video Tutorial cara pakai tudung bawal 4 segi seperti shawl style 3&4

Assalamualaikum...

hari itu sudah tunjuk cara pakai  style STYLE 1 & 2.

kali ini mahu tunjuk style 3 & 4 pula.

tak boleh berceloteh panjang macam selalu..
mahu serbu makanan sampai orang lain tak boleh merasa sama
weh tamak weh!


mari tengok video sambil mengunyah,sambil cuba pakai,
sambil kutuk2 budak dalam video tu..
eh jangan..jangan.. habislah pahala puasa kauorang nanti.


lain2 video shawl carik kat  label 'tutoshawl'.

lain2 video mekap carik kat label 'tutomekap'.

islamioparadise.blogspot.com yang punya shawl cantik2 telah mengeshare
video saya yang cara pakai shawl  style 1&2  kat fanpage mereka.
TQ YEE..

adik manis si izzaty buat entry pasal saya.
sila klik nama beliau untuk tau pasal apa tak pasal2 nih?
HA HA HA..
SEMALAM 31 JULAI ADALAH BSDAY BELOG SAYA INI..
WEEWWWIIITTT!

BARU 1 TAHUN UOOLLSSS...kecik lagik haaa T_T
entry pertama saya sila klik sini > > >ENTRY PERTAMA SAYA

okes..mari berbuka secara behave.

like fanpage kalau sudi.
kat sidebar.

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.


33 comments:

HaNa Hani said...

fuhhh..leh la try pasneyh...
dari xpakai lame tudung bawal tuh kan
^_^

zie_ira said...

comell,,bila la ira nak mentry ni,hehe

selamat berpuasa ZZY,,ape juadah hari ni?^^

merahitujambu said...

wah..dh setahun?tp dh popular..sy dh bertahun2..br dpt hidupkan blog..hehehehe...salam ramadhan

zOeY zAu YaH said...

hana: ha betul =)

zOeY zAu YaH said...

zie: try2..selamat berpuasa.mkn aym haha

zOeY zAu YaH said...

merah: nasib bdn je tu haha..selamat berpuasa =)

zEri sAfEerA said...

hahaha :)) boleh plak tergelak sakan time part kelentang kelentung 2.
berkenan betol la dgn style 4 2. tp kalo sy buat, mesti x kmas. tgn x seni la :(

sharifahzakiah said...

boleh laa try cara ni mse rye nnti :P selamat bpose zoey cyg ^^

asfira aminuddin said...

good babe! u tak kedekut nak ajar camne nak lilit-lilit tudung ni. i pun suka tgk tutorial u :))

♥ MISZ hazNie said...

makin lmer,makin byk tutor yg kamo wat..good job! =)

zOeY zAu YaH said...

zeri: haha..try buat 2,3 kali mesti menjadi kemas punya ok?

zOeY zAu YaH said...

sharifah: try2..slamat berpuasa juga =)

zOeY zAu YaH said...

asfira: saja share2..tq tau hihi

zOeY zAu YaH said...

misz hawnie: tq..share2 apa yg saya tau je..

Elyzatul Nastaysah said...

kemaen comel g tau die ni.cam nak lempang je.hihi.thnx dear sbb ajar style baru=)

zOeY zAu YaH said...

ely: eh nk lempang lak haha..welcome.

Syazwan Che Deraman said...

laki tak leh pakai tudung..hehe..

selamat berpuasa ;)

zOeY zAu YaH said...

syazwan: tlg pakaikan kt isteri lorr hehe..selamat berpuasa =)

♥ MISZ hazNie said...

awat namer slh len jer?? kih3..

zOeY zAu YaH said...

misz haznie: ha? x paham =)

Mya said...

cantik! suka =D

Akulah Pak Lan said...

terbukak hati nak pakai shawl lepas tgk video ni..haha =P

WuMing said...

Sebelum ini WuMing selalu tengok ZZY pakai Shawl ni kan... Cantik..ok laa..
Tapi baru-baru ini WuMing ada tonton satu rancangan.. ada seoran penonton tu pun pakai sama macam tu..
Minta maaf laa..tak sesuai gituu...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

nk soh adik babah soh buat cm ni laaa nenek...

zOeY zAu YaH said...

mya: tq =)

zOeY zAu YaH said...

apl: pak lan saje kan? kasi tuutt pakai lah pak lan haha

zOeY zAu YaH said...

wuming: dia pakai camne? nampak x sesuai erk?

zOeY zAu YaH said...

hencik patik: rojer babah..haha

syakey said...

boleh lah nk guna tudung bawal lg!

XD

zOeY zAu YaH said...

syakey: yup boleh aje dong hehe

::..mis♥nana..:: said...

nnty share lg taw video cun u...^_^

singgah sini...^_^
http://islamioparadise.blogspot.com/
http://www.facebook.com/IslamioParadise

suzumiya96 said...

nak tanya-nak tanya::
macam mane pulak kalu na pkai shawl mcam tudung 4 segi..??

and...

bagi gadis berkaca mata gaya shawl mcam mane sesuai?? xnmpk kembung or nmpk x cantik at dpn??

tlg erk....

zOeY zAu YaH said...

suzumiya: ada caranya..tp saya x tau camne nk gitau n x sempt buat tuto.saya rasa semua style pun ok dgn specky..saya pun pakai speck n saya try semua style hehe..