update vlog lagi.Disebabkan saya tak berapa sihat, jadi saya tak dapat buat tuto mekap terbaru.Doakan saya sembuh dan sihat semula ya? dapat la saya buat video terbaru, Insyaallah 😊.


Pilih HD dan subscribe ke youtube.com/zoeyzauyah untuk video terbaru.


Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 37 | Get Ready With Me & Birthday.



Assalamualaikum.
Dalam vlog ni saya ada tunjuk persiapan untuk birthday, get ready with me(mekap) dan birthday celebration.Selamat menonton 😊.


Pilih HD dan jangan lupa subscribe ke youtube.com/zoeyzauyah untuk video terbaru.



Follow ig personal saya @zoeyzauyahofficial sebab saya selalu update di sana.


Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 36 | My Husband Cut My Hair & We Got Into A Car Accident



Assalamualaikum.
Saya tak tau nak cerita macam mana tapi sila lah menonton 😉.


Subscribe ke channel saya youtube.com/zoeyzauyah .



Terima kasih.

Pink Makeup Tutorial



Assalamualaikum.
Kali ni saya tunjuk mekap pink yang sama macam saya buat waktu birthday husband saya baru-baru ni.Sesiapa yang follow saya di ig mesti tau sebab saya ada upload gambar dekat sana.tapi waktu tu saya buat soft dan natural, dalam tuto ni saya buat terang sikit sebab nak disesuaikan dengan lighting dan kamera.Kalau anda tak nak terang sangat macam ni boleh softkan sapuan warna supaya nampak lebih natural.Selamat menonton dan selamat mencuba 😉.


Pilih HD dan jangan lupa subscribe ke youtube.com/zoeyzauyah dan klik bell untuk notification bila saya upload video terbaru.


Di bawah ni gambar mekap menggunakan studio lighting.
.
.
.






Di bawah ni pula gambar mekap menggunakan natural lighting.
.
.
.




Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 35 | Making Jjajangmyun & Curry Puff



Assalamualaikum.
Dalam vlog ni saya ada tunjuk saya cuba makanan korea Jjajangmyun halal, saya pakai face mask hitam(hehe) dan saya tolong kakna buat karipap.Selamat menonton 😊.


Pilih HD dan subscribe ke youtube.com/zoeyzauyah untuk video2 terbaru.



Terima kasih.



Green Brown Smokey Eye Tutorial



Assalamualaikum.
Dari apa yang saya perhatikan, warna hijau bukan trend mekap sekarang ni tapi memandangkan eyeshadow pallete saya ada warna hijau, saya teringin nak cuba mekap hijau pula tapi digabungkan dengan warna coklat supaya tak nampak over sangat hijaunya tu hihi.Selamat menonton dan selamat mencuba 😉.


Pilih HD dan subscribe.
Boleh check description box untuk senarai produk yang digunakan.


Gambar menggunakan studio lighting.
.
.
.




Gambar menggunakan natural lighting.
.
.
.



Terima kasih.