org buat saya pun nak buat~Blog tersempoi antara tersempoi~

Seperti tajuk di atas.pendek kata aku mmg buat2..hahahahha..
Masuk saja entry dah buat tak senonoh kan..akeke..

Ramainya yang ska buat senarai marai*apakah bahasa itu?
blog yang paling cun lah,blog yang paling gojes lah,
blog yang best lah dan blog yang plg jakun..
okes,aku tipu! aku mmg slalu buat ska2 hati..
*anda sudah tahu kenapa nama blog saya gitu.
Jimat masa nak explaint hehehe..

 Nah saksikan blog yang zozu ska terjah,merjah,sergah,serdah dan redah..
*bahasanya sedikit mereng berbanding hotak beliau sendiri.

~BLOG TERSEMPOI ANTARA TERSEMPOI~
*perlukah pjg berjela seperti itu? jawapannya mmg x perlu..
tapi namanya pun ska2 hati,maka ska2 hati lah aku! huahahahha..

* Senarai berdasarkan cara menulis + merepek yang menjadi pojaan cik zozu.
ulang skali lagi..
~BLOG TERSEMPOI ANTARA TERSEMPOI~

Hak milik sepenuhnya hencik patik.
AHMAD FAUZI ARYAAN.
apekah motif ulang tulis perkataan di dalam gambar itu? 
TIADA MOTIF kecuali mempromote semata-mata.

^_^ Blog pertama yang buat zozu baca entry sampai habes.

Pok cik FIQ FIKRI bersama kepala blog beliau.
Mak cik2,pak cik2..sila jgn larang anak anda masuk halaman
belog p.cik fiq ini.
blog beliau bukanlah dalam kategori 18sx dan sewaktu dgnnya.
ini blog Lelaki Geek,bkn Lelaki Gay..hehehhe..
*adakah mak cik2 yang membaca blog ini?
jawapannya ialah TIDAK ADA! fine! bagus!

^_^ Blog ke-2 yang buat zozu baca entry sampai habis.
*nampak sgt ulang ayat di atas sana,
yg berubah cuma 'ke-2' saja =.="

Blog cik nurul ain..
Baru dapat tahu pasal blog beliau melalui blog kawan2.
Percaya tak zozu sampai baca balik post dia sejak seploh taun lepas?
ok,silalah percaya sambil buat muka x bersalah 
*apekah kaitan? akeke..

^_^ Blog sempoi yng mmg sempoi..
*ok,x ulang dah ayat kat atas sana nun.

Blog cik momok!!
apekah motif tanda seru itu?
itu tandanya zozu smangat bila sebut cik momok.
nama ala2 ganaz tapi bahasa pongpang2 kuar air ujan..
hahahhaha..cik momok sila jgn mrh cik zozu.
^_^ Ska cara dia tulis..enjoy!
*Tengok,x ulang ayat lagi kan? hehe syabas tuk diri sendiri.

Qery bukan scary..hahahahha..
sape tak kenal dia meh lempang kuat2 sampai kuar air idong..

^_^ Gelak guling2 sampai jatuh katil bila baca entry beliau.
*ok,pecah rahsia sape punyer keje bunyi cam
nangka busuk jatuh mlm hari tu..hakhak..

Weeewwiiiiiittttt!!
Cik sarah...Ska sungguh tulis apa yg dia rasa.
Eh2...ska hati dia la kan..blog dia bukan blog kau!
*tetibe emo kat situ..hehe

^_^ Diary? dairi? or diari? tambah lagi 'beliau' 
hakhak cam keling jual botol aku cakap..

Milik penuh bumiputera rockers..yeayea!!! 
shh2..sila sopan dekat gadis ayu ini.
namanya syafiqah sabki..
Ayu kan? kan? kan? angguk pat! piat tinge sekor2 baru tahu..

^_^ Sempoi gak dia neh.

Budak neh bukan ska2 hati tapi ska2 mulot hahahha..
sempoi habess..ska terjah blog dia.
saja ska tgk dia merapu..diulangi 'SAJA'
hahahhaha...

^_^ hurmm...ok x tahu pe nak tulis dah hahhaha...

Sekian list2 yang sempat zozu buat.
Kalau ade yg x sebut tu harap maaf la ye.
Banyak lagi blog yang zozu ska tapi kena la boh sket2..
kang pjg berjela sampai 20 malam blom tentu habes dibaca.
Kepada yg dilist,sila la berbangga
sebab zozu bukan baik hati sgt nak slalu
buat list2 neh..hakhak terngaku plak diriku ini..
Sekiannn..tata..

p/s:Sgt gumbira sbb smalam sidia yg tersayang blk KL terus
terpacak dpn umah sambil bawak hadiah yg sgt comel..
Tq papa sayangs..=)

p/s: nak kamera..ya allah ya tuhanku
tolonglah munculkan seorang hamba yang baik hati
sampai sanggup belikan kamera sebagai hadiah hari jadi aku
amin...
*Pe motif aku x nak usaha sendiri?
sebab aku dah x keje skang neh..huahuahua...
amat terharu dgn diri sendiri T_T

15 comments:

Fiq Fikri said...

ahhaha...tak sangka tercalon lagi..kat blog ni..thanks ye..nenek..
jap2 tarik balik statement "lelaki gay"..aku saman hang nnt
wink!wink!

zOeY zAu YaH said...

x de sesape yg akn terkonpius disitu..hehehehhe...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wah...zoyah!!!Tq la ye tersenarai gak blog patik as blog sempoi..TQ again..


*sian ko fiq...hambek skali kne label lelaki teeettt!!!hehehe

nurul said...

wahhh...cm x caye je tercalon..
anyway, thnks a lot tau.....
mmmuahh mmuahh kat kamu yg comel tu :)

momoc said...

haha^_^
thanx bebanyak la cik zoey..
baiklah.cik momok akan berbahasa yang ganas-ganas seiring nama nya..>_<

saramysarah said...

wawawawaa....i pon trcalon ke yunk..sgt rase rendah diri..hehehehe..tq ey yunk..:P

zOeY zAu YaH said...

hencik patik: wellcome..ye pdn muke p.cik fiq hahhahaa..

cik nurul:suke blog kamoooo..huhu..cik nurul lg comel lah..haha..

cik momok: Cik momok mmg sempoi! ganaz lg,lg ganaz lg sempoi hahhaha..

cik sara: Xsah ler x baca blog kamoo haha..

Qery said...

nerves pulak pertama kali jadi pilihan..hahahaha!

pape pun TQ

zOeY zAu YaH said...

Uihhh..cam x caye jek neh? hencik qery mengumen belog saya? hahahahha skema ratna disitu..wellcome..

Raji berkata said...

hahahaha
Blog Akmal best~ ;D
xpernah aku xsenyum bila baca entry dia xD

zOeY zAu YaH said...

yup betul..=)

Syafiqah Sabki said...

alamak sangat terharu nih..sorry baru prasan coz bru bukak blog..sgt2 terharu n tengkiuk so much dear(^_^")

zOeY zAu YaH said...

haha wellcome..

♥AQMAL♥ said...

weyy akak...thnksz yew...tak sngka kowt!!heeeee

zOeY zAu YaH said...

adek:kene sgka gak arr haha