akak blogger nih bikin haku panas jek..!

Assalamualaikum..

saya memang panas dengan sorang akak blogger nih..!

suka arr carik gaduh!  kalau berani meh lah sini gaduh depan2..
sah2 haku kalah ha ha..

deyyy minachi!!! menipu itu satu kesalahan tahu?

oklah..meh sini nak buat pengakuan..

akak blogger tuh suka buat saya teruja gila2 dengan kerja D.I.Y nih.

tadi dia ajar buat penyangkut shawl sendiri.

gedik2 haku nih buat secara gigih lagi berseni kah kah..!

to kak maiza..pasnih buat la lagi tau he he..

nak tau step buat dia? pi blog akak ni kat  SINI

kuning itu cik puan muda yang punya.
warna-warni itu cik puan lawa yang punya.

gigih buat bersama ahli kongsi gelap saya..cik puan muda alyn.

cehhh! malu sungguh bila ahli kongsi gelap buat kerja
ayu lagi bersopan begini..

warna-warni macam hotak tuan yang empunya kah kah..

tidak syak lagi,hotak cik puan muda alyn juga kuning macam ini ha ha..!

siap sangkut tuh! eksaited tah hape2..

rasanya pasni kene buat satu  lagi sebab shawl saya macam
terlebih had la pulak ha ha..dasar suka beli shawl!

okes itu saja..

klik nuffnang nak kawen.jeles dengar pakpakbum jiran tetangga
kawen tadi..huk huk..sadis haku!

terima kasih.

14 comments:

cikcahya said...

kena try ni ;) klu beli kt luar mahal sangat meyh. thanks for share ;)

zOeY zAu YaH said...

cik cahaya: haha masuk la blog akak tu..try cuba ok.

Bella Bell said...

adeh...bikin panas la zau yah ni..hehhee..

kne cuba ni..tQ 4 sharing ^^

Enchaoz said...

haaaa nk belajo wat ugak!!

zOeY zAu YaH said...

bella: haha sejuk cpt! haha..cuba2..

zOeY zAu YaH said...

encaoz: buat jgn x buat haha

KUREKURE COMEL said...

kreatifnye....hari tu mina beli...
mahal gile....dlm 15 hinggit..
ni nk try jgk ni...

zOeY zAu YaH said...

kure2: belajar dari akak maiza tu..jimat kan hi hi

nuralynZAKREE said...

yg cek paling lawaa k...

Fiet said...

selame nieh beli je . ta teringat nak buat . * sebenar yer tatau na buat . na try gak lahh .

zOeY zAu YaH said...

alyn: wekkk!

zOeY zAu YaH said...

fiet: trylah skang hi hi

dunia maiza said...

amboi..panas betul ye..marah kat akak ke hehe..xpe nanti akak buat yg lagi baik punya...haha..jom layan..

zOeY zAu YaH said...

kaka miza: hahaha..okeh saya tggu.