Giveaway shawls ayucinta ^_^


Assalamualaikum..

Tgk banner kat atas tu...
besaq punya gambau haku kasi HAHAHA..!
(gelak versi gaban).
ehem2..ok2 sila sopan wahai cik puan lawa tuan punya blog.
(sila lah loya lalu muntah beramai-ramai).

Banner besar2 tu menunjukkan saya memang exited giler dgn giveaway nih.
Saya join giveaway shawl ayucinta.

*owh sangat comel pojek ini..
ade lagi
ok,ini paling melampau..

Orang suka selendang macam saya memang kena
selalu usha2 fb dan blog macam  ayucinta
selendang dari fesyen terbaru,,cantik,murah dan yang paling penting 
tuannyer kasi service yang bagus..I LIKE! hoho..
*haishh terkeluar pulak ayat uncle santa =.="

klink link ini untuk turut serta.. ayucintakamu.blogspot.com

Insyaallah kalau ada rezeki sukanya saya bersyukur tak terkira
sebab saya suka gila shawl ayucinta.

p/s:Minta2 ada rezeki..rambang mata tgk shawl semua..
OWH! cik puan lawa,
Tulun tutup mata sendiri sekarang juga! (tetibe jek)



Kawan2 sila join sama weee...=)


Terima kasih kerana membaca blog saya..Tata ^_^

balik tirai ..mekap dan tips juga ada..

Assalamualaikum..

Kelmarin sudah complete satu misi.

Ini bukan akak misi hospital besar kulim,

bukan juga misi mustahil terjemahan daripada mission imposible..

Tetapi ini misi yang sangatlah  misi!

hey! ape aku merepek nih ha?

Okes2..ini misi awal untuk lelong baju.
so kelmarin saya serta model2 free pon start lah berposing
dan megkerekkan diri masing2 depan kamera berat gedabak itu..haha..
tapi ini di sebalik tirai besi dulu lah ya.
yang lain2 cik photographer belum edit lagik.


Ketika ini hujan renyai2,air pasang surut hakhak..
sesi melihat muka sendiri haha..

Dan cik yang sedang menangkap gambar mereka ini ialah cik puan lawa.
pengarah kene belakang tabir aje ye,baru ada gaya bos..hoho..!

Segrombolan baju yang bakal dilelong.
tungguuu...!


MEKAP DAN TIPS!
p/s:Semua mekap cam 'kureng asam pedas' sebab dah habis amek gamba 
baru tringat upanya awal tadi lupa amek gamba mekap hukhuk..
haishhh! cair semuanya.

Rona-roni kite punye mata..
teknik ini dipanggil teknik pelangi anganku musnah teruk dilanda ribut hahaha..
tipu! tipu! dan tipu lagik!

Eyeshadow:Coklat,tembaga,ungu gelap,hitam dan kelabu shining.

Maskara n eyeliner: Hitam pekat.

Blusher: Coklat lembut dan pink lembut.

lipstick: Pink gelap keungguan campur nude pink.

Ini lagi lah kan..mekap dah cair gila haha..

eyeshadow:Ungu gelap,biru torquest,pink dan hitam.

Maskara n eyeliner: Hitam pekat.

Blusher: Coklat,pink dan merah (campur2).

Lipstick: Pink keugguan dan pink lembut.

Hahaha..gelak besau haku tengok semua mekap dah dekat 'expired'.

Eyeshadow:Biru dan hitam.

maskara n eyeliner: hitam pekat.

Blusher: coklat dan merah (lembut).

Lipstick: merah gelap dan lipglos pink terang.

TIPS:
1.Kalau barang mekap belum cukup semua benda,
kene kreatif dengan menggunakan barang yang sedia ada sahaja..lebih jimat.

2.Saya selalu guna eyeshadow sebagai blusher dan penambah shading.
tekstur dan warna sama sahaja.

3.Campur2 warna lipstick untuk mendapatkan satu warna baru.

4. Campur2 warna eyeshadow..nanti akan dapat satu warna yang cantik.
tapi kalau campur warna gelap,kene berani lah ya.
saya suka warna gelap sebab mata akan tampak 'galak' dan cantik.

5.Kalau blusher terlau terang,guna sahaja bedak debu lalu pedap nipis2 
diatas warna blusher tersebut.


Itu sahaja untuk hari yang ceria seperti hari ini ^_^

p/s: Hari ini sambung amek gambar baju tapi tak pakai model dah..
Model tukar posisi daa....(tetibe pengarah sadis).


p/s: semalam bermimpi mcm2..minta2 jadi kenyataan amin..
juga mimpi kembali ke umur 7 tahun.
haishh! sejak menghampiri umur tua ini,
mimpi2 nak kembali ke alam muda pula ya.

p/s: Tinggalkan jejak anda di komen saya ya.


Terima kasih kerana membaca belog tidak hebat ini 
wahai pembaca yang comel2 belaka.TATA..













anugerah bintang popular



Owh saya telah mendapat award bintang paling popular 2010..
Tak,tak,tak..ini bukan award itu,nanti artis2 malaysia mogok lapar
Sebab saya dapat dulu+lebih glamour dari mereka.

Ini award yang adik manis macam gula2 yang kasi Daily purple dairy.
Dia memang selalu bagi award dekat saya..kali ini sebagai menghargai followersnya.
Owh tq adek manis cinta hati..sob..sob..okes,sudah melampau kamu bodek
Eh2..saya tak bodek ya adek,iklas dari hati suci minyak murni hehe..
Tq...

Terima kasih kerana membaca belog saya.

Ini poduk muka saya =)


Bismilahirahmanirahhim dan assalamualaikum semua.

 Hari ni tetibe terasa nak review poduk ape yg saya guna.

Perempuan tak sedar diri macam saya memang selalu tukar2 poduk.
konon2 nak makin lawa,tapi kadang2 tersalah poduk makin huduh ghopanya
hahaha..

Poduk paling mahal yang saya penah saya guna SK11..
Tapi hampasss! muka jadi gatal2 dan tak selesa.
padan muka RM haku... T_T

Poduk paling memberi hasil..Natasya,
tapi saya stop disebabkan kes yang kecoh satu waktu dulu.
Pas stop muka naik ruam halus..adusss..! tensen kot!
*rasa nak tumbuk2 ruam tu semua..hehe..

Lain2 poduk yg saya penah guna:

1.Fair n lovely..*murah tapi berkesan.

 2.Fairever fairness cream..*sama cam fair n lovely.

3.Temulawak cream..*orang pakai saya pun nak juga.
tapi pastu cream ni orang kata tak elok,so saya stop.
lagipun tak suka cream yang agak berminyak dan seolah-olah menutup kulit kita.

4.Safi..*Poduk yang bagus,tapi tak sesuai dengan saya.kulit saya jadi gatal2 dan naik ruam.

5.Skinz..*Ok gak tapi kurang memuaskan hati.

6.Hr(susu kambing)..*poduk yang bagus tapi tak sesuai dengan kulit saya.Jadi ruam.

7.Olay 7 tanda penuaan..*Terasa diri dah tua,maka try la poduk ni haha..
ruam kat muka tak mau ilang,so stop juga lah.

Jeng3x...! Sekarang poduk yang betul2 sesuai dengan saya murah sahaja.
Loreal white perfect.
Ruam hilang dan jerawat pun tak naik.
kulit jadi licin dan nampak sihat.
*dah macam cik minah pomoter aku neh!

owh,nak bagitahu,kulit saya jenis kombinasi.
berminyak di zon-T(dahi dan hidung),
kering/normal di bahagian lainnya.

Nak citer la jugak macam mana saya boleh tau keberkesanan poduk ni.
Saya terjumpa bekas supervisor saya yang lama.
muka dia nampak berbeza sangat2.dulu kusam,sekarang licin dan glowing.
*iklan poduk cap kambeng jap.

Nasib baik dia tak kedekut ilmu hitam..eh2!! salah..ilmu kecantikan,
maka dia pomote la kat cik puan lawa ni.siap tunjuk lagi poduk2 tu semua
*giler,pi mana2 pon bawak poduk dalam bag..tak patah bahu ke? hehe..


 Ini pencuci muka bukan pencuci jamban ya..Hakhak..
Jenis krim.kulit lembut dan sangat selesa lepas guna.
tak ade lah kering ka,tegang ka,gatal2 nak kawen ka*hoh? apekah kaitan?

 Skip toner ye sebab sejak dulu saya tak suka pakai toner.
Pas cuci pakai pelembab ni.
Cepat meresap dan tak berminyak.

 Uv protector.
Bila pakai ni kulit jadi licin dan nampak glowing sangat.
Bila pegang boleh rasa lembut dan lembab.
kalau pakai mekap,kulit nampak cantik dan sihat.
*okes,sah pekerjaan yang sesuai dengan saya ialah pomoter..=.=" 

Night cream.
Serius cakap,kadang2 aje pakai sebab cik puan lawa ni
memang pemalas tahap gaban,cipan,lipan,papan dan sewaktu dgnnya..
okes! itu sudah melampau..hehe..

 Kalau jerawat tumbuh pakai lah ini.
Clean n clear.
tapi dah lama tak pakai sebab jerawat dah tak naik..
rasanya kan..jerawat tu takut cik puan lawa tumbuk2 dia,tu yang tak jadi nak naik..
hahahaha...

Beli lah time pomosi,nescaya anda akan mendapat penjimatan yang hebat..hahaha..

See? kulit saya nampak glowing kan? 
Pasni sila hentikan gosip anda yang mengatakan saya
telah mencucuk botot kat muka..haha bajet artis tak sedar diri!

Okes,nak gi carik hencik Loreal,nak minta komisen
barang sekupang dua..hakhak over aku!
 
Selamat mentry poduk2 ni semua..tata..('-'*)
*Bahasa mengong cam tuan dia.


make-up trick or make-up tips?

Assalamualaikum..

Sememamgnya saya bukanlah si tukang mekap yg sempurna.

Ada masanya saya tersalah touch2 muka customer juga.

Almaklumlah,saya bukan si tukang sihir yg perfect segala kejahatannya
*ape ini kaitan? hehe merapu sudah!

Okes2..mari kita lihat ape saya punya tipu2 atau tip2 dalam mekap..
*tak tahu betul ini trick atau tips..MENGONG! =.="
Sdg marahkan diri sendiri..


ini elianto make-up corrector(kiri).
Kalau tengah mekap2 tu then tercomot ke terover ke,
terjahat ke*hoh?..leh la sapu kat tempat tu pastu pedap dgn
putik kapas...Taddaaaa...! comot dah ilang tapi kene la
touch-up balik tempat tadi  hahaha..
tekstur cam vaseline tp yg ni lam bentuk stick,so sng nak guna.

Ini elianto eye base.
sblum pakai eyeshadow pakai bende ni dulu.
sapuan eyeshadow akan jadi rata dan tahan lama.
warna dia pun akan jadi smooth aje..
ewah..! cam jurucakap eliantio lak aku nih..
Hencik elianto,bak sini komisen!

Kalau muka rasa2 cam bola sepak telebih angin,
sila la guna poduk di atas untuk shading muka anda itu.
Warna kene gelap,tp shading ni ade teknik2 tertentu.
bukan semua muka sama kan..
Tersalah buat cam lady gagak x jadik plak kau hahaha..
yg kaler ijau dan lain2 tu mcm concelear lah..nak cover cela.
byk fungsi bende ni tau.

Elianto concelear atau maybelline concelear.
Muka byk cela leh la tempek bende ni.
Pedap2 aje dgn jari..jgn tonyoh plak k.
kang seploh taun pon belum tentu cela kau ditutup.

Kryolan loose powder atau  ronasutra meneral loose powder.
Pakai ni mekap akan jadi tahan lama+kalis air.
Saya selalu guna yg ronasutra tu.
Pakai fondation,shading,concelear baru pakai loose powder ni.
Tapi kene pastikan fondation dan lain2 asas tu betul2 rata.
kalau tak,mekap akan nampak bercapuk dan tak cantik.

Elianto lip liner.
Bukan saja guna untuk garis garisan bibir,
tapi guna guna sekali untuk seluruh bibir..
itu yg akan membuat gincu tahan lama.
Isk..mmg sah saya kene minta komisen kat elianto..
dey thambi! we see in court! wahahaha pe la aku skipping tu.

*PIC SOURCE FROM GOOGLE.

Tips lagik...

1.Nak bulu mata nampak lebat dan betul2 lentik sng je.
Ketip bulu mata byk kali.Pakai maskara lebih dari 3 kali ya.

2.Pakai pelembab sebelum mekap,sbb kulit akan kelihatan sihat.

Errr..okes saya dah tak ingat ape lagi tips dia..hahaha..haru toi!


Sila kagum dgn kulit saya yg sgt glowing itu..
owh terima kasih kepada cahaya matahari yg sgt baik hati
sudi nak silaukan muka saya..hakhak..terover haku..

p/s: Hari ni photoshoot dgn hencik boypren.
gambar2nye COMING SOON!
hehehe..OVER!
Daa...=)

saya buat head ribbon ^_^

Assalamualaikum..

Dengan penuh rasa cewinya saya nak war2kan
yg saya berjaya buat head ribbon sendiri..hoyee!!!

Ni gara2 tukang jual kat tenet kedekut sama saya.
asal nak beli je habis,asal habis je baru  saya nak beli..bistu camne? hakhak..
So berbekalkan hotak yg x bape nak genius ni,last2 terpikir gak
nak buat sendiri..hoho..! makanya sesi mencari brg pon bermula.
bukan kuar cari kat kedai tau,semuanya saya dpt free..hehe..
kain tu tq to my cousin si 'pereka fesyen' atau nama glamor 1 lagik
'tukang jahit' hahaha..dia kasi perca kain yg sah2 free of charge..tq ye.
Owh,ada sedikit ucapan,terima kasih mak kerana melahirkan anak
yg punya tgn kreatif ini..huahahaha..Sila la loya beramai-ramai..

Gambau pembukaan..cuci mata dulu..
ni lah head ribbon..pe? x tahu ke?
head ribbon tu riben kepala lah..hahaha..
ok2 sila serius..ni riben yg girl bertudung mcm saya
pakai atas kepala tu.



Step2 nak buat.

1.Potong kain memanjang ikut saiz ribbon yg kita nak.


2.Cantum di bahagian tengah dan jahit.tapi tak perlu terbalikkan kain ye.
*nak jahit sembat ke,rembat ke,sumbat ke,lantaklah korang hahaha..

3.Bahagian dijahit tadi dijadikan  'tulang' di bahagian tengah.

4. Lipat dua bahagian tengah
(tulang memanjang tadi pastikan di bahagian dalam),
cantum dan jahit.

5.Kecilkan bahagian tengah dan jahit membentuk riben.



6.Tutup bahagian tengah yg dijahit tadi dgn riben.
lekat guna gam panas boleh,jahit pun boleh.

7.Lekatkan pin di bahagian belakang.
lekat guna gam atau jahit.


TADAAA...!!! sudah siap.
pasni cewi lah saya dgn riben cinonet tu hehe..


Nanti2..belum habis lagi.
Tidak sah jika tidak ada muka cik puan lawa tuan punya belog ini.
Amek gambau saiz xl aku kasi kau! hahaha..

p/s: X sabarnya esok ada outdoor photoshoot dgn hencik boypren..=)

Dapat award lagi..hoyehhh!!

Sila jgn jeles dgn saya..
Buat kali ke-19647893..saya telah mendapat award yang
menambahkan kecewian saya dgn jayanya..hoho..sukeee!!
*gaya org menipu yg sgt jakun..=.="

Cik adek yg manis daily purple dairy  yg kasi..
sob..sob..nanges buat kali yg keseploh..huhu..
tq dak comel..lap u lah..muah2..hehe..
*cik minah sdg membodek..

Moh kite jawab soklan2 peksa dia..
harap2 dapat 20A nanti..meh tadah tgn minta doa pat!
*giler cik minah sorang neh..

1) SEJAK BILA MULA BERBLOGGING?

Sejak dalam perut mak lagi..betulll...mak kite yg cakap..akeke..
Serius2! Awal tahun neh tapi aktif baru beberapa bulan sbb sblum neh
cik puan lawa tuan punya blog 
pemalas+x tahu ape itu blog..
ingatkan minuman cool blog tu huahahaha..

2) MENGAPA KORANG BERBLOGGING?

Nak carik pakwe hensem a.k.a bakal suami..hahaha..
Isk2..cik puan lawa,sila jgn malukan diri sendiri ya..

Sebab yg paling logik yg sempat terpikir time neh..hurmm...
Hilangkan bosan+kongsi pengalaman+diari harian
+tempat luahkan perasaan+tambah kenalan =SUKEEEE...!!!

3) KORANG SELALU BUAT ENTRY MENGENAI APA?

Mengenai 'kera' yg sgt comel,cik puan lawa yg sgt gojes,
cik senah yg comel gila,cik minah yg sgt menawan
dan cik zozu yg ska2 hati..
Bukan main2 ya..ini hal yg sgt serius!
*tetibe..

4) SUKE BERBLOGWALKING TAK? NYATAKAN SEBAB:

Sukee..saja suke nyemakkan trafic blog n komen blog korang..huahahaha..
eratkan silaturahim katakan..baik tak saya? baik kan? kan? kan?
*angguk je la kan..

5) LAST QUESTION,APE PENDAPAT ANDA MENGENAI SAYA?-
YANG BAGI AWARD NI:

Comel..

Sweet..

Manja..

Ngada..

hahahaha..*termasuk sifat dia jgk ka? BANYAK MAIN!

-IM GONNA TAG-



Okes..selesai sudah exam kali neh..hehe..
jom bersurai..=)

p/s: smalam gitau kakak ape hadiah idaman kalbu..
katanyer "over hg neh,b'day sbulan lagi tapi dah minta hadiah"
yerlah dah hg tu tiap2 taun beli hadiah awai,kang x sempat gitau hg pi beli
benda lain..kempunan akuu..hehe..
sian dapat adek over hakhak..redha je la kan.

INSYAALLAH

Daripada Abu Said Al-Khudri dan Abu Hurairah RA,Nabi bersabda:

“ Tidak menimpa seorang Mukmin suatu penyakit yang berpanjangan,
kepayahan, sebarang jenis kesakitan, dan kesedihan malahan kedukacitaan,
melainkan dihapuskan sebahagian dosa-dosanya.”

(Riwayat Bukhori dan Muslim)

"Ya Allah ya tuhanku..ampunkanlah dosa-dosaku..
sembuhkanlah aku..
panjangkanlah umurku serta keluargaku supaya dapat kami
beramal soleh dengan lebih banyak lagi.
berilah peluang kepadaku untuk aku hidup lebih lama lagi dengan orang
yang amat aku sayangi..amin..."
                                                                                                            




~Henna hey~

Assalamualaikum semua..

Sila jangan salah paham..
henna itu bukanlah mak cik saya..
itu juga bukan nama nenek saya..
Henna itu adalah nama saya..huahahaha..TIPU!

nipu sangat ler kalau sesape tak tahu ape tu henna..
*kalau lelaki mmg aku phm..
Dey thambi! henna tu inai la weh..INAI!
*pe motif tetibe nak marah =.="

Cik zozu ska pakai sejak tecik2 sbb sejak dulu 
dia mmg ska berangan nak tawen huahahaha..
pitnoh diri sendiri..

Baru jap tadi cik zozu ukir inai..
corak x dapat dikenalpasti sebab dia mmg
ska2 hati hahaha..

P/S: Banyak giler corak cik zozu penah buat tapi
semua gambau dah ilang smalam..
pendrive masuk kuman selsema..TENSEN! 
gambau ribu2 keping ilang camtu aje!!!
*Ade tak sesape nak sukaneka 
bg zozu lempang kuat2 time neh?

Nih baru buat tadi tahu..panas dari oven hahaha...
Mak dah lari jauh2..katanyer busuk giler! ye ke mak? 
ke mak jeles sebab x ukir kat tgn mak? hahaha..ANAK DURHAKA!

Tengok2..merah kan? kalah mak ngah! hehehe..
err...maksud zozu inai mak ngah*selamatkan diri =.="
ni corak tuk tapak tangan.
comot kaler oren tu bekas pakai yg hari tu...
alaa..hari tuu..time kawen tu..huahaha...
*giler dak neh gatai nak kawen!

Taaaddddaaaaa...! tangan pengantin dah siap..huahahaha...
Pe la corak aku buat tu..
cam utan rimba blakang umah aje ghopanya..
*umah hang mana ada utan cek oii..

Neh time raya aji lepas.
Orang sibuk nak raya,dia lak sibuk nak berinai..
cewi toi! hehe..

Gunalah inai cap kambing ini..
nescaya hasilnya nanti amatlah merah kalah warna darah..
akeke..nampak sangat aku ska tipu.
Cik zozu pakai cam lam gambau neh.
warna dia betul2 merah..bukan cekelat ataupun itam.
kalau kat sini la kan harga dia RM10.00
Tapi kalau kat kelantan harga dia RM2.00 aje tahu!
Murah giler tuuu..giler pon x murah camtu hakhak..
Cik zozu ska pesan kat abg ipar yg slalu gi outstation kat sana.

Nampak tak budak neh? nampak? nampak?
Ha dia neh kaki berinai gak neh..kaki je bukan tgn hahaha...
x de lah..dia adalah bahan eksperimen cik zozu..
jadi mangsa tuk conteng2 kaki tgn dia.
Pantang nampak inai mula la gedix2 kalah cik dia neh hehe..
*gambau neh dia x ukir inai plak...x leh nak tayang huhu..

Terima kasih kerana membaca blog saya =)

p/s: *Ramainyer silent readers saya..tq byk2 yer^_^
   
       *Nak kamera tuk b'day saya huhu..
      

dapat award! aku cewi...^_^

Weewiiitttt!
Buat pertama kali zozu dapat award.
Maka dgn muka x malunya terus gi amek award tu kat
belog yg kasi neh.

Belog kepunyaan adek manis cinta hati..daily purple dairy
huahahahha tetibe kuar ayat bodek..

Adek manis..tenkiu bebanyak sbb pilih cik puan lawa
punya belog neh..errr..bukan2..
belog kepunyaan cik puan lawa...haaa..tu baru betol hahaha..

Ini award yang cun melecun versi ungu..
hahahhaha
adek kakak suka ungu ya?

Tenkiu kepada mak bapak,adek,kakak,boypren tercinta,
adek manis suka ungu dan bla..bla..bla..
hahahha cam diva x sedar diri trima award!

ni kene jwb soklan dia jap..
dup dap dup dap jtg hati..
cam nak peksa spm pon ade neh haha..
OVER!
1) 7BUTIR2 TENTANG DIRI KORANG (AKU LAH TU).
CTH NAMA UMO N LAIN2.

1= Nama glamor aci2 buka pintu tak? kalau tak buka x pe lah..kite jwb taun dpn hahahaha..
ok2 sila serius cik puan  lawa! hurm2...nama saya Zoey zau yah muhamad..
jangan buat2 hairan nama cam dak laki..tu gila glamor punya pasal haha..!

2= umo saya 12 taun cikgu!
 ye cikgu saya tahu saya x sedar diri ckgu..
ape?ape?ape? 22 taun?
eh2..22 taun tu nenek saya bukan saya..hahaha

3= Saya ada 4 abg (sorang dah meninggal) yg macho2 belaka..
err...ok,x bape macho cam bapak muda2 tp macho  la gak kan huahahaha..
2 kakak yg slalu dibuli,dipau dan di..di..di..bape byk malang depa ade adek camni kan?
1 adek perempuan yg cam ibu tebuan (tebuan pon x mo ibu camni) haha..!
ramainyer kami badek2 sbb 2 ibu...so jgn heran plak k..hehe..

4= Berat saya cuma 38kg sejak 3 taun yg lepas.
tips tuk kurus? sng aje..carik lah penyakit byk2 pastu konpem anda lebih kurus 
dari cik puan lidi hahaha..

5)= tinggi saya 160cm..sah2 x sesuai dgn berat td kan?
x bape nak tinggi,tapi tetap berbangga sbb lebih
tinggi dari orang yang punya tinggi 159cm kan? kan? kan?
errr..apekah motif?

6= Kerja saya? err...saya sudah tiada kerja
kecuali buat2 ade kerje hahaha..
saya adalah tukang mekap..bukan tukang paip,
bukan juga tukang karut..hehehe..

7)= Hobi saya melantak bukan dihentak..
membaca (skema binti ratna) juga dibaca..
beron9..err..on9 yer adek2,,jgn fikir lain hehe..

2) HERO 

Hero malaya,hero hindustan dan hero tua..hahhaha
aku tipu!
Hero saya dah tentulah hencik bapak,Muhamad bin saad
my bro sekalian..zakree,ahmad shahril,zulkifli dan zamzuri.
tak lupa kepada hencik boypren tercinta,A.A...hahahha
Mereka byk berkorban(mungkin) dan menerima diri saya seadanya..
hukhuk tetibe sadiss yg amat..


3) SERAHKAN AWARD PADE SESAPE.

Pada semua yg mebaca neh.
saya suka semua blog yg saya follow.
dan saya rasa semuanya comel2 belaka.
tahniah tuk diri anda.
dan silalah berbangga ya..

4) PESANAN TUK JAGA AWARD NIH ELOK.

Dah tahu pon kan?
simpan la award neh elok2 ya.
x kisah lah nak simpan di utan simpan
ataupun nak simpan di dalam sampan,
yg penting SIMPAN ELOK2!
kalau tak,aku lempang sekor2..
hahahaha...


 Bukti cik puan lawa x tipu yg dia dpt award.
Besaukan mata tgk betul2..nama siapakah itu?
x tahu? meh aku sekeh meh..
hehehe..

Ini gambau yg cik puan lawa antar tuk join contest.
Nampak tak link kat bawah neh?
pakat2 lah klik pastu like page dia,pastu baru like kat 
gambau cik puan pasan lawa neh..akeke..
Kalau menang alhamdulilah leh buat perubahan
kat kawasan korang kan..hehe cam nak jd YB gayanyer!

Ok murid2..sekian pelajaran tuk hari neh.
cikgu dah penat nak potpet2..
*bukan awl2 tadi jd ank murid ke? tetibe naik pgkat jd cikgu =.="
Bersurai sekarang..