Video tutorial hijab-ala mafla No.1

Assalamualaikum..

saya segan nak tunjuk cara pakai shawl macam saya..

aishh..! sejak bila sudah bertukar menjadi pemalu ini? ha ha..

tapi bila ramai yang minta melalui fb,saya buat jugaklah.

kualiti out sikit tapi masih boleh nampak dengan jelas.

ini cara no.1..cara no.2 nanti saya buat hokeh?



lain2 video tengok kat youtube saya..

terima kasih.

14 comments:

A'IM said...

ingat mafia tadi..terkejut den

Quzie Fathihah said...

hai...

Blogwalking dr blog miss librarian...

Manja (let it be my sweet name) said...

sebelum nie manja pernah buat cari nie cuma masa bahagian panjang naik ke atas kepala manja biar je and Manja x tarik ke hadapan, tapi serious kalu biar je kat belakang tu, sah2 mcm ustazah hehe

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

dear..nape kelabu asap?? wuwuu~

Yang Comel,
Khumaera Ismail

zOeY zAu YaH said...

ainm: x tau eja yg betul tu yg hentam haha

zOeY zAu YaH said...

quzie: tq ya hi hi

zOeY zAu YaH said...

manja: tau takpe haha...

zOeY zAu YaH said...

khumaera: sbb webcam rosak hahaha

AdaNaz87 said...

thanks for sharing the tutorial. nice! (:

zOeY zAu YaH said...

ada: tq sbb tgk he he

masmaribell_mastura said...

he he,,ada plak mafia.. comel la, oo cenggini rupanye nak wat ala2 zoey..hehe

zOeY zAu YaH said...

mas:mcm ni la kite pakai..try lah.

dilla salleh said...

thnks zoey for tutorial ;)
byk info blog u...rela hati utk follw ur blog ;)

zOeY zAu YaH said...

dilla: haha tq2...