Bengang arr korang nih..!

Assalamualaikum...

Lu tau tak? gua rasa bengang arr skang nih..!

okes sikit2 sudah..buruk bebenor haku dengar tu..

kenyataann nih..! mamang bengang skit skang..

pasal ramai pulak dok buat saya kembang bontot..!

dan entry ini punya unsur keprasanan yang sangat tinggi
juga meloyakan anak tekak..UWEKKK! UWEKKK!

tengok? belum apa2 saya sendiri sudah muntah..
inikan pula awak semua kan? pengsan terus hape?

PESANAN CIK PUAN LAWA KUAT PERASAN:
SAYA HANYALAH BIASA2 SAHAJA..
SILA JANGAN PUJI SAYA LEBIH2...SAYA MALU TAPI MAHU..
KAH KAH..(meh lempang dia nak?).

sudah! mari lihat sambil tutup mata...(ERK??)

















Ini ANTARA saja..kang bubuh banyak2 korang koma terus kah kah..

terima kasih pada awak semua.

saya hargai pujian yang awak semua bagi.

saya biasa2 saja.awak semua lagi terbaik dari budak hingusan ini he he..

itu saja...terima kasih daun keladi..
silalah datang ke kampung keladi..owhh itu kampung halaman asmara saya ha ha..


eh awak semua..sila tengok barang2 saya jual MURAH GILER!
ada pakaian dan shawl..klik SINI

add saya di facebook untuk tengok hasil mekap dan lain2 business album saya..
nak discus pasal bisnes pon boleh..

tolonglah beli..tolonglah..eh..eh..bolehkah bersikap teruk begini?
kah kah..buat malu ahli kongsi gelap saja..

klik nuffnang nak kawen pulak ha ha..

Tq.