Bengang arr korang nih..!

Assalamualaikum...

Lu tau tak? gua rasa bengang arr skang nih..!

okes sikit2 sudah..buruk bebenor haku dengar tu..

kenyataann nih..! mamang bengang skit skang..

pasal ramai pulak dok buat saya kembang bontot..!

dan entry ini punya unsur keprasanan yang sangat tinggi
juga meloyakan anak tekak..UWEKKK! UWEKKK!

tengok? belum apa2 saya sendiri sudah muntah..
inikan pula awak semua kan? pengsan terus hape?

PESANAN CIK PUAN LAWA KUAT PERASAN:
SAYA HANYALAH BIASA2 SAHAJA..
SILA JANGAN PUJI SAYA LEBIH2...SAYA MALU TAPI MAHU..
KAH KAH..(meh lempang dia nak?).

sudah! mari lihat sambil tutup mata...(ERK??)

















Ini ANTARA saja..kang bubuh banyak2 korang koma terus kah kah..

terima kasih pada awak semua.

saya hargai pujian yang awak semua bagi.

saya biasa2 saja.awak semua lagi terbaik dari budak hingusan ini he he..

itu saja...terima kasih daun keladi..
silalah datang ke kampung keladi..owhh itu kampung halaman asmara saya ha ha..


eh awak semua..sila tengok barang2 saya jual MURAH GILER!
ada pakaian dan shawl..klik SINI

add saya di facebook untuk tengok hasil mekap dan lain2 business album saya..
nak discus pasal bisnes pon boleh..

tolonglah beli..tolonglah..eh..eh..bolehkah bersikap teruk begini?
kah kah..buat malu ahli kongsi gelap saja..

klik nuffnang nak kawen pulak ha ha..

Tq.





16 comments:

AiDa AzRyN said...

ceewahh.. hehe.. :D

Nurul Atika said...

waaa~ ika tersenaraiiii! mkaceh, mkacehhhh!
ika nk add zoey kt fb, x dpt laa..
acc dh full ek?

~qiFFara~ said...

memang setakat kembang idong..bontot pon kembang ek???

hehehehehe

zOeY zAu YaH said...

aida: haha malu2..!

zOeY zAu YaH said...

nurul: tak penuh lah..jauh lg nk penuh..try add kt butang fb kt sidebar blog ni...try ok?

zOeY zAu YaH said...

qiff: yup haha

Atien Dyana said...

cik zoey comel mmg la. title gempak je.. :P hopefully cik zoey mng ye.. :) pastu hadiah bg atien, mekasih!! woha!!

khairiyah said...

wahh..kembang2 da ek?hihi..zoey mmg cun pon. mekap pon cun..saye dpt ilham nak mekap2 ni dr awk. sume tutorial sng nak ikot..hee..tQ ;)


p/s:kamu dah kene tag.meh dtg cni

http://kayriearies.blogspot.com/2011/03/our-memory-photo-contest-9.html

zOeY zAu YaH said...

atien: hehe..tq lah atien..pasan ni tau.

zOeY zAu YaH said...

khairiyah: ya ka? bguslah kalau dpt bantu kamu..tq sgt2 sbb slalu dtg sini hi hi

Manja (let it be my sweet name) said...

betul la komen tu, dah mmg comel hehe

Qaseh dalia adelia said...

wah2 qaseh nak tumpang kembang gak r leh?hik2

zOeY zAu YaH said...

manja: hatoi! haha...

zOeY zAu YaH said...

qaseh: blh2..haha

cik nur said...

kenyataan, kaka comey, nak jadi macam kaka lah, ajar mekap mata..heeeee..matamu menawan..hehe..btw ajak kaka join contest jom cover mulut..masuk tau..hehe

zOeY zAu YaH said...

cik: try belajar melalui tuto yg saya buat..trylah..hi hi..tq ya.