mekap dah sampai woiiii !!!!

Assalamualaikum...

setelah menunggu selama 346 hari bagaikan penunggu gua tempurung kelapa, ok2..tipu..tipu..
akhirnya mekap saya telah sampai dengan jayanya..!
YEEAAAHOOO...!!

lipstick 66 warna..!!!
terus mulot nih eksaited nak colek2 warna..
HA HA HA..!
beruk peliharaan pon tumpang eksaited sekali..
okes2..sudahlah tu..kau ini terlebih over..
buat malu saja...hshh!

tayang jenama skit...HA HA HA...ini gelak versi-mahu-awak-semua-jeles.
harap dimaafkan sebab tuan belog ini memang keji !

celak hitam+putih dengan celak kening coklat.
saya suka sebab akhirnya dapat juga celak putih yang betul2 putih.

tq kat kakna sebab menjadi 'ALONG' saya buat kesekian kalinya
KAH KAH KAH..
(ini gelak orang nak kene bayar utang).

klik nuffnang nak kawen.

tq.

32 comments:

dhiera said...

beli thru online ke? kat mane?

cik yuyiyui said...

pasni makin melawa++ la cik puan lawa kita nie.. huhu..:))

RaraPuing said...

WAh beshnyerrr .suka makeup eyh ! nak jugak hee

ejulz said...

guna kaler pensil luna je la.. heHe

New Entry ""AEON CREDIT SERVICE" Bikin Panas!!!"

zOeY zAu YaH said...

dhiera: my sis yg belikan...x dpt dikenalpasti

zOeY zAu YaH said...

cik yuyui: nak lawakan customer lah haha...

zOeY zAu YaH said...

rara: beli lah satu hihi

zOeY zAu YaH said...

ejulz: haha..jimat duit kan

zieyRa suLLey© said...

kite pon nak beli pallete mekap tuh, tapi tak taw kat mane nak cek
cam ne eh?

paesh azek said...

wah . orang pompuan nie , kalau makeup jerk mengalahkan orang lelaki beli rokok sebulan . hehe .. gurau jerk :)

dunia maiza said...

amboi sukanya dia mekap dia dah sampai ek..hehe

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

redzwanie redzmann said...

huwaaa...mahal2...x mampu makcik nk bli..hehhee

Nini Mohd said...

wahh~
66 kaler? kaler biru ade, hijau pun ada. macam2 ada. huhuu~
by the way, eye shadow zoey yg banyak2 kaler tu zoey beli kat mane ek? jenama MAC jugak ke?

zOeY zAu YaH said...

zieyra: carik kat fb

zOeY zAu YaH said...

paesh: yg ni leh buat duit..rokok hbskan duit haha...

zOeY zAu YaH said...

kak maiza: sukeee sgt2..haha

zOeY zAu YaH said...

lilyel: insyaallah saya try ok.

zOeY zAu YaH said...

wanie: mane lak x mmpu...mmpu lah..hi hi

zOeY zAu YaH said...

nini: my sis yg beli..x dpt dikenal pasti haha

AiDa AzRyN said...

tlg mekapkan aida. boleh?;D

zOeY zAu YaH said...

aida: boleh..tp aida katne? hi hi

Sufinah Yussof (SY) said...

wow~ make up lg. tu dia.. dah mai dh. dia dh mai dh. tu dia cik zoey make up profesional.

zOeY zAu YaH said...

sy: hahaha..malu i tau..auww...!!!

zieyRa suLLey© said...

carik kat fb? kat mane pulak? suggest satuuu

zOeY zAu YaH said...

zieyra: try search kt fb make-up pallet..saya pun tak pastilah.

Anis Nasri said...

rajin sungguh dok make up.
eh zoey ngn ila mmg adik bradik ka?
minggu dpn insyaallah hari isnin kami balik kulim.
nak tak jumpa-jumpa. huhuhuhu

zOeY zAu YaH said...

anis: mekap customer maa...yup dia adik saya.nak jumpa ke? saya keje tp kalau free kita jumpa ok? nnti rojer2 lah..ada fb saya? sng skit nk rojer hi hi

redzwanie redzmann said...

MAC tuh...mne la nk mampu..keje p0wn x ag...blajo ag nie..hehhe

len la zoey..da kojo..
income makeup lg...ngee~~

zOeY zAu YaH said...

wanie: x pe..wanie beli yg brand bisa2 pun mekap cantik gak.cam saya pakai cokia2 ja cam silkygirl dg maybelline.

zieyRa suLLey© said...

thanks awak :)

zOeY zAu YaH said...

zieyra: welcome hi hi