Bila duduk saja...

Assalamualaikum...

Orang yang mengangur macam saya 
memang banyak masa terluang a.k.a duduk saja..
eh bukan..bukan..saya tak suka gelar diri pengangur..
kan lebih manis gelar..
'SI MUA YANG BELUM DAPAT JOB,
MAKA INI ADALAH MASA BEREHAT UNTUK BELIAU'
*Sape taktau apa itu mua meh nak sekeh sorang2..ha ha..

Tapi....saya suka sangat buat kerja kreatif..ke diy? ke hape ha?
*ya ampun...! bengap juga tuan blog ini ya!

Jangan tak tahu..selain mekap,saya suka dan ada kebolehan
buat hantaran,gubahan bunga,ukir inai ,pastu kerja2 yang
saya tak tahu nak panggil hape tu 
cam buat head ribbon dan headband sendiri.
Lepas mandi terus rasa nak buat inai ini.
bapak kata..
"tangan elok2 na pi conteng pulak'
errr...hencik bapak..ini adalah ukiran inai..
anak anda bukan seorang vandalisma yang kemaruk
nak conteng2 secara haram lalu tangan sendiri menjadi mangsa..
ha ha ha...

Ini tapak tangan..
main hentam saja ukir macam ini..ha ha..

Selalu sangat saya buat ini...
hiasan atas ribbon yang bling2 itu sebenarnya
corak di kain.
saya gunting dan lekat atas ribbon itu..he he..

Owh itulah  kerja saya bila tak ada kerja.
buat untuk suka2 saja tapi ada pulak yang order he he..

Klik nuffnang saya.dah lama berangan nak kawin nih haha..

Terima kasih.