Review produk sunsilk silky smooth and manageable

Assalamualaikum..

Owh bangun pagi ini rambut bagaikan singa?
HO HO HO..!!!
iklan pulok cik minah muka tak malu..
Takpe2...moh saya nk kongsi pengalaman
guna syampu dengan perapi sunsilk kaler pink tu.

Antara syampu+perapi yang saya pernah guna..

1. PANTENE...rambut jadi lembab dan sihat.

2. Mustika ratu...konon nak rawat rambut..pakai lah syampu
yang ala2 herba skit nih..rambut jadi lembut.

3. Head and shoulder..takde masalah kelemumur
Saja pakai.seminggu dalam 2 kali je pakai
sebab nak elakkan juga kepala dari jadi kelemumur.
ok jugaklah cuma 
bau tak kuat..saya lebih suka yang baunya kuat.

4. Clairol herbal essences...saya guna yang biru.wangi ! saya suka.
rambut jadi lembab dan lembut.

5. Sunsilk straight..yang botol kaler kelabu jalur2 ungu+pink tu.
saya luruskan rambut kat salun,untuk mantain lurus
saya guna produk ni.bagus sangat2..saya jarang buat teratment pun
rambut tetap lurus dan cantik.

6. Loreal elseve..jenis yang mana tah  kaler oren.
ini yang paling saya tak suka.rambut saya yang ok ni
berubah jadi rosak dan cacak2 cam rambut gatal.
So sape cakap jenama mahal saja yang bagus?
mana adaaaa....!

Okes..rasanya banyak lagi tapi ini saja yang teringat.
now saya guna jenama kambeng gurun..
kah kah..okes ..mari lempang saya ramai2..

Saya guna ini...

Beli set ini kat watson dengan harga RM10.00 !!!
promosi la kata..tapi hencik boypren yang bayarkan he he..

Syampu.
SUKA: paling saya suka sebab wangi dan baunya kuat.
bila pakai tudung/shawl yang berlapis-lapis tu buat kepala
berpeluh dan kalau tak jaga akan berbau.
bila pakai syampu nih baunya kuat dan tahan lama.
saya pakai baunya tahan hokeh ! sangat best..!
Rambut pun jadi lembut.

Perapi.
SUKA: bau lebih kuat dari syampu.tapi suka !
Rambut jadi lembut sangat2.

pelembab.
SUKA: lembabkan dan lembutkan rambut.yang penting wangi..!


Saya pakai ketiga-tiga produk ni supaya
rambut lembut dan berbau wangi lebih lama.

jangan ingat bila tak pakai tudung ja perlu jaga rambut.
yang pakai tudung ni lagi la kena jaga.
macam saya rambut jenis kering.
tak pulak jadi berminyak,berbau,berbuah dan berkelemumur
macam kebanyakan orang yang pakai tudung tu.

dulu waktu tak pakai tudung,
saya suka sangat jaga rambut dan buat style macam2.
dari lurus sampailah ke cacak !
tapi paling saya suka rambut pendek.cool !

skang dah pakai tudung tapi masih jaga rambut.
cuma tengah tunggu rambut ni panjang,so tak boleh lagi nak
pergi salun dan stylekan semula he he..

Okes..terasa agak serius pula diri ini..
ehem2...sudah2..selamat mencuba kalau nak cuba.

nak beli baju murah2?
rm10 ~ rm25 sekali pos.
klik sini ALBUM BAJU

klik nuffnang..nak kawen.

tocetoce..