Review produk Rosken skin repair

Assalamualaikum..

Ehem2..nak bajet ratis jap...
ATAS PERMINTAAN RAMAI..
SAYA AKAN RIVIEW PRODUK2 YANG SAYA GUNA.
sebelum ni dah buat tapi orang malas macam saya ini
mana ada cerita secara terperinci,agaknya sebab itulah
kawan2 fb dan blog 'dera' saya suruh buat lagi ha ha..ampun2..
p/s: aisehhh! permintaan ramai konon...
macamlah ada orang tunggu sangat entry engkau ni..
ha ha ha...

Okes2 moh serius...
Mula2 saya nak review produk rosken skin repair
sebab ada pembaca yang request pasal produk ni dulu.


Saya mula kenal poduk ni melalui adik saya.
lepas try,boleh dikatakan inilah krim terbaik yang saya pernah try.

TEKSTUR: Berkrim..bukan jenis lotion yang cair dan melekit tu..
tapi tak ade lah bau yang wangi2 tu..produk ni tak de bau sangat pun.

HARGA: Lupa ha ha! haru betoi! tapi belas2 ringgit je..gedabak jugak besarnya..

KESAN: Dia jenis krim,so bila pakai cepat serap kekulit.tak melekit dan kulit jadi
lembut dan lembab dalam masa yang lama.
kulit saya terlalu kering sampai nampak gelap pastu selalu jadi putih2.
lepas pakai ni ok terus..selesa ja.bukan macam lotion biasa yang melekit pastu
nak kena ulang pakai selalu.tapi krim ini bukan untuk putihkan kulit.
hanya untuk merawat sahaja.faham murid? ya bagus..!

Ada banyak jenis tapi saya guna yang ini.

tag harga ada lagi.tapi tulisan dan padam..
tak dapek den nolong bab harga ha ha..

Gunalah krim ini untuk kulit badan dan tangan yang lembut.
abaikan tangan yang bercela itu..
angkara ukiran inai yang baru nak hilang he he..
Dah2..cukup buat iklan..
kang melebih-lebih haku nih.
dahlah agak serius buat entry nih..cam bukan haku jaa..ha ha..

Klik nuffnang..nak kawen..wee...^_^

Terima kasih.