Video Tutorial fresh red eyeshadow makeup for interview+work

Assalamualaikum..

kelas mekap telah kembali..
marilah beratur sambil behavekan diri menonton
cikgu gigi berterabur bercoleteh barang sepatah dua,sepatah tiga,sepatah empat..
woi! woi! sudahlah..!

ok takyah nak kutuk dalam hati..
rupa saya takdelah cun gila kalau tak mekap+pakai lens.
nak kutuk depan2 pun takyah..
kutuk belakang2 lagi la takyah..
habis tu nak kutuk kat mane?  er..er..
nampak sangat tak bagi orang kutuk =.="

saya combinekan sekali permintaan kawan2
yang nak mekap fresh+senang buat untuk pergi interview,kerja
dan cara pakai eyeshadow merah tapi tak nampak over.

last sekali dalam video nih ade part yang tak jadi =.="
tengoklah je la k..

lain2 video boleh cari kat entry lama atau klik > > > www.youtube.com/zoeyzayah

p/s: ada orang real2 komen kt youtube saya lawa dalam gambar saja,
dalam video tak pun.
finelah..fine..saya tak pernah pun cakap saya lawa gila
so takyah la nak kecoh2..ilek2 luuu..


KESAYANGAN SAYA..
kawan kesayangan saya ini memang selalu buat saya terharu..
beliau adalah cantik..lebih cantik dari saya..
eh jap..jap..saya ini cantik ke? kah kah..
perasan pula..ouuww2!
sengaja print screen part ni nak bagi nampak mukakawan saya
 yang cun,gojes,mables dan..dan..dan..eh cik pelangi,
saya tak bodek tau? bodek tu pun saya tak tahu benda apa..kah kah..

nak tahu tak kenapa saya sangat terharu?
klik >>> SINI

beliau ada 3 blog.
1) http://nadpelangi.blogspot.com
yang ni blog personal..nak berkenalan ke,berpeewwiit ke
bolehlah masuk sini tapi kalau kena debik dengan
bakal suami dia sila jangan cari saya ha ha..
2) http://pelangiheritage.blogspot.com/
yang ni blog jual tudung +fondation naturactor.
nak nampak mables cam dia boleh lah masuk ye.
3) http://www.pelanginadia.blogspot.com/
yang ni jual baju.serius baju comel2 belaka.
moh usha wokeh.

saya kenal cik pelangi melalui blog saja.
tak sangka kami boleh kamceng walaupun belum jumpa.
dia sangat suwit+cantik+baik.

kepada cik pelangi..
saya mahu jadi kawan awak yang baik..
terima kasih sebab jadi kawan saya yang baik..
sudi menangis sebab saya..
sudi layan kemerepekan saya...
sudi er..er..eh ini iklan kicap sudi ke? asik2 sudi saja?
ha ha..
TERIMA KASIH CIK PELANGI SAYANG.
SAYA SAYANG AWAK WALAUPUN SAYA
TAK PANGGIL AWAK NADIA HA HA..
eh panggil cik pelangi lebih comel tahu?



IKLAN:
ade tak sesape nak letak iklan kat blog saya
atau nak saya riview blog/bisnes awak?
boleh bagitahu saya kat komen atau email ke
zoeyzauyah@gmail.com

harga iklan banner RM10 untuk sebulan.
atau
review sekali+letak banner untuk sebulan RM20
tapi selalunya saya diberi produk kira macam hadiah la
untuk review sesuatu produk/bisnes.

like fanpage saya kalau sudi.
kat sidebar ye.

klik nuffnang nak bedah..amin.

tenkiu =)