kau jangan jeles haku dah teror buat benda nih hahahaha..!!!

Assalamualaikum...

Hahahahahahaha..!!!
ini gelak betul2 punya gila kuasa
sampai tak kuasa haku nak melayan diri sendiri..
(finelah..fine..).

tahu tak dulu saya memang failed buat kening bila mekap.
time belajar mekap dulu2 bab nih lah yang saya bengap sikit.
belajar pulak pakai razor blade tu..
maunya tak berdarah kening haku kerjakan 
HA HA HA kat diri sendiri!

tapi itu duluuu...zaman jahil-orang-suruh-korek-idung-pun-haku-buat.
(ciss pengotor..!)

skang sudah teror HA HA HA kat diri sendiri jugak sebab
terlebih bangga.

takyah cukur pun saya boleh buat kening nampak
macam cukur jugak..

antara hasil kening yang saya buat.tak cukur pun.


kena guna teknik,trick dan celak yang betul.

nampaknya entry ini semacam berbangga dengan diri sendiri saja.
tapi saya buat entry ini sebab ramai yang tanya macam saya buat
kening camtu.
owh saya bukanlah teror mana pun.
dulu selalu failed tahu..! sekarang saja agak ok.

awak semua pun boleh buat..praktislah selalu.

tips:
1. guna celak yang lembut dan pekat warnanya.
2.tangan kene stabil selalu sepaya kening yang dilukis jadi cantik.
3.guna teknik higlight juga untuk buat kening nampak kemas.
3.jangan lukis kening terlalu halus..muka akan nampak tua.

itu saja..

klik nuffnang nak kawen.

tenkiu..