sekarang sudah ada

Assalamualaikum..

budak cewi nih nak bagitahu...

sekarang dia sudah ada lampu meja kaler putih suci idaman kalbu..

lepas ini boleh lah nak membaca buku dengan gigih sampai terpaksa
tongkat mata dengan pencungkil gigi..

boleh berwebcam dengan sidia tanpa unsur2 kelam
hantu awek limah go back home sweet home..

boleh bermekap  dengan kadar cahaya
melebihi 68319210 kuasa kuda ku lari gagah berani...!
hikhokhikhok..

boleh korek hidung sambil kilat kuku..
takde macam dulu2..korek hidung dalam gelap rupa2nya terkorek telinga.
$#%%$^%&^& !!!

wahai lampu kesayangan hamba..
walaupun kamu tidak memakai baju berwarna pink,
tapi saya tetap sayangkan kamu..UWEEEKKK!!!

kamu sangat cool kerana bercahaya putih
dan boleh dipusing pusing dan diliuk lentok
sampai semua benda saya nak suluh..
haissshh..! habis menangislah lampu suluh sekelian..
weh over..!

terima kasih kepada hencik zaidi dan kakna
sebab mencarikan lampu ini sampai dapat.

like fanpage saya kalau sudi.
kat sidebar.

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.

44 comments:

sharifahzakiah said...

ini tandanya suh zoey rajin-rajin stdy :P

Far8 budak baik said...

ingt ape tadi..
setakat lampu meja tu..
x pyh lahh di sajak kn nye..
hahahahaha =p
liuk lentok bagai..ekeke

saiazuan said...

haha lampu study.. rajin2 lol

miszatie said...

biar btol dik..smpi bli lampu tuh utk make up..dasat2..huhuhu..
truskan bermake up n bg tutorial2 dasat ok :)

SyahmiFikri said...

eh sama la lampu meja kita! =)

tapi.. err jarang guna..

semangat awal2 jer.. hehe

aqmalazmi said...

akak hoi..hang beli tang mana lampu nie??
eheeeeee...nak nak nak.....
payah lah tade lampu ><"
mcm dok dlm gua -.-"

zOeY zAu YaH said...

sharifah: haha..saya mmg nk bli sbb nk membaca.

zOeY zAu YaH said...

far8: itu tanda syg pada lampu haha

zOeY zAu YaH said...

saiazuan: haha..kena rajin2 nih.

zOeY zAu YaH said...

miszatie: taklah..bli sbb nk baca buku terang skit..mekap tu sampingan haha

zOeY zAu YaH said...

syahmi: hah mls study ye? haha

zOeY zAu YaH said...

aqmal: pi carik kt tesco kulim.harga rm22.90 klu x slh.giant ke tempat lain ke x dak..tesco ja.

redzwanie redzmann said...

klo rajin membace x pe..
jgn silau mate anda menaik udah la yer..hehehe

Pelangi said...

ZOEY SAMA LA KITA DESIGN LAMPU MEJA YG SAMA.CUME SY PUNYA WARNA KUNING HUHU..ZAMAN BLAJA DULU BELI..TP X GUNA PUN, DOK PARKING ATAS MEJA JE SMPAI BERHABUK..AZAM NK STUDY DARI HARI KE HARI..LAST2, KALAU ESOK EXAM, MALAM BARU PULUN..HEHE

zOeY zAu YaH said...

wani: haha mata saya takde silau lah syg..eh leh naik erk?

zOeY zAu YaH said...

pelangi: ini bkn semangat nk study,tp smangat nak webcam dgn bf dlm keadaan yg cerah hahahahaha....

asfira aminuddin said...

haha babe! lepas ni u kena la study lebey gigih. ni kalo mekap tgh2 malam pun nmpak cerahhh ajee :))

zOeY zAu YaH said...

asfira: saya ska membaca.sblum tido kena membaca tu yg bli hehe..

zie_ira said...

uwahh2,, sungguh gembira ye ZZY dapat lampu baru,,hehehe

najihah sahami said...

cewwahh...sonok la berwebcam dan skype lepas ni eh. hehe

hamzah ian said...

pinjam lampu sat.. hehe

cik chinta said...

boleh wat suluh muka masa wc supaya puteh je npk muka =D

EB said...

Nak juga eb pn nak membaca buku smbl landing2 kat katil.. Klu pki lilin tu x best chyanya goyang².. tp suka juga dia sbb dia adalah berbau sangat wangi.. hehehe.. lepastu dia berwarna merah..

Wuming said...

Entri lawak tahap gaban kuasa Kuda 354698548935685

merahitujambu said...

nk pink jugak eh lampu tu..hee..cantik...

myezatul aQma said...

wah...ada NUR yang terang disitu!

Sufinah Yussof (SY) said...

haha! lampu meja kite same la zoey~ tapi SY punya kaler kuning. lampu tu takde yang kaler pink atau pepel.ape2 pon janji boleh suluh. ngeee~

Qaseh dalia adelia said...

lepas ni leh web cam smpai pagi huhu

WuMing said...

Jauh lari tuu teling dengan Hidung...

zOeY zAu YaH said...

zie: iyolah =)

zOeY zAu YaH said...

najihah: yup2..sonok

zOeY zAu YaH said...

hamzah: meh amik meh hehe

zOeY zAu YaH said...

cik: haha tau x pa..mmg tu niat sebenar haha

zOeY zAu YaH said...

EB: amoih romantiknya baca diterangi lilin..

zOeY zAu YaH said...

wuming: isk2..hbs kuda tu kita amik kuasa dia hehe

zOeY zAu YaH said...

merah: x jumpa lagik kaler pinknye hehe

zOeY zAu YaH said...

myzatul: nur minta rajin belajar haha

zOeY zAu YaH said...

sy: hoh terlari dari tema kamu ye? haha

zOeY zAu YaH said...

qaseh: itu sdh tentu haha

zOeY zAu YaH said...

wuming: hehe..mamai katakan

Nizam Ijam said...

makin rajin r nanti yer..hehehe



” Nizam Ijam Dot Com”

Sufinah Yussof (SY) said...

a'hahahahaha~ tu la pasal.

zOeY zAu YaH said...

nizam: =)

zOeY zAu YaH said...

sy: hehe