kamu baheklah..!

Assalamualaikum..

susulan entry pasal bloglist dan sebut2 nama saya dalam entry
kawan2 blogger,maka keputusannya sangat mengejutkan!

p/s pastilah mengejutkan..kalau tidak sudah lama saya heret bag
balik kampung cap adidas pasar malam lalu menangis sedu
sedan ala2 akedemi fantasia bulan madu tak jadi..kah kah..

rupanya ramai yang listkan saya di belog mereka.

owh terima kasih..saya sangat terharu..

tapi tak ramai seramai blogger2 yang pemes lagi menjilat jari ERKK?

Tenkiuuuu pada mereka ini...BAHEKLAH KAMU...!!
(sudah tahu kan kenapa tajuk begitu?).

p/s: saya sudah listkan blog kamu kat blog saya tau.
kalau terlepas tu sila inform okes.












ada lagi tak yang saya tertinggal?
saya tak tahu kalau kamu tak bagitahu...
silalah bagitahu seupaya saya tahu..
nanti sama2 kita tahu..
wehhh! ayat ini sangat berseni tahu?...kah kah..

saya terjumpa satu angka cantik ini...
follower yang ke-1010 !!!
sangat cantik kan? 

nama follower tersebut ialah nurul tapi sayangye..dia tak letak
link kat profile hu hu...

itu saja.

klik nuffnang nak kawen.

tocetoce..




30 comments:

EB said...

Huu EB xda pun.. Sob sob.. sedih...

.m y z. said...

wah nak letak jugak lah :P

Aisya J said...

wahh tahniah sbb dapat followers banyak camtu :p

Anis Nasri said...

eh eh gbr kite la kt sbelah nye tu.. tp skang da tuka. hik hik hik :D

cik chinta said...

ehhh...i pon nk letak u kat bloglist, nak padam je yg x slalu hapdet tu...u nye hapdet kena dgn citerasa..mekup2 cantik..saya sukee

redzwanie redzmann said...

erk....sy pown ade la..
thnx cik zoey c sweet...ngee~~:)

sabenazakey said...

wah,.!! kak zoey,.npe sabena bwh sgt..sobb..sobb..
muncul di sini,.sabena xde isea nk updated ape. ade cdgn x?? hu3

zOeY zAu YaH said...

EB: ada listkan saya ka? saya tak tahu lorr..hihi pape pun tq sgt2 tau.x mo majuk2 okes? hihi

zOeY zAu YaH said...

myz: hihi ltk ape yunk?

zOeY zAu YaH said...

aisya: tq yee..

zOeY zAu YaH said...

anis: hahaha..sape suruh tukar yunk oiii...

zOeY zAu YaH said...

cik: tq sgt2..hihi

zOeY zAu YaH said...

wanie: iyeee...kamu adelah..hihi

zOeY zAu YaH said...

sabena: baru terperasan yg kamu listkan saya...tu yg edit dok kat bawah hahaha....acilah ok? isk tak pastilah syg oiii..

Quzie Fathihah said...

sy ada....hehehe

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

meletop tau zoyah...dh 1k folower dia..

*dulu ingt lg kte sme2 nak naik kn...zoyah patik n fiq fikri..

elyzatul nastaysah said...

sedehnye tak hado dlm list cik zoey;[

cik yuyiyui said...

erk??
saia yg ke 1010??
huhu.. sangattttttttttttttttt
terharrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuu!

elyzatul nastaysah said...

cik zoey..kte tag awak;p

http://elysesukekardashians.blogspot.com/2011/04/ruby-dress-giveaway.html

zOeY zAu YaH said...

quzie: hihi tq sbb listkan saya

zOeY zAu YaH said...

hencik patik: ehh ingat sgt2..dulu follower saya 10 orang ja dn hencik patik dgn pokcik fiq antara yg terawal tau..huhu tq sgt2 tau..

zOeY zAu YaH said...

elyzatul: ini antara saja..saya buat nih dh lama..outo publish jek..kalau terleaps sorry ye..ada listkan saya ka? tq sht2 tau..

zOeY zAu YaH said...

cik: eh tu awk ke? hahahaha...tq sbb follow..

zOeY zAu YaH said...

elyzatul: ye ke? nnti saya gi tgk erk..

cik yuyiyui said...

saia lew tue, follow by g0ogle acc, huu.. lupa nk wt link ke blog sendiri.. huhu..

zOeY zAu YaH said...

cik: hahaha..okes2...

aDieyZa said...

zana pun letak ur blog dlm bloglist zana..

keep blogging dear!!!

Anis Nasri said...

tukar la.. gbr dulu xnmpk muka.. gbr sekarang da tomey..(euuuwww) ahahahahaha

zOeY zAu YaH said...

adieyza: tq tau hihi

zOeY zAu YaH said...

anis: tkr apa? hehe