Blog saya blog pilihan bulan jun abang ben shaari..!!!! pengsan weh pengsan..!

Assalamualaikum..

saya ternampak sesuatu kat blog abang ben..
ianya sangat mengejutkan..
sangat mengujakan..
sangat membestkan..
dan sangat..weh sudah lah weh..

blog saya adalah blog pilihan abang ben untuk bulan jun..
owh sangat terkejut..mahu pengsan secara over boleh tak?
pasti silalah lempang saya beramai ramai 
pasal over sangat ditahap melampau.

abang ben..tenkiu sangat2..
saya selalu masuk blog abang ben tapi saya sangat
malu2 mahu komen banyak..
owh menjadi pemalu dengan orang yang sangat glamor..
huk huk..TENKIU..dan abang ben sangatlah best
p/s: adalah saya kelihatan seperti sedang membodek?


beliau ini sangat sporting dan tak sombong pun dengan blogger baru
dan tak pemes macam saya..sob sob..nanges terharu..

kalau tak percaya marilah tengok entry beliau..

tenkiu semua..

like fanpage saya kalau sudi.
kat sidebar atas sekali.
kalau sudi lah pasal saya tak app semua orang kat fb..
so like la kalau mahu tahu apa2 pasal saya hi hi..

klik nuffnang nak operate..

tocetoce..

42 comments:

Abu Huzaifah said...

terjah dari abg ben..hoho..nice blog.. :)

cik chinta said...

tau da zoey terpilih..tahniah ekk...tak sia2 rajin update tau..hahahah..

Zul Fattah said...

Tahniah... nice blog... done follow u..

Chegu Zubir said...

bertuahnyer...blog die

Aida Azryn said...

syabas cik zoey! kekeke.. ;p

Syuhada Elmi. said...

You deserve to have it ^^

Amiirah-Cassan said...

best lah jadi blog pilihan , btw first time kat sini ^^ hehe i love red ! jemput ke blog ^^

Lebih Selesa Dengan Lelaki

aqmalazmi said...

tahniahh akak zoey..senyum yee =)
heeeeeee

puteri eima said...

tahniah....

BEN ASHAARI said...

terima kasih kembali zoey... Harap cepat sembuh .. jika ada apa apa yang boleh ben bantu , jangan segan segan contact ben yer .. insyaAllah ben bantu mana yang termampu .. :)

Muaz Faris said...

follow jugak la, ape rahsia nya.. ade jumpe bodek ke..?

M Fizan said...

tahniah..:)

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

tahniah ...folo sini . goodluck

SyUhAdA said...

sggh sni ye..nice blog..

zOeY zAu YaH said...

abu: tq sgt2 tau..

zOeY zAu YaH said...

cik: alamak cikgu..saya malu aih..haha

zOeY zAu YaH said...

zul: tq..nnti saya follow awk lak erk hihi

zOeY zAu YaH said...

chegu: alhamdulilah..tq kt abng ben.

zOeY zAu YaH said...

aida: nanti blog kamu lak iye dak? haha

zOeY zAu YaH said...

syhada: alamak rasa x lyk jek..tq

zOeY zAu YaH said...

amirah: hehe tq..ok nanti saya pi blog awk =)

redzwanie redzmann said...

congrats zoey...
makin femes amous la pas nie awek nie..hehehe

zOeY zAu YaH said...

aqmal: nangis terharu boleh? haha tq adik

zOeY zAu YaH said...

puteri: tq hihi

aku dan segalanya said...

syg..akak doakan adik tabah eh...akak pun penah lalui saat getir tapi alhamdulillah Allah masih lagi memberi peluang utk akak...akak akan sentiasa support adik ...sekadar termampu dan boleh..klik nuffnang hr2...

Ini Kisah Tia said...

yeahhh . singgah dari blog ben :)

zOeY zAu YaH said...

abang ben: terima ksh ya..sbb abg ben jugak dh ramai yg doakan saya..terharu sgt2..saya suka blog abg ben dan saya suka cara abg ben.x plh ksh dgn blogger2 baru cam kami nih..tq sgt2..

zOeY zAu YaH said...

muaz: haha mana ada lah..hihi

zOeY zAu YaH said...

Mfizan: tq =)

zOeY zAu YaH said...

ini: tq =)

Bella Bell said...

alhamdulillah.. zoey... semoga awak cepat sembuh ok?



^^

saiazuan said...

tahniah tahniah tahniah~ :D

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/ada-antara-korang-join-ni-tak.html

zOeY zAu YaH said...

wani; eh taklah..biasa jek haha..wani tu yg glamor.

zOeY zAu YaH said...

ads: hehe setiap org ada dugaan kan? tq kak ye..hargai amat2..

zOeY zAu YaH said...

bella: tq bella hihi..lamanya x mai blog saya

zOeY zAu YaH said...

saia: tq hihi

Akulah Pak Lan said...

Tahniah...semoga nuffnang akan mencukupkan duit operate kamu..kalu dia tak bg jugak, kita merajuk dengan selama sebulan...hihi..

L@dykiki said...

fengsan saya nak baca

zOeY zAu YaH said...

apl: hehe tq mudahan2 amin...haha

zOeY zAu YaH said...

lady: eh jgnlah haha

effa said...

rndu nk bace entry dari kak zoey!

zarifah efa pahmi said...

congrats..bagus la tengah sakit dapat berita gembira mengubat hati jugak kan??:)