~Blogger best pilihan~ tq2..sob sob T_T

Heeeeeeeee..^____________^
Musti korang2 semua heran kan?
buang tebiat pe cik puan minah ronggeng punyer blog neh 
dok tenyum2 cam nak tercabot mulot tu kan?
 
Hehe..pagi neh baru pasan yg blog ucuk acamku neh
dipilih antara blogger best pilihan versi wanita.. 
Isk2..sape lah yg baik ati sudi pilih blog yg tah pape neh kan?
 
Jeng3x...! beliau ialah....(music pleaseee...) HENCIK PATIK!!
Peeewwwwwwiiiittttttt!!!!
 
Segaknyer tuan punyer blog Dunia patik tuh..
Alahaiiii...tetibe jek cair tgk muke dia hahhahahah...
PANG! amek ko senah,melampau sungguh kegatalan ko..hehehe..
 
To hencik patik,tq ler bebanyak yer..cik zozu terharu yg amat neh..
Rase nak luruh jantung,jiwa dan raga pas dapat tau terpilih..
Hukhuk..tetibe nak sadis plak..
 
Dunia patik memang blog pebret kite ok.
Jom gi ngorat itu blog..blog aje tau,bukan tuannyer hakhakhak..

Nampak x kat tengah2 tu? Header pink yg x bape nak cun tu 
kepunyaan cik puan minah punyer blog neh.
Header yang amatlah x smart sebab beliau tak teror 
dan tak penah blajar untuk terorkan diri beliau  buat menatang tu hehehe
 
Pasan tak jejaka seksi berbaju purple tuh? gaya ala2 model yg sedang menggoda.
sesape yang mudah tergoda,silalah tutup mata..
x pon lempang muka kuat2 sampai tak ternoda..
hoh? akeke..
Entry yang buat hati cik zozu neh berbunga2..
 bukan bunga taek ayam yer murid2...
bukan juga bunga2 cinta..
Tapi bunga2 bird of paridise..hoh! tetibe naek bunga mak aku tanam! akeke..
 
Tuan punyer blog iaitu A.F.A(nama glamor) atau hencik patik(nama glamor ke-2)
Agak kacak,hensem dan macho pada pandangan mata cik  zozu..huahahahah..
tetibe kuar ayat bodek..SUNGGUH! mmg iklas puji neh tahu..
pujian berdasarkan kenyataan..hehe..
Hencik patik,tak yah susah2..double cheese burger pon dah ok..hahaha!

Blog Hencik patik iaitu Dunia Patik
Apsal nama tu? hurmmm...citernyer camnih kan..bla..bla..bla...hahahaha..aku merepek!
Tanya lah dia sendiri okes..Nescaya jawapan dia akan memuaskan 
hati,jiwa dan raga korang..
errr..korang ke? bkn aku meh? hahahaha...

Buat kali yang ke-199873100 kali,
Tocey2 kepada hencik patik..
Tq to bla..bla..bla..hakhak cam dpt award plak kan..
Over!..bai2..=)

p/s: Sbulan..errr beberapa mggu aje lagi b'day saya.
tapi hati saya dah gedix nak cakap,
saya ngidam nak kamera..x perlu dslr cam my sis..
kang berat saya x larat nak ngusung.
cukuplah andainye dapat canon,sony atau yg sewaktu dgnnyer.
adekah sesape sudi bagi sebagai hadiah?
huhuhu sgt sadis sbb cam x de jek..
Jgn heran kalau pasni saya hanya mention bab neh aje..hehe.

6 comments:

Fiq Fikri said...

nak jugak:(

ZACK ENTRY said...

bagi gambar google camera nak tak? =)

zOeY zAu YaH said...

fiq: kamoo ank ape ha?hehe
zack: boleh gak nak ubatkan ati yg mmg tingin menatang kamera tu huhu

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

TQ sgt2 atas entry anda wat patik...alhamdulillah atas pujian zoyah 2 yeee...hehehe...

*fiq nk lempang ulang alik kot..hehehe..

zOeY zAu YaH said...

akeke..tetibe nak buat entry berbaur pujian setinngi bagunan seploh tgkat haha wellcome hencik patik.

cik kumbang said...
This comment has been removed by the author.