Me & my shoes..ouch! maluuuu...=.="


 1ST PROBLEM=.='
Dari dulu sampai skarang bende ni slalu jd kt zoey..
Bende ape? hmmm...the problem with my shoes..
Kalau g kenduri perkara wajib yg trjd ialah tali kasut putus,tapak rosak,mcm2 laa..
x sukenyee..malu tau!
Baru2 nih g kenduri kwn,tgh control cun jln tetiba tali kasut putus! dh nk tumbang time tuh tp nsb baik smpat berpaut kt kerusi!
malunya hanya tuhan yg tahu sbb ade 2,3 mamat hensem dok usha2 time tuh..
Tp cam biasa lah..nk cover malu kita buat dekk jek hahaha..
Ni la kasut yg ptus time kenduri tu..=.='

Flat shoes yg plg zoey syg tp tapak dia dh terkeluar baru2 nih huhu='(
 2ND PROBLEM =)
2nd problem dgn shoes nih,zoey selalu ada keinginan nk bli shoes baru walaupun kdg2 x perlu hahaha..
Sampaikan 'seseorg' penah perli,"dah bape byk kasut kt umah?" 
Time tu baru sdr yg zoey ska membazir bli bende yg x pnting nih hehehe..
Antara kasut2 zoey!(antara je tau) hahaha..
soping kasut lagik???
Dgn ank sedare..dia pon soping kasut..=)

3RD PROBLEM=)~
Zoey x tahan pakai shoes yg bertumit tggi..
Kejap jek leh cewi dgn kasut tggi,pastu mula tergedik-gedik..
Sakit kaki,skt bdn dn plg x tahan susah nafas! 
Kalau nampak kasut tggi yg tgh in skang mcm ankle boots dn lain2,hati geram tk terkira sbb bila pakai kasut tggi,secara smulajd body kita akn kelihatan seksi(seksi kee??) .
Tp nk buat camne kan? dh x sesuai dgn kite,so terpaksa la berpuashati dgn flat shoes atau plg sempoi,selipar aje..
Klu mood nk pakai selipar ni dtg,pakai dress pun zoey hentam selipar gak! hahaha..
Biar la kan? 
Peduli ape org nk ckp! hahaha..
Yg penting kita enjoy!!
Flat shoes yg zoey baru beli..^_^


3 comments:

HAFIZI said...

Rosak beli baru bayak2 je'
yg dah rosak uh bt colection dlm almari je
kehkeh

mamaairis said...

..EHEM..NAK TANYA SIKIT..PIC YANG DENGAN ANAK SEDARA TU SAPE? aisyah anak kak da ke??

zoey zau yah muhamad said...

hafiz: sbb rosak la bli byk2 pastu byk2 rosak lagi..pastu bli lg..hukhukhuk!!!
k.sha: alin ank abg kri lah..ank sedare dah besau2 hahah