kira kira blue contact lens

Assalamualaikum..

sila jangan salah faham..
kira2 itu bukan kira2 duit ke,kira2 berapa banyak lens yang tersembunyi ke
bukan..bukan..
kira kira tu jenama contact lens baru saya..

tenkiu pada kawan yang baik hati WANI yang cantik sebab bagi ini.
agaknya wani naik nyampess tengok belog budak sekor ini..
tak habis2 gila meroyan selagi tak dapat lens baru...
eh takyah lah kutuk diri sendiri..bikin malu saja..

wani ini seorang gadis gojes yang menjual lens.
ada banyak pilihan awak tau..
harga tersangatlah murah..bermula RM25 + sahaja.
p/s: baru pungpang2 dengan wani,esoknye lens saya dah sampai..
cepat betul..


1) packaging lens kira2.tak sangka packaging dia lebih cute dari saya..
pelis kauorang gelak la jauh2..I majuk kang..

2) saya pilih kira kira kaler blue = biru...ye saya rajin,
pasal tu saya siap translate kat awak2 semua..HA HA HA..

sila jangan berangan..jangan berharap lepas pakai lens ini wajah bertukar
menjadi sebijik seperti model itu..kalau berjaya bertukar sila bagitahu saya..
saya akan kasi gula2 doploh sen..budak2 takleh kasi banyak2..

3) corak lens.sangat cantik kan? 

4) lens baruku yang berwarna biru sungguh menawan kalbu..ececeh...lempang nak?
sengaja pilih biru konon2 nak jadi minah saleh..
tak habis2 budak ini kan? sangat kasihan..

KIRA KIRA CONTACT LENS
> water content: 38%.
> base crve: 8.6mm
> diameter: 16.0mm
> power 0-1000
> tahan setahun tapi cik wani sayang kata seeloknya
pakai 6-8 bulan sahaja.

> dia agak nipis berbanding kebanyakan korean lens yang saya jumpa.
(best!).
> kaler gelap seperti kebanyakan korean lens
(tapi sangat cantik !)
> ada ring(keliling lens tu) kaler hitam.
> bila pakai rasa selesa.macam tak pakai apa2.
> mata jadi besar dan bulat.
> mata bersinar sinar.
>pandangan jelas(saya adalah rabun).

SAYA SUKA HOKEH!
SILA SERBU LENSSHOP CIK WANI GOJES SEKARANG JUGA!

perbezaan antara pakai dan tidak.

penangan lens cik wani buat mata saya kelihatan besar..cun..gojes..mables..
dan er..er..okes sudahlah..karang kauorang semua naik menyampah nak baca belog saya.

nanti saya mekap dan pakai lens nih cantik2,
pastu saya tempek gambar kat sini ok?

tenkiu pada wani keranamu diriku berharga..
WEH SIAP ADA SLOGAN TUH..!

like fanpage saya kalau sudi.
kat sidebar.

klik nuffnang nak bedah..amin...

tenkiu.