video Dinner make-up tutorial green and black

Assalamualaikum..

balik saja dari kerja gigih post entry pasal 19 april.

lepas itu upload pula video kat youtube.

bajet lepas pukul 10 baru habis upload video dan post kat blog.

tapi ramalanku hampas belaka...

hencik youtube 'terbaik' hati nak upload video saya dengan kelajuan cahaya..

zupzapzupzap..! kejap saja sudah habis upload.

maka saya punya 2 entry tak sampai beberapa jam pun..
KAH KAH KAH..dasat2..

baiklah..mari ke zon mekap pula.
mekap ini sesuai untuk dinner.

tapi produk2 dalam tutorial ini ialah produk
kalau saya mekap muka sendiri.
untuk customer guna yang lain.
saja tunjuk yang saya guna sebab harga lebih berpatutan.

part mula2 tu video dia cam robot nak habis bateri..
sebab webcam dah on lama sangat,so dia jadi 'bersopan santun amalan mulia'.
part yang mekap2 tu dia normal..takde robot2 tu semua he he..

moh tengok.


selamat mentry ya kawan2..

kalau nak tengok baju yangcantik dan murah
(RM10-RM25 termasuk pos)
sila klik sini BAJU

klik nuffnang nak kawen.

tocetoce..