video tutorial blue eye make up for gray outfit

Assalamualaikum..

hey..hey..mahu bertanya ni..

tahun ini musim berbaju raya berwarna kelabukah?

sana sini asik kelabu..kelabu..kelabu..dan kelabu..

sampai dah naik kelabu asap budak yang tengah taip ini..


ye lah..naik kelabu sebab banyak betul requested minta buat mekap raya untuk baju kelabu.

ada yang nak simple2 sebab kurang barang mekap..

ada yang dramatik..

takpe uollsss..memandangkan saya adalah power maka saya  buat 2 tuto T_T

kali ini saya bubuh yang mekap dramatik dulu ya..

nanti saya bubuh yang simple dan lembut pula.

p/s: muka saya adalah tidak flawless...
kesan2 hebat itu adalah kerana kamera sayangkan saya..
.
.
.
SEKIAN JANGAN JELES...
kah kah..!


pura2 comel adalah kepakaran budak ini...

pura2 gojes adalah kepakaran baru...

hai saya adalah zoey awak pula?
(habislah kalau pakwe saya dengar ini T_T)


biru adalah gojes...
budak itu pun adalah gojes juga..UUWWWEEEEKKKK !!!

iye..iye..tak cakap pun dah tahu 
ada perbezaan yang sangat tragik disitu...T_T

sila kata gedik kalau awak nak kena lesing dengan budak ini...


lain2 video mekap sila klik label 'tutomekap'

lain2 video shawl sila klik label 'tutoshawl'

AWAK OIII....
kalau mahu mendapatkan produk mary kay sila klik >>> SINI 

nanti saya buat entry pasal produk tu ok..
produk yang best gileerrr...!!!!
(ye lah budak nih je yang giler..kauorang baik2 je..TACING BETOL)

like fanpage saya kalau sudi.kat sidebar.
budak ni adalah annoying gila pasal tak approved orang kat fb..
eh tak..tak..fb saya yang annoying tak leh approved bukannya saya..
sila jangan lempang saya..saya orang susah...sob sob..

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.