Review produk silkygirl eyeshadow

Assalamualaikum..

sejak saya cakap nak review eyeshadow nih
 penuh inbox saya dengan gesaan yang maha dasyat minta cepat2 review..
hebat tak hebat sampai kena tumpang inbox jiran sebelah lah kata..
(ok ini penipuan yang maha dasyat)

tanpa membuang masa juga membuang taik mata(euuuwww!)
marilah kita menreview menatang eyeshadow ini.

saya suka nak pakai eyeshadow kaler coklat tapi jenama
mac 120 colour yang saya ada tu memang tak mengancam langsung.

kaler tak terang..tenyeh banyak2 kali pun buat tensen jek
cik senah oiii..!

maka saya pun  mencari eyeshadow coklat yang kalernya terang dan melekat.

ingat nak beli jenama maybelline,tapi harga mahal sikit dan dia jenis shining.
cik puan kite nih kan KEDEK punya makcik2..
takdenye nak beli kalau lebih dari RM25 hinggit tu haa..
lepas try itu,try ini,saya telah membeli jenama silkygirl ini..weewwiitt!

> Kaler pekat cik senah..sapu sikit jek dah terserlah keoveran di bahagian mata.
(saya suka over..tak over saya tak suka..ini kata anas tahir..bukan kata saya)

> jenis mate.maknanya tak berkilat ke.berbling bling ke,
so takyah nak berharap sangat orang kena pakai sepek mata kalau tengok anda
(konon silau dek non...)

> Kaler melekat kat kulit secara mudah 1,2,3.
takyah nak pakai eye premier ke,eye pampers ke,eye drypers ke.

> kalau beli dapat eyehsadow sponge dia tu.
bentuk dia sebelah runcing dan sebelah lebar.
runcing tu senang kalau sapu eyeshadow kat kawasan mata dekat2 hidung tu.
lebar tu senang kalau sapu kat kelopak cam biasa.

eh lupa..ade satu lagi yang free..
jari sendiri kah kah..
ini lagi senang..colek2 pastu tenyeh kat mata.
kat mata ye,bukan kat biji mata ke,lubang hidung ke,lubang telinga ke..
batal puasa kang ai tak bertanggungjawab tau..

> harga RM23.90 lepas diskaun dapat RM21.50
kalau nak beli skang nih pi carik kat watsons.kosmetik ade diskaun sampai 50%  katanya.
tapi saya beli kat guardian jek..
kat sini watsons baru tengah dok buat..nak tunggu kang meleleh air liur haku T_T


maka keputusannya..saya merekemen anda untuk beli
dan nescaya anda tak akan rasa menyesal..
ok sekarang saya adalah layak untuk meminta kerja sebagai promoter di watsons 
T_T

nanti saya buat video pakai eyeshadow ini ya.
sebab ada peminat..eh tak..tak..pembaca merangkap kawan blog
telah bertanya secara bersopan santun...
'sila membuat video mekap earth colour' (ini bertanyakah?)
okes2..undi anda telah menang dan saya bakal membuat video yang direquest itu

untuk tidak menghampakan peminat setia saya...
terimalah gambar yang tak seberapa ini buat pengubat rindu

dah tengok kan?
jangan merindukan daku di angin lalu..
T_T

P/S: siang2 saya sangat bz mengecat bilik.
nasib baik sudah hampir siap.
bosan dan letih sungguh kerja mengecat ini rupanya..
sampai berasa nak mengecat muka sendiri saja..PROTES~
lepas habis cat nak tukar tikar,pasang lampu baru,beli almari baru
dan mengemas pun baru2..
WEH DENGAR SAJA PUN DAH PENAT DAH WEH!

maka mari tidur saja wahai diriku..kroih..kroih..

likeafnpagekalausudikatsidebarye
(tangan penat mengecat sampai tak berdaya nak menaip secara normal)

kelik nufnang nak bedah..amin..

tenkiu..#@$#^%&&^*& (tertidur)