video Tutorial rock smokey eyes (black) + cik pelangi ohh cik pelangi

Assalamualaikum...

marilah saksikan gadis-pembajet-artis-batu(rock)-terkenal WWEEWWWIITT!

kiri: mula layu2,pucat lesi,tak bermaya,tak rock langsung la!

kanan: muka bersemangat nak pergi konsert rock sambil terkinja2,hengguk2 kepala..
biasalah semangat punya pasal kan..
pastu dah sah2 haku kene jijak dengan penonton lain..hu hu..

p/s: yang nampak macam rambut kat dahi tu bukan rambut ye..
itu benang shawl yang terkeluar T_T

marilah mentry mekap seperti ini.
tapi harap maaf,bulu mata palsu saya tak pakai sebab malas..
eh bukan malas..saje tak cukup masa nak pakai..
(cakap macam ini lebih sopan kan? ).



mekap yang saya tunjuk semuanya berdasarkan mekap dan barang2
yang saya guna untuk tenyeh kat muka sendiri.
memang saya tak pakai make-up base ke,eye primer ke, barang branded ke..
tengoklah kalau sudah menjadi rajin nanti mungkin saya akan pakai..

mungkin je lah..kau ingat budak ni rajin sangat ke ha? ha? ha?
(tiba2 emo..protest).

lain2 video tengok kat label  'tutomekap' dan 'tutoshawl'.


tadi saya dapat sesuatu dari kawan blog yang cantik.
rantai leher dan key-chain yang comel...!
makluk cantik dalam gambar tu kawan saya yang bagi barang2 ni.

moh ke blog beliau..CIK PELANGI
atau blogshop beliau yang ada banyak baju+rantai cantik2..

cik pelangi yang cantik...
kenapa suka bagi hadiah kat saya?
sekarang saya sudah berasa malu2 kucing dengan awak
pasal kite tak penah bagi apa2 pun kat awak hu hu..
MALU AIII...!

TERIMA KASIH SANGAT2...

terharu

like fanpage kalau sudi.
kat sidebar tau.

klik nuffnang nak bedah.amin..

tenkiu.