Video mekap purple+pink +anniversary yang keee???

Assalamualaikum...

Saya telah buat video mekap paling mencabar dalam dunia..!

okes itu melampau..

pertama kami cuba edit dalam movie maker 2.6 untuk kasi laju cam katun..

bila save dapat 2 minit dari 10 minit totalnya..hampas tol!

terpaksa keloi kawan dekat juga kawan jauh untuk tanya..

akhirnya berjaya juga..sehari suntuk menghadap menatang nih..

tak cukup itu sambung lagi sampai hari esoknya(hari ini).

sudahlah..ini bukan entry 'HARI INI DALAM SEJARAH'..

maka bersurailah kita sekarang sambil tengok video mekap yang amat simple
atas permintaan peminat(kasi canlah saya syok sendiri jap).

dirakam guna henpon cap kambeng..kalau ada salah dan silap mahupun
rasa menyampah,silalah lempang saya beramai-ramai sebagai tanda protes..
kah kah..itu sangatlah mustahil melainkan kalau kamu semua ada didepan saya..he he..

lain2 video sila klik sini www.youtube.com/zoeyzauyah


kepada hencik boypren...
HAPPY ANNIVERSARY...! 
owh tak sangka sudah lama kita berpacaran..
ewahhh ayat kemain...


PAPA SAYANG...
U'VE GAVE ME YOUR HEART...
I'VE GAVE U MY SOUL...
I LOVE U


Eh kejap..betul ke ayat haku tu ha? haru betoi haku nih..ha ha..

klik nuffnang nak kawen..

tq.

16 comments:

Syafiq Rosli said...

hehe..nice one..

zOeY zAu YaH said...

syafiq: yg mana 1 tu yg nice? haha

♥Ana el Zahra♥ said...

wah...toche2 cik zozu...jap g kompem try nih

ejulz said...

boleh jadi model iklan ni.. haHa

eydahazwan said...

sweetnyee

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

daer..bukn tearduck tapi tearduct..hehehe~ suke tutorial nie!! =)

kue ziya said...

wah .. so sweet la ..
suke tengok .. die mekap

Su[E]yDA said...

nice.
like video. nk jd fan nieh ! bhaha

MeyLah Techik said...

teringin lh nk jumpa cik zoey... lau kite dtg sne ujung bulan nie..kite pt jmpe x??heheh.. mngadakn..

zOeY zAu YaH said...

cik ana: try cepta..nanti kasi gambar haha

zOeY zAu YaH said...

ejulz: mana layak nih haha

zOeY zAu YaH said...

eydah:biasa2 ja he he..tq.

zOeY zAu YaH said...

khumaera: kesilapan teknikal sebab tansion buat byk kali.

zOeY zAu YaH said...

kue: tq..suke? tgklah lg haha..try sama tau.

zOeY zAu YaH said...

su: aiseh...haha malu sudah...tq ya.

zOeY zAu YaH said...

meylah: nk mai ke? insyaallah kalau free leh aje..gitaulah ya? he he..