review produk Loreal white perfect transparent rosy whitening nigt cream

Assalamualaikum..

sesungguhnya saya seorang yang malas.

malas pakai toner dan malas pakai krim malam.

padahal krim malam yang paling penting untuk cantikkan kulit..

errkkkkk !! cantik ke? uwek ! uwek ! uwek !

okes sudah ! mari kita berkenalan dengan krim-malam-saya-malas-guna.

 mari pecahkan ruyung...erk?

nampak besar padahal ini kecil saja.

saya suka juga krim ini.

tak berminyak..

kulit jadi lembab..

lembut...

licin.

yang penting putih kemerahan ! tapi kulit saya tetap pucat..haishh !

 Untuk elakkan kemalasan yang melampau lalu skip pakai tiap2 malam,
saya letak siap2 tepi bantal.

mahu tidur saja saya pakai.

sangat hebat idea ini...kah kah..

Silalah guna krim ini.

sangat bagus tahu.

ruam2 hakus pun sudah hilang.

bangun pagi kulit tak berminyak langsung.

lembut dan licin saja.

okes..itu saja.

mari klik nuffnang saya.mahu kawen.

tq.

20 comments:

Bella Bell said...

mahal x zau yah??teringin nak dapat kulit yg mulus..heheheh~

zOeY zAu YaH said...

bella: tak pasti harga asal sbb yg kite dpt ni free punya.kalau x slh dlm 20+ atau 30+ je..

AiDa AzRyN said...

product loreal mmg bagus..

zOeY zAu YaH said...

aida: yup betul2..hihi

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

maera guna loreal yg ade double kaler tu, memang lembutkn kulit, tapi tak sebagus BioOil

zOeY zAu YaH said...

khumaera: bio oil saya x penah guna.so far,loreal ni baguslah for my skin..hi hi

Dilla Nur said...

dilla pon malas nak pakai...adoii...da lama x pakai krim mlm dah ni...ok ke krim ni? tingin lak nak try...huhu

zOeY zAu YaH said...

dilla: krim mlm antara yg plg penting tau.krim ni ok sgt2...muka licin dn lembut jek.x minyak lgsung.tp lain kulit,lain jenisnya so cubalah ya.

AiDa AzRyN said...

yunk,u kena tag! ;D
http://www.aidaazryn.com/2011/03/contest-kucing-paling-comel.html

nano said...

macam best jer,,nk cube bley??

aDieyZa said...

krim malam memang selalu lupa.. mask lagilah selalu lupa.. idea letak sebelah bantal tu mmg terbaik!!

AdaNaz87 said...

berkesan tak produk ni?

♥ bella nabila ♥ said...

haloo sayang ! tag kamuu yer :
jangan lupa mai singgah belog bella , penat tau citer kisah nama bella huhu ! http://secebisbingkisan.blogspot.com/2011/03/contest-seunik-namaku.html

zOeY zAu YaH said...

aida: okes saya check he he..tq

zOeY zAu YaH said...

nano: cube jgn x cube...hi hi

zOeY zAu YaH said...

adieyza: terpaksa guna idea tu sbb selalu lupa+malas haha

zOeY zAu YaH said...

adanaz: yup!

zOeY zAu YaH said...

bella: tu lah sape suh ltk nama glamor2 camtu kan dah penat nk citer haha....tq tau.saya akn check.

ohh ddy said...

wah! nak try gak la. heeeeee

eryla aifa said...

saya penguna loreal yg setia!!huhu..best pkai produk nie ..hee