Contest Senyum Paling Ceria.

Assalamualaikum..

kegilaan apakah ini wahai tuan belog si muka tidak tahu malu?

malam ini saja sudah 1,2,3,4,5, contest yang saya join..
eh2..perlukah mengira begitu?

sudah2..mari lihat contest sweet yang saya jumpa ini.

mai join ghamai2 mai..klik SINI

syarat2nya..

1. Follow blog namee ini untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini.

2. Buat satu entry yang bertajuk 
Contest Senyum Paling Ceria. 

3.Kemudian letak lah banner contest ni kat sidebar sekali .

4.Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini.


5.Muat naik gambar dan ceritakan mengapa anda gembira di dalam gambar tersebut.heheh..Ala simple simple je :) contoh: Saya gembira kerana baru lepas makan. :D

6.Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :) 


7.Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu.

hadiah?
Wang tunai rm100 dan hadiah menarik dari United States menanti!!! 


TARIKH TUTUP : 31 MAC 2011 (Thursday)

gambar saya?



saya gembira kerana kucing saya asyik mengacau
 jurugambar yang tengah buat kerja ha ha..!

p/s: gigi kurang cantik bukan halangan untuk kita mengekspresikan kegembiraan
melalui senyuman dan gelak katawa.

saya tag 3 blogger..

terima kasih =D


10 comments:

diyana said...

thanks tag!! terharu3..ngee~
lepas ni saya selongkar gambar ye...^^

iz_wany said...

hye blogwalking sni n follow kaka
hit me back k http://nurizwani.blogspot.com
ska gilox tgk kakazoey makeup...tp still xley wat ag yg kat bawah mata 2???dia garis kat tulag mata or bwh bulu mata????

♥♥Cikngah♥♥ said...

macih tag,t akak wat :-)

Heidi Shafiq said...

manis senyuman ko.. :)

zOeY zAu YaH said...

diyana: okes..buat tau.

zOeY zAu YaH said...

iz: mkp yg mana satu? kalau bwah mata selalunya kat garisan bulu mata.ok tq.

zOeY zAu YaH said...

cikngah: okes akak..sama2 hi hi

zOeY zAu YaH said...

heidi: tocey2...hi hi

Namee Roslan said...

hihihii..im herr!! sorry lambat. saya busy sikit,. :) btw txs ye for joining! :D contest dah nak tutup. nntikan pemenang yeah! :)

zOeY zAu YaH said...

namee: yeaaa...!!! cik penganjur dh dtg haha...okes x sbr tggu.tq tau.awak ni cantik tau tak!