video tutorial how to wear a shawl simple style

Assalamualaikum..

kenapakah begitu ramai kawan2 yang minta saya buat tuto
pakai shawl yang super biasa ini?

adakah kerana saya yang memakainya maka ia bertukar menjadi super-luar-biasa
atau sper-ring-makan-sikit-habis-lekit2-jariku?
weh melampau..!

takpelah..mari kita lihat video yang saya telah buat secara gigih
dan penuh bersemangat  waja..silalah terharu T_T

cara pakai macam inilah yang kawan2 nak tahu sangat tu..

kalau nak tengok lain2 video boleh carik kat entry2 lama atau
klik aje kat sini >> www.youtube.com/zoeyzauyah.

saya dah siap record 2 video cara pakai shawl
dengan 1 video mekap fresh untuk
 interview+office+eyeshadow merah tak nampak over.
saya combine sekali sebab nak jimat masa.
tungguuuu...

kawan belog saya yang cantik dan bernama khumaera
telah buat satu entry yang comel.
moh la tengok..klik sini > > > MISS LIBRARIAN
tenkiu maera hi hi..

like fanpage saya kalau sudi.kat sidebar.

klik nufnang nak bedah.

tenkiu..


26 comments:

Cik Syeeda Sobbihi said...

pandai kamu berhias ye.. nak blaja dgn kamu laa.. :)

zOeY zAu YaH said...

cik syeeda: boleh aje..try tgk tuto2 saya tu semua =)

Aida Azryn said...

weeewiiitt.. haha.... ok dah download video tu. ley ah try nanti.yeay! ^.^

ღ p!nk veLvet ღ said...

baru lepas tgk tuto yg mekap mate tuh, seyez chanteq, huhu~

p/s : baru tau cane nak bentuk idung, ahaks!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

simple bangat! =)

zOeY zAu YaH said...

aida: amoih laju! hehe

zOeY zAu YaH said...

pink: good2..hihi

zOeY zAu YaH said...

maera: yup2..haha x sampai bape minit pun

HaNa Hani said...

fuhhh.....leh bergaya pakai shawl cam zoyah la pasneyh
^_^

hana tag zzy
http://dotdothitamputih.blogspot.com/2011/07/giveaway-klik-one-present-by.html

zOeY zAu YaH said...

hana: blh jek..=)

WuMing said...

kadang-kadang pakaian yang sama tapi hasilnya berbeza apabila si pemakainya berbeza...fikir-fikirkan lahh..Tapi zOeY zAu YaH pakai... terbaeeekkkk!!!!!!

zOeY zAu YaH said...

wuming: eh takdelah..saya pun pakai jd biasa2 ja =)

zie_ira said...

weee~~nanti nak try pakai,, ia simple,tapi cantik+cute+smart owhh,, hehe,,tenx tutorial ini,,^_^

hafrawiey ozakawa said...

absolute...sgt cntik

hafizah alias said...

kak zoey, suke lah dgr suara akak loghat utara..haa..pkataan 'biaq' tu best! hehee. nice tutorial :)

zOeY zAu YaH said...

zie: try2..hehe simple jek.

zOeY zAu YaH said...

haf: tq =)

zOeY zAu YaH said...

hafizah: haha..oghang kedah la katakan =D

hafizah alias said...

simple je eh care pakai tudung dlm vid tu, nnty nak try lah! upload lah lagi video lain. nak dengaq loghat kedah kak zoey lg! hahaa..biaq biaqq

Akulah Pak Lan said...

sound effect tuh yang best tuh

Sufinah Yussof (SY) said...

cantik~

zOeY zAu YaH said...

hafizah: ade lg video tp depa tggu giliran lah hehe..

zOeY zAu YaH said...

apl: hehe..

zOeY zAu YaH said...

sy: eh kemana kamu mghilang?

Mama Gee said...

x tau nk komen apa...cuma leh ckp..
cutenyaa zoey nihh... :)

zOeY zAu YaH said...

mama: mama gee lagi cute lah haha