hidangan petang yang comel..yummy !!!

Assalamualaikum..

petang ini saya telah melahap hidangan yang sangat comel.

sambil makan sambil berharap saya akan menjadi secomel itu selepas makan.

tengok? itu impian yang gedik tahu? HA HA..gelak semacam bangga saja..
(kasihan dengan diri sendiri..gedik tak mengira tempat).

cupcakes itu sangat comel..!
ianya buatan aina si anak sedara yang berumur 5 tahun.

owh tetiba terasa malu dengan si aina sebab
mak cik tua bangka ini pun tak suka masak2 macam dia.

mari menyorokkan muka di dalam tempayan beras..

ada jugak chocolate cheesse cake buatan kakna iaitu
mama kepada aina dan kakak kepada saya..
HEY HEY..! perlukah penjelasan yang panjang lebar sebegitu?

karipap itu pulak hasil gorengan emak yang gojes.

p/s: sila cari barang tersembunyi..
ubat saya yang berwarna biru...cuba teka ubat apakah itu?
jangan cuba2 nak jawab ubat cegh hamil..kang haku jadi hulk
buruk pulak rupa blog nih ha ha..

back to setory makanan..

owh semuanya buatan orang lain..

apa yang saya buat?

melahap sambil memenuhkan perut sendiri kah kah..
sangat heaven..!
(bakal emak mentua,tolonglah jangan baca belog saya ini).

cupcakes itu saya tak makan habis pun..pasal saya lagi suka
 chocolate cheese cake yang kakna buat.

silalah mentengok karipap itu..
saya tak suka makan sekali dengan inti..
saya makan kulitnya saja ha ha..

gediksnya cara haku makan..
tapi beruks ini lagi gediks dari saya..

klik nuffnang nak kawen.
wehpenatlahasikasiknakkawensajalempangkangbarutau!!!

tenkiu...
(tq versi gedik)