“CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL"

Assalamualaikum..

telah ditag oleh biskutchipmore.blogspot.com
percayalah..secara tiba2 saya sangat teringin memakan
chipsmore malam2 begini kah kah tak pasal2 betul haku ini.

contsest dianjurkan oleh si cantik manis tak payah kenalkan lagi..
semua tahu dia ini sangat gojes dan pandai buat header yang comel

weeewwwiiitttt!!! okes sudah..kang gosip melanda tak pasal2 
kene sekeh dengan hasben(husband) dia..kih kih..
mari join ramai2..maklumat lanjut klik SINI

dua gambar dari saya..owh over sungguh saya ini mahu
bubuh sampai dua gambar..



Saya suka shawl macam dalam gambar sebab..
bila pakai saya rasa yakin diri-konon-sudah-up-to-date
  sangatlah pakai macam itu...kah kah..!

p/s: senang sangat nak pakai tau..nampak jek cam susah.
tak sampai 5 minit pun dah siap.

saya tag 2 orang kawan..

terima kasih.

17 comments:

Bella Bell said...

ahaks...baik la cik zoey..insyaALLAH nanti saya cuba join contest ni..tQ tag saya...and gud lark :)

Syafiqah Hashim said...

cantik3! gudluck aww!

sis..dh siap :D
hihii..laju je sy kalau nk masok contest..
http://pikalurve.blogspot.com/2011/03/contest-posing-paling-cun.html

zOeY zAu YaH said...

bella: okes..hi hi

zOeY zAu YaH said...

syafiqah: kemain laju..haha..tp jgn ingat saya yg buat sudahlah sbb bkn saya penganjur haha..

Sumayyah Nadhirah said...

boleh masukkah contest ini?? hhhee

fathiahRAIHANA said...

alalal comelnye akak . mst bole menang nieh . hihi gudluckk ^^

zOeY zAu YaH said...

sumayyah: kalau nk join aje..hihi

zOeY zAu YaH said...

fathiah: biasa2 ja..peserta lain lg lawa2..hi hi

BisKut ChiPmOrE said...

yeah..zoey pun join..meriahkan contest khumaera kan?

zOeY zAu YaH said...

biskut: hihi..yup2..

Misz Nadea said...

cantikk

zOeY zAu YaH said...

misz: tq hihi

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

memang comey! ;)
jgn lupe tgk link list kat http://koleksikhumaera.blogspot.com/p/contest-me-and-hijab.html ok.. =)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

tahniah dear.. =)
http://mid-sayang.blogspot.com/2011/04/contest-10-finalis-me.html

zOeY zAu YaH said...

khumaera: tq hihi

The Sharkox said...

Hai zoey, atas dasar KBU, saya dah vote dah

zOeY zAu YaH said...

the sharkox: KBU mmg bestlah..! tq ye awk