contact lens ahli kongsi gelap

Assalamualaikum...

lens ahli kongsi gelap si alyn dah dapat.
 memalukan sungguh bila ahli kongsi gelap yang sepatutnye
mengganaz boleh nak pakai contact lens..
beruk ini sangat sinis..perli lah tu..

mahu order lens yang murah sila klik sini Shira's lens
harga RM25+

Kali ini datang dalam botol dan bersticker.

WARNA: gray.

SAIZ: 15.5

JANGKA HAYAT: setahun.

KESELESAAN: menurut tuan empunya badan,lens ini agak selesa.

KESAN: mata nampak besar.warna nampak gelap sikit bila pakai.

CORAK: ring hitam di sekeliling lens dan coraknya yang berwarna gray
nampak macam corak bunga sikit.

lens dari korea memang letak kat dalam botol.

nampak kan coraknye.
ring hitam di sekeliling lens dan corak gray pulak seakan bentuk bunga.

kesan membesarkan mata.

warnanya agak gelap kecuali kalau duduk kat kawasan yang terang.
tapi coraknye memang cantik.

nanti saya buat entry cara jaga dan pakai lens sekali video pula ya.

klik nuffnang nak kawen.

tq.

23 comments:

Arine Romano said...

hhahaha...
cntik..
i paling suke pki lens grey color..
nmpk exotic..
tp xrjin pki lens..
klu pki fake eyelash rjin ah..heheheh

zOeY zAu YaH said...

arine: saya lak rajin pakai sbb rabun hi hi...gray mmg cantik kan.

Arine Romano said...

ouhh..rabun upenye..
tp bguslah pndai jge mata..
mata aset trpnting tu...

SHIMA EMMA said...

hehhehe yg hg ngn alynn sama mcm aku.. weeeee :)

zOeY zAu YaH said...

arine: hehe..kene jaga elok2..kalau tak rabun sng jek kan..

zOeY zAu YaH said...

arine: hehe..kene jaga elok2..kalau tak rabun sng jek kan..

zOeY zAu YaH said...

mon: aku lg suka yg aku selalu beli.walaupun mhl tp cantik.yg baru ni aku slh dapat..kwn aku bg yg lain sdgkn aku order yg len..its ok..alyn nih dia plh sendiri.

eLimici0us said...

akak, sY eLem, LeY Ta sY JD assissTaNT akak? sY Na cGT JD make uP sTYLisT.. Law LeY Na JD PR0FFessi0NaL cm akak.. sY sLaLu make uP mke sY, kakak sY N mk sY BaseD 0N TuT0RiaL akak..kwN3 sY sLaLu PuJi make uP sY.. 2 P0m, Pz sY BLaJaR DRi akak.. BkN Pa, sY Na TmBaH DuiT k0cek sY T0k YuRaN k0LeJ sY sem DPaN..Law Ta kBeRaTaN, PLs HiRe me..

zOeY zAu YaH said...

eli: sorry lah kamu..saya pun buat secara sambilan jek belum ada kdai sendiri.bisnes nih dgn my sis n our asistant my nephew..so kami mmg dah ok buat masa skang..so sorry ya? baguslah kalau try tuto saya buat tu..hihi..tq tau..

eLimici0us said...

s0kaY.. :'( Huuuu

zOeY zAu YaH said...

eli: =)

missainaashaari said...

http://www.glitter-graphics.com/graphics/1239919
<----tetiba tgh cari picca tkeluar gambar ni trus egt k.zoey

zOeY zAu YaH said...

missa: ha dah tgk..hahahaha...naik terus 'zoey' haha

myravea said...

Comel! hehe..btw, myra datang sini nak ajak join bloglist blog myra..maghilah terjah :)

bunga said...

nice..begitu indah ciptaan Ilahi..

sabenazakey said...

cun 2,.dalam mata ada bunga.,!

sharifahzakiah said...

saya x pndai pki lens :( nti tlg ajar eh zoey :) hehe

zOeY zAu YaH said...

myra: insyaallah ya? saya terjah punye haha

zOeY zAu YaH said...

bunga: tq hi hi

zOeY zAu YaH said...

sabena: cun kn corak dia?

zOeY zAu YaH said...

sharifah: ok aje hi hi

nuralynZAKREE said...

kah3~ ini plihan saya ya .
hek3~ memg dri dlu pkai grey okayy .
heheh . tima kasih daun keladi tante ~ kah3~

zOeY zAu YaH said...

alyn: hehe