Review produk Rosken skin repair

Assalamualaikum..

Ehem2..nak bajet ratis jap...
ATAS PERMINTAAN RAMAI..
SAYA AKAN RIVIEW PRODUK2 YANG SAYA GUNA.
sebelum ni dah buat tapi orang malas macam saya ini
mana ada cerita secara terperinci,agaknya sebab itulah
kawan2 fb dan blog 'dera' saya suruh buat lagi ha ha..ampun2..
p/s: aisehhh! permintaan ramai konon...
macamlah ada orang tunggu sangat entry engkau ni..
ha ha ha...

Okes2 moh serius...
Mula2 saya nak review produk rosken skin repair
sebab ada pembaca yang request pasal produk ni dulu.


Saya mula kenal poduk ni melalui adik saya.
lepas try,boleh dikatakan inilah krim terbaik yang saya pernah try.

TEKSTUR: Berkrim..bukan jenis lotion yang cair dan melekit tu..
tapi tak ade lah bau yang wangi2 tu..produk ni tak de bau sangat pun.

HARGA: Lupa ha ha! haru betoi! tapi belas2 ringgit je..gedabak jugak besarnya..

KESAN: Dia jenis krim,so bila pakai cepat serap kekulit.tak melekit dan kulit jadi
lembut dan lembab dalam masa yang lama.
kulit saya terlalu kering sampai nampak gelap pastu selalu jadi putih2.
lepas pakai ni ok terus..selesa ja.bukan macam lotion biasa yang melekit pastu
nak kena ulang pakai selalu.tapi krim ini bukan untuk putihkan kulit.
hanya untuk merawat sahaja.faham murid? ya bagus..!

Ada banyak jenis tapi saya guna yang ini.

tag harga ada lagi.tapi tulisan dan padam..
tak dapek den nolong bab harga ha ha..

Gunalah krim ini untuk kulit badan dan tangan yang lembut.
abaikan tangan yang bercela itu..
angkara ukiran inai yang baru nak hilang he he..
Dah2..cukup buat iklan..
kang melebih-lebih haku nih.
dahlah agak serius buat entry nih..cam bukan haku jaa..ha ha..

Klik nuffnang..nak kawen..wee...^_^

Terima kasih.

17 comments:

♥Ana el Zahra♥ said...

patutlah kulit cik zozu tulus mulus jerk...
cik zozu..tau tak kalau untuk laki nak bagi pakai produk apa ek? nak bagi licin berseri gak. kulit my asben banyak jerawat. geram nak picit2 jek kasik pecah

zOeY zAu YaH said...

cik ana: alaa..mana da mulus sgt..asal x kering jee haha...
kene pakai produk untuk jerawt tp lbh baik jumpa pkr kulit sbb punca dia mcm2.kdg2 sbb hormon,so pkr leh kasi ubat dan krim.ada yg sbb makanan,ada yg sbb minyak.mcm2 lah.

mamaairis said...

laling...kak cah pong pakai produk nih gak..sebab kat opis kan ekon kulit kering jek...tapi yang paling berkesan ialah rosken nih boleh hilangkan pecah2 kat kaki serta kulit hitam sekitar buku lali kaki kita..konfem la sbb akak pon pengguna tegar produk nih...cuma since pas bersalin malas sikit...

zOeY zAu YaH said...

mama: yup..bagus kan..sama lah..kami pun kdg2 mls gak haha..

♥Ana el Zahra♥ said...

cik zozu..anda di tag utk giveaway..sila serbu blog saya sekarang..heheh ヅ

darl sepet said...

kak..ada tag utk akak.
sila jwb jika mud rjin masuk:)

Nasuha Salleh said...

peeewit
oh itu ye rhsia kejelitaan ....
=D ngeh3

Nasuha Salleh said...

oh ye..nk request !! hehe
tutorial smokey eyes versi zoey zau yah !! hehe

zOeY zAu YaH said...

cik ana: insyaallah i will..he he..

zOeY zAu YaH said...

darl: ye lah saya buat haha...tq

zOeY zAu YaH said...

nasuha: bukan rahsia lagi haha...

tuto dh ada lah...tggu nak publish..tggu giliran dulu haha

*luv Syahnia* said...

ain pakai safi je dear..
nsb baik sesuai ngan kulit muka
losyen tgn pun pkai safi..
murah..hehe

zOeY zAu YaH said...

luv: safi pun bagus.harga pun ok kan

eyda vcthebanker said...

wow . mesti cuba nie . mak ! guardian jom ! hehe . thank sis :)

zOeY zAu YaH said...

eyda: hehe cpt pi

fiena_sofie said...

erm..kulit sy plak berminyak sgt...lpas cuci mang bersih..pkai foundation bedak..mula2 ja ok..lpas tu ilng...ada dak cra nk nk bg makeup taan lama??

::an ordinary blogwalking::

Nur Fajariah said...

walaupun dh lama tpi still nak komen jugak.. ;))

krim ni for badan and tgn je ea?muka mcm mna?sya ada beli tapi jenis vitamin e kalau tak silap