Dah beli... yeaaa...!!!

Assalamualaikum..

Cuba tengok barang mekap saya itu.

bag lama sampai tak muat.

inilah jadinya bila hati,minda dan mulut tak sama citarasa..
semua mekap rasa mahu beli.

balik rumah geleng2 kepala sampai rasa nak hantuk saja di dinding kah kah..!
eh over pula.

semalam keluar dengan hencik boypren pergi s.petani.
niat beli make-up box saja tapi tah hape2 lagi yang saya beli.

bila tanya harga box yang paling murah,
jawapannya buat saya rasa nak bertukar jadi hulk kejap.
pasal apa tak pasalpasal ini?

hari itu sudah call tanya...katanya paling murah RM40 lebih saja.
YAAHHHUUU...! lah saya didalam hati sebab harga itu memang murah yang amat.
pergi saja tiba2 dapat tahu harga yang paling murah adalah RM99 !
okes memanglah murah juga tu..tapi mananya RM40 lebih itu? CISS..!

nasib baik hencik boypren saya cakap dengan lemah lembut..
"beli saja lah ma..alang2 dah mai sini".
memandangkan saya perlu control ayu didepan beliau,
maka hati saya pun terus jadi layu tak jadi nak mengamuk kat kedai itu.
he he he...

terus sumbat semua barang2 didalam ini..
kalau peti ais pun muat,tak mustahil saya sumbat dia sekali kah kah..!

eh2..kalau saya beli mekap pallete lagi,box ini memang tak muat.
sebab yang ini pun hampir2 overload juga..

inilah make-up box baru saya..yeaaa...!!! 

carik yang corak kartun2 takde pula...
yang ini pun jadilah he he..inilah jadinya bila  tua kutuk tak sedar diri.
selepas ini mahu beli yang beroda pula..tapi itu bila mekap sudah betul2
tak muat kat box ini hi hi..

kocek sudah kempis dapat bag besar gedabak ini saja?
eh banyak songeh pula cik puan ini he he..

inilah bende yang saya rembat juga padahal takde
dalam list 'barang2 penting' pun..
eh penting lah sebab barang2 ini sudah habis..(alasan..!)

loose powder miyami.jangan tanya hasilnye lagi..saya belum cuba.
ini 1st time beli hi hi..

browliner coklat takde jenama.
saya suka ini sebab warna pekat dan teksur lembut.
kening nampak macam dicukur padahal guna ini saja.

bulu mata palesu.
ini jenis yang panjang dan sederhana tebal.

A4 paper putih untuk buat 'sesuatu' hi hi hi..

dalam plastik itu ape? he he he..RAHSIA..!

itu saja..

nanti update pasal aktiviti saya ya.
hari yang memang bermakna..

klik nuffnang nak kawen.

tq.