Last day untuk itu...

Assalamualaikum..

awak semua..jap lagi saya mahu bubuh video pakai shawl..insyaallah ya?

tapi sebelum tu awak semua tolonglah undi saya dahulu.

hari ni hari terakhir..tulun lah saya ya?

p/s: sila abaikan kalau saya nampak terdesak.
saya dah masuk top 10,maka rugilah kalau tak pulun kan? ha ha..!

caranya...

pilih zoeyzauyah.blogspot.com (no.2)

tekan vote kat bawah senarai link tu semua.

siap..!

awak semua tulun saya ya?

tq sangat2 tau.

25 comments:

sabenazakey said...

oke2,.gudluck ye!!
tak sabar nk tgk vid shawl..

nor cahaya said...

sudaa..hihihi..gud luck!

zOeY zAu YaH said...

sabena: hihi tggu ya..

zOeY zAu YaH said...

nor: tq ya

sabenazakey said...

kak zoey xkeje ke? sabena x kuar dating la.sabena xde cik boypren mcm kak zoey.huhu

maiza love said...

td baru tgk zoey punya vote dah ada 90% lebih dah,...gerenti menang la huhu..kongsi hadiah tau haha..

sabenazakey said...

sabena tunggu nie,.huhu!

Nur Zaheera said...

goodluck ! :') shawl apakah? heehee :D

zOeY zAu YaH said...

sabena: hari ni cuti sampai lusa..hihi..isk..cariklah sorang..cantik2 nih x kan x de bf kot? hehe..

zOeY zAu YaH said...

kak maiza: hihi ada sorang lg peserta dok kejar vote saya huhu..takot2...tq ya akak vote.

zOeY zAu YaH said...

nur: tq yee..ada 2 video pakai shawl.x pasti nk boh yg mana satu..hihi

sabenazakey said...

ouh,.cuti.patot la.. xde sape nak kat sabena..sabena xpndai mke up.huhu!!

s.y.a.r.q said...

ni yg suke ni.ade tutorial shawl!! :)

zOeY zAu YaH said...

sabena: hihi alolo..kalau blh biar lelaki nk kita dgn rupa asl..x pakai mekap.mcm saya bf tgk saya time x mekap tau..dia nak gak pastu saya makin suka mekap dia ok jek..so plhlah yg nampak kita dgn muka tak mekap...lbh iklas kot? haha..

zOeY zAu YaH said...

syarq: hihi tggu tau awk..

nor cahaya said...

setuju2..pilih laki time kite x mekap..haha..tb2 mnyebok..sori..

Manja (let it be my sweet name) said...

x sabar la nak tgk video, gud luck dear :)

manja nak tanya kalu pakai pakai kroylan ultrafoundation hari2 ok tak? mak saudara ckp x boleh hari2 nanti takut rosak kulit sbb bahan kimia byk... betul ke x? sbb manja teringin nak beli untuk pakai hari2 :)help2

♥Ana el Zahra♥ said...

vote sudah. go go girl!

miss juejue said...

erm..gud luck...udah vote...

zOeY zAu YaH said...

nor: zx pe lah..bende betul kan? saben tu dh cukup cantik dh x mekap [un..cam awk gak..kulit elok jee

zOeY zAu YaH said...

manja: mgkin ya sbb tekstur dia pun lain sgt2 dari fondation biasa..so better kalau hari2 pakai jns biasa.mcm saya guna silky girl ja.yg kryolan tu tbl sgt dan boleh menutup pori2 kulit..binbang kulit x dpt bernafas kang jd kelain lak haha

zOeY zAu YaH said...

cik ana: hihi tq ya? baby sht?

zOeY zAu YaH said...

miss jujue: hihi tq sgt2 tau.

nor cahaya said...

xde la btol le kate awk td tu..plih laki yg tgok kte xmekap..pastu skali mekap...wowwww....die tgk xbkelip2...btol x..btol x...ske2..

zOeY zAu YaH said...

nor: yeee...hihi..