Review produk Loreal white perfect facial foam +blogger kata saya musuh ketat dia..what???

Assalamualaikum...

Saya memang suka tukar2 produk
dengan harapan muka saya akan menjadi secantik siti nurhaliza.
atau paling kurang boleh buat siti nurhaliza jeles sama saya kah kah..

Tapi sekarang saya telah setia(tah boleh setia ke idak) 
dengan produk Loreal
KERANA DIRIMU BEGITU BERHARGA..!
ewaahhh!

okes moh setat..
mahu review pencuci muka dulu ya..

Ini pencuci muka..ya takkan ini pencuci jamban pula?
kah kah kah..!


p/s: jadi translator jap..dia tulis inggeris.
internasional haku !

TINDAKAN:
menaggalkan mekap,membersih secara mendalam dan
menyingkirkan ketidaksempurnaan untuk kulit
yang bersih.
meningkatkan kecerahan kulit bermula dari pembersihan yang sempurna.
diperkaya dengan kuasa melano-block,yang terbukti
bertindak keatas sintesis melanin dan white perfect membersihkan kulit
anda dengan sempurna !
ia juga menyingkirkan sel mati di permukaan kulit
untuk hasil kulit yang cerah dan berseri.

TEKSTUR:
Tekstur inovatif yang lembut dan berkrim apabila 
digunakan senang dibilas dan menjadikan
kulit lembut dan selesa.

itu kata pegeluar..skang apa kata survey !
cettt! haku sorang je pun nak jerit2 survey hape kes?



SUKA:
sebab dia jenis berkrim..tapi bukan macam selalu.
lepas cuci kulit rasa selesa dan lembut.
takdelah tegang2 atau kering macam pencuci yang lain.

yang paling penting dah tentulah sebab jerawat tak naik
dan kulit mantain licin.produk ni buat ruam2 halus kat muka saya
dah hilang.kulit saya jadi licin.lembut dan putih.

harga dia saya tak ingat.
tapi time beli tu promosi.100ml ni cuma belas2 ringgit.
tahan kemain lama lagi.

muka selepas dicuci.
kulit saya jenis kombinasi.
berminyak di zon-T(dahi ke hidung)
dan normal di bahagian lainnya.
ada pulak ruam halus2 terutama kat dahi,
apple of the cheeks(bawah mata,tepi hidung) dan dagu.
tapi bila pakai produk ni dah ok pun..

Itu saja...
siti nurhaliza pun nak muntah gamaknya tengok saya.
jauh panggang dari  kuali..kah kah..

owh...miss khumaera yang comel buat entry pasal saya...

terkejut bukan kepalang sebab tak pasal2 ada pasal saya..apa pasal?
kah kah macam keling haku nih..!

nak tahu ape dia buat? klik sini haa...
miss librarian..blogger-paling-maera-benci-musuh-ketat.



nak tahu seterusnya pi blog dia cepat..!

klik nuffnang.nak kawen

tq.

33 comments:

Enchaoz said...

hehehehe propa! :P

Cik Eliza said...

haha,

kalau safi balqis ok tak kak?

mahal sangt lah pencuci muka skrg,
huhu

zOeY zAu YaH said...

echaoz: hape yg propa?

zOeY zAu YaH said...

cik eliza: ok gak..tp yg loreal nih taklah mahal sgt.belas jek he he

Cik Eliza said...

wuuuuuu~

belas pon duit gak, hehehe,

tak pelah,

guna timun saja lah,

;p
lebih jimat, haha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waahhh...siap ade nme lg kan..cm time skolah lg..hhehhehe

miz.millyna said...

dulu penah pkai loreal nie tapi xda effect pun.. mcm xlut jew... siap beli 1 set lagi.. hangin betul ngan loreal nie.. hehehe...

http://mizmillyna.blogspot.com/

zOeY zAu YaH said...

cik: depends kat diri sendiri cuma kalau timun saja maybe dia tak keluarkan semua yang tersumbat kat liang pori..hi hi

zOeY zAu YaH said...

hencik patik: haha memang kan?

zOeY zAu YaH said...

miz: ikut kulit gak kot.saya dengan kawan2 pakai kulit ok.ruam2 semua ilang.

cunndaa said...

hahahaa...wat gimik je kn...hehehe
tengs dear..
cunndaa follow back

if free, leh join my contest

KUREKURE COMEL said...

ehhh..dulu pernah pkai..tp tak sesuai...pkai safi perfect 10 tu bgus gle....smpai hilang bintik hitam..heeee

najwa napatah said...

bru tkr produk,,truk gler kne allergic dh mcm alien plenet pluto.sadis.
pasni nk try loreal plak lah.

zOeY zAu YaH said...

cuunda: owhh haha...tq

zOeY zAu YaH said...

kure2: saya lak x leh pakai safi,kulit jadi ruam.terbalik kite nih haha

zOeY zAu YaH said...

najwa; try2..he he

Nasuha Salleh said...

zoey..tgk ni

http://www.youtube.com/watch?v=TsueJPfp1yE&feature=related

nampak senang je :(

sharifahzakiah said...

dh follow belog zoey :) jmput laa dtg belog kite lau sudi ^^ tq si cntik :)

♥ LULU ♥ said...

lulu pakai garnier..ok la..tp tak putih2 pon..haha
tak la pulak secntik lisa surihani ke..hehe

zOeY zAu YaH said...

nasuha: yg tu kite dh tgk haha

zOeY zAu YaH said...

sharifah: tq ya..ok2 kite pi blog kamu haha

zOeY zAu YaH said...

lulu:kite pernah try gak tp x putih kan? hahahah

miz.millyna said...

maybe type of skin kot... hehehe... at first pakai tue da gak larh kesan dy tapi dah lebih sbulan pakai, rsa mcm pakai sabun neutral plak coz xrasa pape... hehehe...

http://mizmillyna.blogspot.com/

zOeY zAu YaH said...

miz: yup..tak semua poduk sesuai dgn kulit semua org kan hi hi

A'IM said...

dah gado dah gan miera..haha.. miera2..windu dia.. haha.. ok dah polow blog kamu juga... tq yer

zOeY zAu YaH said...

aim: haha sian dia..

♥ ♥secomel hello kitty♥ ♥ said...

untuk kulit berminyak bley ker ?? jbley ilangkan jawat x ?? hehehe

zOeY zAu YaH said...

shk: boleh2..jerawat teruk x pastilah.tp jerawat halus cam muka saya nih hilang tau.

cik yuyiyui said...

oke, nk try.. muka sy nie da mcm2 mslh, jerawat, ruam, berminyak.. huu, sadis sungguh! hope berkesan bile da gune produk nie.. :(, just trying.. huhu.. thanxz sis 4 in4mation..

anderlina said...

i pakai produk nie .. best laa . elok jea dengan kulit i .. btw, i love your blog a lot !

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

ni mesti duta loreal nii. puji kemain lgikk :P. haha. tp mahallahh. x snggup nk belii.. sekarang pakai pncuci muka safi je. yg anti jerawat. tu pon ok gakk .

imjustbeingme said...

salam..saya pakai pencuci muka ni jugak.kat instructions kt blakang dia ada tulis jangan guna kat eye contour kan?awak cuci tak area mata?

quaresyeqeen said...

actualy,produk nie seswai utk org yg umur brape tahun ? adkah ia 18 ke atas ?? ;)