walaweh blog haku kene terjah lagik oleh si comel....

Assalamualaikum..

saya diterjah lagik !

terjah ini lebih mengharukan dari diterjah abang rambut kenting(keriting) kat tv3 tu..

adik manis yang comel SABENA telah menerjah blog saya ini...
WEH AYAT !!! dan terrr...eh..eh banyak pula perkataan terjah..
ini bukan kelas-mari-belajar-perkataan-terjah-menerjah-sila-buat-ayat-tahu?
okes..sudah2...mari lihat siapakah yang sanggup membiarkan muka
tak malu ini menempek di belognya? 
jeng..! jeng...! jeng..!


adik comel ini telah membuat saya berasa malu hi hi hi..

tahu tak apa dia cakap pasal saya dan belog ini?
ya pastilah anda tak tahu kalau anda belum tahu kah kah..

ini adalah tuan belog yang cute itu..
adik comel..saya curik gamba kamu tanpa kebenaran..
ye lah dah curik takkan nak minta kebenaran?
itu bukan curik namanya he he..

moh ke blog beliau...sabenazakey.blogspot.com

TERIMA KASIH ADIK COMEL....!

klik nuffnang nak kawen..

tq.

16 comments:

sabenazakey said...

wah,.!!! thanks kak zoey yg cute lagi baek..
terharu sgt. sampai skrang tak abeh2 senyum.huhu

zOeY zAu YaH said...

sabena:saya nih yg patutnye terharu haha...

sabenazakey said...

adek kpd sabena tros nak follow akak,.huhu! kalo akak nak curik lagi pon xpe gmbr tu..

♥♥Cikngah♥♥ said...

dear,akak tag awk utk blog tercute

http://25minutes-late.blogspot.com/2011/03/contest-blog-tercute.html

Syafiq Rosli said...

wah untg lah.hehe

Gades Merah Jambu said...

amboih kemain puan zoey ni semakin hot la..follower un da amai da..sha jels skit :P
skit ja ta manyk :)

aDieyZa said...

wah, beruntung sangat!! bila kena terjah haruslah senyum sampai ke telinga kan.. hihihihi

bunga said...

haha..mmg satu muka tu..ehehe..

Alhamdulillah..lau jadi kat bunga pom mesti terharu..hikhikhikk,,

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah my blog Aku Sebutir Pasir kalau berminat nak baca my travelling experiences to 45 buah negara.. :)

zOeY zAu YaH said...

sabena: hahaha...tq yeee...lain kalik saya curik lagi..

zOeY zAu YaH said...

cikngah: ya meh? tq kak..hi hi

zOeY zAu YaH said...

syafiq: alhamdulilah ade gak yg nk terjah hi hi..

zOeY zAu YaH said...

sha: aiyakk! belum puan lah sha yg manis hu hu

zOeY zAu YaH said...

adieyza: yup..betul2..hi hi

zOeY zAu YaH said...

bunga: betul2 hi hi

zOeY zAu YaH said...

jha: salam knl gak..tq ya