Review produk Nevea whitening deodorant

Assalamualaikum..

dah lama tak review produk kan..

skang meh sini nak share satu produk yang saya pakai
sejak beberapa tahun lepas.rasanya dah dekat 5 tahun dah !
pakai deoadorant pun nak kecoh..finelah..fine..


Nevea whitening deodorant cell repair.

KATA PENGELUAR:
> reduces skin darkening.
>anti perspirant.
>dermatalogy tested.
>cell repair.

KATA SAYA:
> wangi.
>kulit tak hitam.
>kulit tak gatal atau sensitif.
>mula2 pakai macam melekit tapi pastu ok saja.

saya pernah guna deodorant nivea yang lain2 macam
yang jernih tu,yang kaler pink dan beberapa jenis lagi.
tapi saya paling lekat dengan jenis whitening cell repair nih.

dulu pernah guna jenama rexona tapi tak bestlah..
kulit jadi gatal2 !

lepas ni nak try jenama garnear  pulak lah..
hencik papa pakai yang tu..dia kata ok..
nak jugaklah..hi hi..

like page saya kat fb kalau sudi..
ada kat sidebar sebelah atas tu.

klik nuffnang nak kawen.

tenkiu..