video Dinner make-up tutorial green and black

Assalamualaikum..

balik saja dari kerja gigih post entry pasal 19 april.

lepas itu upload pula video kat youtube.

bajet lepas pukul 10 baru habis upload video dan post kat blog.

tapi ramalanku hampas belaka...

hencik youtube 'terbaik' hati nak upload video saya dengan kelajuan cahaya..

zupzapzupzap..! kejap saja sudah habis upload.

maka saya punya 2 entry tak sampai beberapa jam pun..
KAH KAH KAH..dasat2..

baiklah..mari ke zon mekap pula.
mekap ini sesuai untuk dinner.

tapi produk2 dalam tutorial ini ialah produk
kalau saya mekap muka sendiri.
untuk customer guna yang lain.
saja tunjuk yang saya guna sebab harga lebih berpatutan.

part mula2 tu video dia cam robot nak habis bateri..
sebab webcam dah on lama sangat,so dia jadi 'bersopan santun amalan mulia'.
part yang mekap2 tu dia normal..takde robot2 tu semua he he..

moh tengok.


selamat mentry ya kawan2..

kalau nak tengok baju yangcantik dan murah
(RM10-RM25 termasuk pos)
sila klik sini BAJU

klik nuffnang nak kawen.

tocetoce..

28 comments:

nelly said...

sangat lawa !

zOeY zAu YaH said...

nelly: hihi tq

nusha said...

comei2..pndai kamu ber makeup..

tidak spt sy.. =(

maiza love said...

lawanya..bulu mata tu yg cantik tu..akak suka sangat..nak mekap camni gak la ,,xde la nak p dinner..mekap saja2 bole dak? hehe

zOeY zAu YaH said...

nusha: biasa2 ja hihi

zOeY zAu YaH said...

kak maiza: blh aje kak hihi

OKED chokelat said...

haiyooo,...part plg susah nak kai bulu mata,,,gonjeng2 nak pkai...hahaha...serius suke kaler ijau ni...

p/s : cumel suare cam orgnyerrrrr

♥♥Cikngah♥♥ said...

rjn sgh kamu ni.tuto yg awk ajr sblm ni pn akak x apply lg.nk kene beli dulu brg2 tu sume.sbb satu pun x de.haha

sabenazakey said...

kalau ada dinner sabena cuba,.heheh!!

zOeY zAu YaH said...

oked: praktis selalu mesti teror punya..haha..comel? cemey je nih haha

zOeY zAu YaH said...

sabena: try tau

zOeY zAu YaH said...

cikngah: haha saja buat nk share2..hihi

Aida Azryn said...

Yunk! miz u a lot! :(

miss juejue said...

saya suka toturial.. nice sgt..
nak tanye lau dress merah nak pakai eyeshedow warna pe yea..

cik yuyiyui said...

make up anda sgt la g0jez! huu..
saya sedang terjelez! huhu..
nk gak make up2 mcm kamuu.. tapi selalu ta jadi.. huhu.. =='

Sufinah Yussof (SY) said...

malam tadi internet merajuk la plak.nseb baek die tak halau saya tdo luar.huhu~gerem tak dapat nak comment laju2.cantik.suke sangat.tambah suka bila dah dapat tahu macam mana pakai pashmina ala mafla macam kamu lepas tengok kat youtube yang kamu buat.

zOeY zAu YaH said...

aida: amoih kemana lah dia ilang tuu huhu..miss u to lah..

zOeY zAu YaH said...

miss: coklat boleh.hitam boleh,gold boleh.

zOeY zAu YaH said...

cik: alah praktis lah selalu hihi..

zOeY zAu YaH said...

sy: hihi..try buat tau

izzaty hamzah said...

cantik la...

Anis Nasri said...

tiap kali blik keje msti duk dpn cermin try make up tp hampeh xjd jgk..
mmg ditakdirkan tgn xberseni nk wat cmne. ahahahahaha

zOeY zAu YaH said...

izzaty: tq

zOeY zAu YaH said...

anis: takpe try byk2 kali mesti teror gak nanti hihi

^_^sh3ra^_^ said...

cntk nyeeee..ske2..^_^

elyzatul nastaysah said...

cik zoey..moh le makeup kan kte pulak;]

zOeY zAu YaH said...

sh3ra: tq hihi

zOeY zAu YaH said...

elyzatul: meh sini meh..