video tutorial-purple eye make-up without using the eyeshadow

Assalamualaikum..

tengoklah tajuk video ini..
kemain panjang berjela..
tapi tak payahlah nak heran..
tuan punya video ini kan super duper over punya worang..
buat2 paham sudahlah..he he he..(ciss..!kutuk diri sendiri pula ya..).


ini adalah tutorial mekap tak pakai eyeshadow macam biasa.
nak tahu saya guna apa? tengok sendiri barulah tahu HA HA HA..!
(pasti anda semua kata CISS! kat saya ha ha..).

p/s: saya nak minta maaf kat kawan2 yang takleh tengok youtube.
saya tahu ada kolej,u,opis yang sekat youtube nih,
tapi apakan daya..nak upload kat blog terus teramatlah lembab..
sebelum saya bako,lebih baik upload kat youtube saja kah kah..!

nak tengok lain2 tutorial sila klik sini..

mari belajar buat mekap macam ini..

mari setat tengok..

nanti saya upload video mekap untuk dinner dan mekap yang daring
ala2 menggoda gitu ouwww...!! (weh gedik sungguh cik puan lawa ini !).
saya tunjuk dari mekap asas,shading ,sampailah ke gincu tapi pendek saja
sebab saya dah pandai edit sikit2 hahaha...
okes..sudahlah..dah  penat gelak..

klik nuffnang nak kawen..

tenkiu..