Review produk Nevea whitening deodorant

Assalamualaikum..

dah lama tak review produk kan..

skang meh sini nak share satu produk yang saya pakai
sejak beberapa tahun lepas.rasanya dah dekat 5 tahun dah !
pakai deoadorant pun nak kecoh..finelah..fine..


Nevea whitening deodorant cell repair.

KATA PENGELUAR:
> reduces skin darkening.
>anti perspirant.
>dermatalogy tested.
>cell repair.

KATA SAYA:
> wangi.
>kulit tak hitam.
>kulit tak gatal atau sensitif.
>mula2 pakai macam melekit tapi pastu ok saja.

saya pernah guna deodorant nivea yang lain2 macam
yang jernih tu,yang kaler pink dan beberapa jenis lagi.
tapi saya paling lekat dengan jenis whitening cell repair nih.

dulu pernah guna jenama rexona tapi tak bestlah..
kulit jadi gatal2 !

lepas ni nak try jenama garnear  pulak lah..
hencik papa pakai yang tu..dia kata ok..
nak jugaklah..hi hi..

like page saya kat fb kalau sudi..
ada kat sidebar sebelah atas tu.

klik nuffnang nak kawen.

tenkiu..

24 comments:

Munirah said...

nivea mmg best

Irma A.Wahid said...

saya pun pakai benda yg same nih....nk tgu putih bwh lengan blh berjggut gak la..heheheheh

♥♥Cikngah♥♥ said...

wah..dh cantik dh blog dia.roses g2.maksudnya x lama dhlah ni nk kawin..:)

EB said...

Waalaikumusalam...
Dulu guna Nivea skrg dah guna dashing da.. hehehe..

*Miss Syahnia* said...

en.tunang pkai nivea ni
mmg ok katanya tp ain
pkai avon nye je..hihi

zOeY zAu YaH said...

munirah: yup2..

zOeY zAu YaH said...

irma: kalau dah gelap mmg amik masa nk putih..saya pakai bkn sbb nk putih tp asal rasa selesa sudahlah haha

zOeY zAu YaH said...

cikngah: eh kak mana ada..saya x plan nk pakpakpung pon hehe

zOeY zAu YaH said...

EB: dashing gaya mutu dan keunggulan haha

zOeY zAu YaH said...

miss: mmg ok pun

.m y z. said...

wahh ziema pakai rexona je. hehe ;)

zOeY zAu YaH said...

myz: rexona wangi tp x sesuai dgn saya

Juliet_iRa~" said...

nk jemput zoey join giveaway kita..:)

MY Giveaway

maiza love said...

kak maiza guna jenama amway jek..klu x mandi 2 hari pun xda bau huhu,,,tp x pernah lagi la x mandi sampai 2 hari haha..tp kan pernah sekali kawan tu ada bau masam akak bgtau kat dia deodoant amway ni..terus dia beli kat kedai amway n xde bau dah sampai sekarang hehe..bukan promote ok,,i x jual amway so jangan tanya lak p cari wakil amway klu nak beli ye..

zOeY zAu YaH said...

kak maiza: hehe..saya ska yg bau light2 saja..

zOeY zAu YaH said...

juliet: insyaallah saya cuba join ok

HaNa Hani said...

hana pakai nivea dlu time sekolah..beh kuning baju
trus tukar rexona..
xpe..t nak try pakai nivea alek

zOeY zAu YaH said...

hana: hehe..kdg2 mmg ada ksan kng..

Amanda Sasha said...

saya pakai tawas cukup~ hahaha =DD

Nurul Mazni said...

nivea mmg best.. n thanks for review dear.. maz ase nk cuba jugaklah.. :)

Aunty P :) said...

ape plak produk ketiak nih . ahhaha
yaw cik zoe zau yah , I tag u untuk contest sunshine smile la

http://lensapza.blogspot.com/2011/05/contest-sunshine-smile.html

join taw, hadiah bes weh :p

zOeY zAu YaH said...

amnda: kalau sesuai ok lah

zOeY zAu YaH said...

maz: try2 hehe..tp mula2 dia mcm lekit skit lah

zOeY zAu YaH said...

aunty: insyaallah ya..