owh Shidaku sudah kawen =)

Salam..
Sabtu 13 nov 2010 kite gi kenduri kwn kite kawen tahu.
Temanya pink campor itam.lawa tuuu...!
Kite tumpang eppy nenok kwn sama umo dah kawen..
tapi lam bdn neh terpikir gak bila la turn aku lak yer? hehe..isk2..ati nih bkn blh..asal gi kenduri ja mesti 'gatal merenyam' tu dtg balik hehe..terase nak kawen U..!
gatai x torah! hahahaha..Tahniah le kat Mama Shida N Papa nizam.percintaan sejak persekolahan akhirnya ke jinjang pelamin gak.Ape la agknye rahsia diaorang sampai leh bertahan selama tu yer.x cukup jari aku nak mengira taunnyer hehe..Skali jari kaki aku hentam guna hakhak..! 
pape pun lepas gak kempunan aku yg dah lama tingin nak makan nasi kenduri.Tapi kempunan nak mkn nasi myk sendiri jek blum dpt lagik..hahaha mmg sah aku gatai weh! 
kite ade boh gamba time kenduri tu..giler kau aku n the gang dah cam artis hari tu.start mula2 datang sampai la nak blk asik diekori paparazi si hencik cameraman aje tahu..time mkn pon glamor! hahaha teramat la gedix hari tu..msg2 lak pantang nampak kamera,dan2 muka jadi x malu..penat giler dok sengeh kt hencik cameraman yg ade dekat seploh org tu..err..ok,aku tipu! haha ade 4 org jek skali dgn si pengapit yg tetiba kene jadik camerawomen kitaorg nih haha..plan nk blk awl konon tp terbabas lak.seb bek kite yg curi2 kuar time keje n syatila yg keje ptgnyer x yah p.card..kalau tak masak la dgn U ARE FIRED! dek bos tergarang..hehe ok korang,enjoy la pic bebudak kerek yg x laku2 lam tu k kecuali shida n syatila yg dh jd bini org tu..hehe daaa...
P/S: Bila papa nk minang mama? hahaha...=D






4 comments:

pakeri said...

huhuhu,g kenduri kwen upenye..mesti ramai pakwe kacak2 kan kat situ.hahaha.

tak penat ke makan sambil sengih kat cameraman tu? T_T

last pic terbaik..lawa la akak pengantin pompuan..nk no leh? =.="

zOeY zAu YaH said...

ramai pkwe kacak ke ramai pak pacak? hahaha..
nak knl kakak pengantin yer? hehe carik kt my fb haha..

.pelangi. said...

kwn baik dah kawen ?
ape perasaan ye ?hehe :)
mesti sedih jugak kan.
nway.congrates :)

zOeY zAu YaH said...

sadis laa huhu