video tutorial-black and gray eyes make-up macam kauorang requested tu..

Assalamualaikum..

bila ramai sangat yang requested saya tunjuk mekap
macam ini terus berasa seperti artis yang ramai peminat..
juga berasa sangat terharu..
rupanya  mekap saya menjadi idola..PANG !!!!
finelah..fine..
kalau sudah dasar perasan,tak boleh dibantu dengan apa cara sekalipun..

mekap ini adalah dari spesis yang sama.

ini adalah video mekap pertama saya buat guna HD camera.
tapi jangan berharap ianya seperti video michele phan..
ia cuma lebih clear dan fokus di bahagian mata..
so kauorang semua boleh tengok mata saya dekat2 dan menjadikan ia 
sebagai idola baru anda kah kah..! kasi lempang sikit...

p/s: abaikan bunyi kipas angin yang tak cool itu..

lain2 video mekap dan cara pakai shawl

sila like page saya kalau sudi.
ada kat sidebar bahagian atas sekali.

klik nuffnang nak kawen.

tenkiu..


34 comments:

Mizz ErMa said...

lawa tol~~

zOeY zAu YaH said...

mizz: tq..try lah buat

Wan^Sury said...

gerammmmmmmmmmm!!!!!!! gerammmm!! gerammmmm!!! opsss... bukan geram kat awak.. geram kat diri sendiri.. heh heh heh.. sy dah try mekap ni banyak kali tp muka sy jd mcm opera cina.. huhu.. da la mata sy ni sepet.. T_T

zOeY zAu YaH said...

wan: try lah lagi..mesti blh punya lah..hehe

Cik Suheela said...

mcm mana nak pakai bulu mata dengan hebat mcm awk??tak pandai huhuhu

Rin_Aff said...

Make up oh make up...
Mmg daku tak pndai nk bermake-up...
Jeles jgk kadang2 tu yer...hihi

Sufinah Yussof (SY) said...

cantik~ SY pernah buat tabiat g kelas guna make up mcm ni. hoho!

zOeY zAu YaH said...

cik suheela: nanti saya buat video cara pakai bulu n tip pakai kalau mata sensitif sekali ya hihi

zOeY zAu YaH said...

rin: try selalu mesti teror

zOeY zAu YaH said...

sy: hihi...

^_^sh3ra^_^ said...

nice..nk tnya kenapa sponge bedak 2 dibasahkan??huhu...agy 1..ley x uat tutorial cara pakai shawl mcm kt side bar akk..hehe:D

zOeY zAu YaH said...

sh3ra: bedak tu 2 way cake maknanya kalau basahkan span dia boleh jd kesan mcm fondation.tebal dan sapuan lagi bagus..shawl tu erk? ada dah saya penah buat.try tgk kt youtube saya www.youtube.com/zoeyzauyah

EB said...

Makin bnyk eb tngk zoey ni makeup x lama eb pn ikut makeup.. hohohoho... xpa xpa ini satu ilmu buat eb so senang nak tolerate dgn talent nnti bila nak bt photoshoot... hehehe...

Aida Azryn said...

anda memang pandai mekap pun.. hehe.^^

zOeY zAu YaH said...

EB: hehe namanya pun jurusolek hehe..

zOeY zAu YaH said...

aida: hehe biasa2 ja

elyzatul nastaysah said...

hehehe...kte pon ske mkeup cm ni dear=)

redzwanie redzmann said...

cntek ar..nak tgk video nie..tp tenet slow la plak..huwaaa...:(

cik chinta said...

hoyehh..pasni bole wat request byk2 jenis2 mekup

fara_farez89 said...

cantikkkkk!!!!

L@dykiki said...

wahhh hebat kamoo ;)

zOeY zAu YaH said...

aly: mekap camni cantik kan?

zOeY zAu YaH said...

wani: siannya..x pe nanti try tgk lag k?

zOeY zAu YaH said...

cik: hehe buat2..

zOeY zAu YaH said...

fara: tq..cubalah

zOeY zAu YaH said...

lady: eh mane ade..biasa2 je.

EB said...

Hahaha tu la pasal.. Nama da jurusolek.. Bukan tukang solek kn.. hahahaha...

zOeY zAu YaH said...

EB: hehe yup2..

.m y z. said...

WAHH GAMBAR YANG SEBELAH KANAN TU CANTIK SANGAT :DD

maiza love said...

canteknya..suka sangat mekap nih tau..tq ye..sebab buat tuto hehe

zOeY zAu YaH said...

myz: tq =)

zOeY zAu YaH said...

kak maiza: hehe tq kak

Nu'nu Safia said...

dah tgk dan siap download lagik...ngeh3.. thanks cik zoey

zOeY zAu YaH said...

nunu: hehe tq yee..