dah lepas tapi masih dapat lagi?

Assalamualaikum..

18 mar saya keluar dengan cik puan lagi lawa a.k.a my kakak.

belog ini sudah sain kontrak wajib-tayang-muka-dia-ini-dulu.
padahal muka dia ini tak komersial langsung.

tengok2? ada lagi tu!
cemuih haku tengok..kauorang tak rasa?

pergi giant saja.
tekan duit,amik lens saya,soping2...bila dompet dah kempis baru insap
sambil lari keluar giant secara maraton kah kah..

ini cik puan lagi lawa.
beginikah bila sudah jadi emak2? 
pusing sana beli baju anak,pusing sini beli seluar anak..
kalau saya mungkin anak2 terpaksa kempunan sebab
saya asik beli mekap sampai anak tak ada baju kah kah..!

singgah dekat kawan.
aina buat muka sombong pula padahal selalunya gedik2 bila 
nampak kamera..takpe..takpe...

lepas itu kami pergi bank untuk b-in bayaran saya beli set mekap baru.
mungkin selasa ini barang sampai..Yeaaa!!!! tak sabaq weh.

balik umah melantak bihun soto cik puan lagi lawa buat.
cik puan,silalah jangan balik ipoh lagi..
saya mahu makanan sedap2 macam ini setiap hari ha ha ha..

puding roti!!!
memang sedap..silalah terliur ha ha ha keji!

memang dasar pelahap..
roti+aiskrim coklat dengan puding.ha ha sedap!!!

lens saya yang baru.nanti saya buat entry yang menarik pasal ni ya.

malamnya kakak saya yang tinggal di perlis balik..

dia belikan ini untuk saya.
sebagai hadiah hari jadi..alhamdulilah..rezeki lagi he he..

saya pula bagi dia ini.sempena bsday juga.
dah lama beli tapi dia baru saja balik.
eh ini acara bertukar tudungkah?

owh saya sudah dapat hadiah dari contest mata bulat.
comel!!!

thanks kat si comel deeba dan si cantik cik nunu (betul ke eja ha?)


okes itu saja...

klik nuffnang nak kawen.

terima kasih.

20 comments:

miss juejue said...

tahniah cos menang contest ..
sedap puding tue..rase lapar pulak..

deeba Nur said...

hehehe :)

suke x? nanti pakai. update ag yer ! :)
beli la kasut saya jual tue. plz ! plz! hehe

Trah Assan said...

memang malang siapa yang jadi anak you nanti tak dpt apa2 sbb emak dia shopping sakan ;P

sabenazakey said...

suka puding roti.nak jugak...!!

cikcahya said...

terliur la tgk puding roti tu. hehe ;D

zOeY zAu YaH said...

miss jujue: tq ya..mmg sdp pun hi hi

zOeY zAu YaH said...

deeba: suke lorr..nanti saya pakai ok.kasut? saya x minat sgt skang.saya dok pakai 2 kasut ja tu pun flate shoes biasa haha sorry ya.

zOeY zAu YaH said...

trah: he he tp bla dpt anak dialah segalanya kan..so maknye terpaksa lupakan mekap kalau perlu haha

zOeY zAu YaH said...

sabena:dah hbs lah haha

zOeY zAu YaH said...

cik cahaya: haha hiasan kot yg buat terliur?

SHIMA EMMA said...

lense hg cm aku . hehehehehe . sebijik .

zOeY zAu YaH said...

mon: aku order lain tp dpt yg ni

redzwanie redzmann said...

blog kita wajib de pic kite kan2..hehehhe

sdpnye la hai tgk puding roti tuh...kecur air liur..nk gak!..hehehe

congrats mng contest tuh yer..ngee~~

zOeY zAu YaH said...

wanie: yup2..hehe..sdp tau..tq menang tmpat ke-2 sajee hi hi

cIk pEnNa said...

sedap nye puding roti tuh!
btw, tahniah ye menang contest..

hehehe

zOeY zAu YaH said...

cik penna: sdp..tq ya tp mng tmpat ke-2 saja hi hi

aDieyZa said...

adoi, pagi2 dah terluir bila nampak gambar makanan.. puding roti yg nampak begitu menyelerakan.. strawberry yg sebiji tu jer pun dah buat zana terliur.. adoi, sedapnya!!

zOeY zAu YaH said...

adieyza: hehe

Nu'nu Safia said...

sory...baru mai jenguk...sy kulim kat taman harmoni III...

awk lak kt na

zOeY zAu YaH said...

nunu: oooo...saya kat kg keladi..