warna-warni mata saya brand apa ya?

Assalamualaikum

Saya suka pakai contact lens.
sebab saya rabun tapi tak boleh pakai
sepek mata sebab mata saya sangat berlagak.
dia nak warna warni saja.
pastu dia x mau yang murah2 cak kambeng 
atau yang berlambak kat tenet dan berharga RM30 sepasang itu.

Sudah banyak jenama lens yang saya cuba,
tapi hanya satu jenama saja yang sesuai dengan saya
sampaikan bila saya pakai,saya tak rasa apa2..
very the clear ye puan2(sengau sket)..

owh..saya pernah buat entry pasal lens dari A sampai Z
termasuk hal yg ramai org x tahu.


Taddaaa..!
Colour view. ada banyak jenis dan warna.
Sangat selesa..
*Isk2..memang dasar penah jual lens kan?
cakap pon pomote2 aje haiii..



Ini antara gamba lens saya yer..

gambar rajah no.1dari atas: kaler biru.
*pakai beberapa hari saja sbb tgn gatal sangat
pi tonyoh2 x hingat dunia..last terkoyak menatang tu
dan menangis daku dalam doamu..huaaaa!

gambar rajah no.2: kaler grey.
*warna grey tapi nak ijau2 sket.
warna yg paling cantik dan mendapat perhatian ramai.
sebab terlalu palsu mungkin?

gambar rajah no.3: kaler ungu.
*ini brand lain.bos kasi free tapi saya
tak selesa..

gambar rajah no.4: Kaler coklat.
*Ini sangat natural tapi mendapat perhatian ramai juga.
mungkin sebab saya suka jegil mata haha..
Paling baru saya pakai warna ijau.
konon nak jadik cam minah arab mata ijau plak kan hahaha..

Mata zaman sekarang memang mengada ya..
tapi alhamdulilah saya masih mampu melihat hehe..

Hey hencik munyet,
memakai kaca mata ini sangat tidak ade style okes.
sila pergi mendapatkan lens
macam saya sekarang juga.
opss!! hencik munyet sudah marah.


p/s:saya telah diapproved oleh irene dalam fb dia.
dia tidak sombong walaupun popular.

Terima kasih kerana membaca.
Tata =)