Bulu mata palesu rozita che wan yang lama jangan dibuang,boleh buat idea yang hebat ini..

Assalamualaikum..

eksaited tak kau dengar tajuk macam itu?
eksaited tak? eksaited tak? eksaited tak?
meh sekeh sikit budak ini..

bukan ada apa pun..saja nak sharing is caring,
kau loving kau tertungging..
eh sedap pula pantun tak berapa nak 'kerat' itu kan?
kah kah..

meh lah sini saya mahu bagitahu..

nampak tak itu?
itu bulu mata atas..
dah beberapa kali saya pakai,so sudah jadi semacam saja.
tapi saya tak buang..
saya gunting2 then pendekkan sikit bulu yang panjang berjela itu.
lepas ini boleh buat bulu mata bawah pula..
nampak tak penjimatan yang hebat disitu?
wahhh ha ha ha..! 
tiba2 berasa hebat sebab punya idea yang hebat..
kah kah..

sudahlah..terasa mahu tercekik air liur sendiri.

saya ada beberapa entry pasal aktiviti seperti 
mekap,jalan2 dan lain2..
tapi sedang menunggu gambar dari cce..
maka hati perlulah bersabar walaupun over kemain nak buat entry.

sila klik nuffnang untuk saya berkahwin.

tenkiu..

19 comments:

Mizz ErMa said...

xpenah pkai blu mta palsu..sng ke nk pkai? hihihi

Nica said...

kak zoey tahu, sy baru beli bulu mata palesu satu papan tapi x reti nak pakai, haha.
so sy simpan dalam almari :P

sharifahzakiah said...

hahaha :D sy xreti pakai bulu mata pelesuuu ^_^

KatekateKite said...

camne nak pakai kt bulu mata bwh tu? cer tunjuk sikit

redzwanie redzmann said...

wahhh...tp wanie x reti kai bulu mata pelesu la...ehhehe

zOeY zAu YaH said...

mizz: sng jek hihi

zOeY zAu YaH said...

nica: lorr..cpt praktis pakai skang hihi

zOeY zAu YaH said...

sharifah: mula2 mmglah..saya dulu pun tp skang dh ok..selalu try tau hihi

zOeY zAu YaH said...

kate: insyaallah nanti saya tunjuk hehe

zOeY zAu YaH said...

wani: try lah selalu nnti mesti teror hihi

AiDa AzRyN said...

a'ah eh.. drpd buang.. rugi pulak kan?idea yang bagos! XD

maiza love said...

wah..idea bagus nih..
tp kena potong sikit la kan..baru la ok klu x semacam lak
akak pun dah pandai pakai bulumata palsu ni sikit2 hehe..

tp akak potong sikit sebab mata akak kecik je...bila pakai terasa macam pompuan yg paling lawa la kat dunia ni..hehe..

apa da..malu ai,tp x pernah pakai keluar lagi tau..malu la,,cik abg akak kata kenapa x pakai beli je ke hehe..

myezatul aQma said...

nak pakai jugak.tapi tak pandai..
tolong pakaikan(^___^)

zOeY zAu YaH said...

aida: hehe tp kena bersihkan dulu lah

zOeY zAu YaH said...

kak maiza: pakai jek kak hihi

zOeY zAu YaH said...

myezatul: meh sini

Peri PiA said...

wah,nti nak tgk k :)

zOeY zAu YaH said...

peri: tunjuk ape? hihi

redzwanie redzmann said...

tgk cuba2 juga la syg...tgok2 gak cm ne zoey kai kat video..tp msih tdak pakar...=(