spring potato buat sendiri dan blogger comel dah malukan haku..!!!

Assalamualaikum...

kakna buat spring potato sendiri.

sedap weh...! 

tak nipis macam yang dijual tu tapi tetap ranggup.

sedap!


giler punye sedap..!!!

okes.entry ini saja nak jamu mata awak semua kah kah..

ehem2...jangan tanya resepi,saya memang tak tahu..

eh eh..ada sorang blogger nih saja je buat saya pengsan bangun semula...
pengsan bangun semula...pengsan bangun semula...
okes2...sudahlah..over betul saya ini.

Redzwanie Redzmann
inilah blogger comel tu..tahu lah awak comel..tapi janganlah
'malukan' saya camgitu...huk huk..!

moh la serbu blog beliau kalau nak tahu hape lah yang dia buat
sampai dah malukan saya..huk huk..sadis tahu tak?
klik sini WANIE

itu saja..

klik nuffnang nak kawen.

tq.