video tutorial natural make-up for bigger eyes look guna webcam baru...!

Assalamualaikum...
 gigih bebenor saya dok upload menatang video nih.
7 jam baru dia nak masuk weh ! sabar je la..

ini webcam baru saya(kasi can saya cewi jap).
suara laju dari pergerakan mulut  HA HA HA...
ade sape2 tau camne nak bagi suara selari dengan pergerakan tak?
tulun...tulun...

video nih ajar buat mekap mata yang simple,natural tapi buat mata
nampak besar.

macam ini..

saya bercakap dalam video nih tapi suara 'sedang2 saja sebab letih weh buat tuto!

saya suka buat tuto mekap yang simple2 sebab kebanyakan kawan2 kat fb dan blog
selalu tanya mekap yang simple saja.senang nak ikut kan?

lain2 video sila klik sini www.youtube.com/zoeyzauyah

moh setat..

abaikan gigi tak mahu pakai braces itu ha ha..!
oh satu lagi..kalau mekap diri sendiri saya tak suka sangat guna berus.
berus hanya untuk customer kecuali kalau dah cewi sangatlah ha ha ha..

nanti saya cuba baiki cara buat video nih ok?

ini pula bila dah cewi sangat...
.
.
.
memang takde keje..

klik nuffnang nak kawen.

tq.