video tutorial natural orange smokey eyes

Assalamualaikum..

mekap ini nama smokey..
tapi jangan berharap ianya seperti smokey yang dramatik-gila-kau-tengok-nak-nangis-weh!

saya buat natural sikit supaya semua orang boleh cuba tanpa bajet hot
 macam nak pergi konsert metalica ke hape ke kan..
konsert jinbara takpe..pasal dia cinta pantai merdeka kan..kah kah..
weh sedap lagu tu woooo...!

nih saya nak bagitahu..
orang selalu sangka smokey tu hanya mekap yang
dramatik2,kaler mesti hitam jek..mata mesti ala2 avril lavigne jek..
padahal smokey adalah salah satu teknik mekap mata.
kaler tak terhad pada hitam dan nampak garang.ok murid2? sudah faham?
ok good..sila bersurai sekarang..jangan nak cuba2 ngorat cikgu..
(sharifah zakiah) LARIKKK....!!!

tuto nih permintaan dari lovebungaquerida.blogspot.com
moh tengok..

tengok kiri..PENGSAN !
tengok kanan..SEJUK HATI MAK MERTUA..ha ha ha over tau!

nah besar gedabak haku kasi tengok..




kalau nak tengok lain2 video mekap dan cara pakai tudung
boleh carik kat entry lama..
label 'tutomekap' dan 'tutoshawl'.

sekian dulu wahai kawan2..
saya mahu buat video rock smokey eyes lak..
yang nih baru boleh buat pergi konsert batu keras(hardrock).

like fanpage saya kalau sudi.
kat sidebar.

klik nuffnang nak bedah..amin.

tenkiu.