spring potato buat sendiri dan blogger comel dah malukan haku..!!!

Assalamualaikum...

kakna buat spring potato sendiri.

sedap weh...! 

tak nipis macam yang dijual tu tapi tetap ranggup.

sedap!


giler punye sedap..!!!

okes.entry ini saja nak jamu mata awak semua kah kah..

ehem2...jangan tanya resepi,saya memang tak tahu..

eh eh..ada sorang blogger nih saja je buat saya pengsan bangun semula...
pengsan bangun semula...pengsan bangun semula...
okes2...sudahlah..over betul saya ini.

Redzwanie Redzmann
inilah blogger comel tu..tahu lah awak comel..tapi janganlah
'malukan' saya camgitu...huk huk..!

moh la serbu blog beliau kalau nak tahu hape lah yang dia buat
sampai dah malukan saya..huk huk..sadis tahu tak?
klik sini WANIE

itu saja..

klik nuffnang nak kawen.

tq.

17 comments:

efa said...

jadi la...sedapnya bak sikit lapar lak huhu..fav tu hehe

fadhdeela said...

suka mkn spring potato tu...sedapp ranggup!

Meh sini: Aku kena make over!!

zOeY zAu YaH said...

efa: hehe...nak ke? dh hbs lorr..sorry hihi

zOeY zAu YaH said...

fadhdeela: sedap kan? hihi

Nurul Atika said...

hye, anda direview.. http://ikachenta.blogspot.com/2011/03/hari-sabtu-hari-menterjah-blog-4.html

azalia hjsalleh said...

nampak sedapppppp !
nanti nak cubalah ;)

zOeY zAu YaH said...

azalia: mmg sdp tau hi hi

zOeY zAu YaH said...

nurul: ya meh? saya pi tgk k hi hi

redzwanie redzmann said...

nyum2...
alamak...muke cik wanie tertepek kat cnie..hehe..

gud luck taw cik manis...heheh

myezatul aQma said...

wow..menggoda perut ku!

Pelangi said...

ADUH, INI AMOI BUAT WA TERASA LAPAR..CIK ZOEY, POS SKET LA..HUHU

zOeY zAu YaH said...

wanie: haha..tq tau..

zOeY zAu YaH said...

myezatul: saya sendiri tgh tergoda nih haha

zOeY zAu YaH said...

pelangi: pos kang basi lak? haha

sabenazakey said...

sedap2,..nak jugak!!!!
sape yg buat,

zOeY zAu YaH said...

sabena: my sis yg buat..kalau nak gak x dapek nak nolong haha

fazzlim said...

sodap je fazz nmpk...
kalu fazz g umh kakk kt s.petani fazz confrm akn bli spring potato n...
mmg sedap sgt2 lar...