PIKALURVE GIVEAWAY by syafiqah hashim

Asslamaualaikum..

saya mahu join giveaway dari cik syafiqah yang comel dan pandai bergaya.

jarang bernasib baik dalam contest tapi kali ini saya mahu cuba..

HADIAH SANGAT BEST..!!!
SAYA SUKA SHAWL,INNER DAN AKSESORI UNTUK KEPALA
( tak peduli lah apa2 jenis pun.semua saya hentam).

maklumat lanjut klik jek SINI

syarat2nyee...
1. buat entry giveaway ni dengan tajukpikalurve giveaway by syafiqah hashim.
2.letak banner giveaway ini.
3.letak picture pakai shawl dan terangkan shwl apa yang dipakai tu.
4.tag blogger lain(ikut suka nak tag berapa pun).
5.tinggalkan link kat entry cik penganjur.
6.follow blog cik penganjur untuk refer pasal giveaway ni sebab takde tarikh tutup tau.

gambar saya..
ini pashmina 3 cara..maknanya satu shawl ni ada 3 lapis,3 warna
dan 3 corak yang berlainan..shawl yang sangat praktikal.
walapun panjang,tapi senang dipakai.

saya tag 3 gadis weeewwwiiittt!!!
story-of-mlife.blogspot.com
cucucikembun.blogspot.com
meerazakree.blogspot.com

terima kasih.

6 comments:

Syafiqah Hashim said...

wahh!! sis the first person join..
wink wink ^-^

cantik and comeyh sis ni..best of luck :D
thank you for joining this GA.

zOeY zAu YaH said...

syafiqah: ye ke? wahhh nampak sgt exited tp saya mmg ska shwl2,innner,aksori ni semua.tq ya hi hi

AiDa AzRyN said...

weeewit! comeynye dia.. :D Btw,gudluck yunK! :)

zOeY zAu YaH said...

aida: tq..haha kite mencuba saja.

cik yuyiyui said...

sis, cmne sis pkey shawl tue.. ajaq la ckit..
pape p0wn sis chumell++
:))

zOeY zAu YaH said...

cik: nanti saya buat video ok? hi hi..mana ada comel..biasa ja