Video tutorial cara pakai tudung bawal cute style ala2 shawl gak lah

Assalamualaikum..

kauorang tengok....

tengok....

tengok....

tengok...

weh kau nak kene lempang ke? (ini ayat untuk diri sendiri)


bukan ape..

saja nak minta tengok...

gaya tudung bawal saya reka nih cute tak cute?

bahek kauorang cakap cute..kang saya belasah kang..
(emo tak pasalpasal)

penat2 saya letak nama cute style..

kang kauorang cakap tak cute saya menangis seploh taun kang..

siap taknak update belog sampai tua kang..
(cakap jek lebih..paling lama bertahan tak buka belog 2,3 jam sahaja)

sudah laaa...mari metengok video ini ya.

p/s saya reka sendiri gaya ini ok..siap ada cop sirim lagik
(ape kaitan entah T_T)

gaya camnih haaaa...
lepas nih tak pasal2 gaya ini akan menjadi style saya bila keluar.

lepas tu tak pasalpasal perasan cute nak minta penyepak..
(mak aihh ganas bebenau budak sekor nih)


menangis mak haku tengok anak dara dia nih cute sangat  kah kah..
WEH MUNTAH WEH!

selalu kat rumah comot2..

tiba2 membuat video style shawl ini bertukar menjadi cute pula..
(cute kau cakap?)

lain2 video cara pakai shawl cari kat label 'tutoshawl'

lain2 video dan gambar step mekap cari kat label 'tutomekap'

like fanpage saya kalau sudi.kat sidebar.

kelik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.

sekian..


81 comments:

zie_ira said...

wow,suka2,,mesti kalau pakai style ni tak nmpk muka ira yang boolatt ni ,,hehe

tenkiu ZZY comell,,^^

♥ Cik Puan Mya ♥ said...

yeay ! sgt cute + menarik =)

hazanis said...

SEYESSS...lawa giler!!..:)

LaLaLovy said...

suka sangat. terima kasih sebab bg pintu ht terbuka sikit. haha. mcm ada inner khen, suka.

cik chinta said...

idung mancung comel lote..ajar wat shading idung mancung plak pahni, sebab idung saya x comel cam awk T_T

farahd101 said...

kenapa ye kadang-kadang nak try pakai tudung bawal jadi macam shawl tak bape jadi? teringin sangat nak pakai sebab saya jenis banyak tudung bawal, tak nak bazir duit gi beli shawl banyak-banyak. huhu..

kadang-kadang dia jadi labuh semacam pulak..xsyok nyew =_=

Selipar Putus said...

waaaa.. hebat.. comels comels. :)

ღ p!nk veLvet ღ said...

nice lah ... x penah nampaq style ni lagi ... nak try lah balik kije kang, ahaks!

Nur Farah Hani said...

wow siyes menarik tudung bawal buat macam tu.. heee..;d

Wuming said...

Sekali pandang... warna macam tuu dengan susunan macam tu..

Macam bunga ros plak....

Cantik....

EB said...

Cute!!

Cute!!

Hahahahahahaha...

Anis Nasri said...

hye zoey.. !!!
lame xmenyinggah..
huhuhu..
da xde mase nk b'blogging la..
zoey ade x tutrial makeup eyeshadow warna coklat..

myezatul aQma said...

wah...style baru lah.hee..nak cuba!!

ILA SYAMILA ♥♥ said...

bagaimana pun masih lawaaaaa. ;)

ZaNa aDieyZa said...

sweet!! makin bergaya la zoey sekarang.. encik papa kena jaga zoey lebih ni, takut dikebas org.. hihihi

NOOR FATIN said...

wahh. cantikk laa!! suka2. hee

Finaz Jaafar said...

sgt sng rpenye..
oke mmg comel !

merahitujambu said...

WAH.BAWAL PON BOLEH DI GAYAKAN...TERIMA KASIH

auni_miyukie said...

yeay! suka2...
nak cubalah..sbb dah penat dh lilit slendang ni smpaing t'lupa nk pkai tdung bwl cmne..hehe

nuruashia ♥ said...

comeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..!!! cm doll :)

Sufinah Yussof (SY) said...

wah~~~ kreatif la zoey~~~ cantik2!

Aida Azryn said...

olololo.. cutenya cik mek molek ni. XD

zOeY zAu YaH said...

zie:yup2..blh cover muka bulat cam saya haha

zOeY zAu YaH said...

cik puan mya: tq =)

zOeY zAu YaH said...

hazanis:serius tenkiu giler..! hahaha

zOeY zAu YaH said...

lalalovy: haha tenkiu..try lah..owh your word kemarin tu suka sgt..hihi

zOeY zAu YaH said...

cik: idung saya pesek sebenarnya haha..shading saya penah tunjuk kat video mekap pink and black smokey eyes..try tgk.

zOeY zAu YaH said...

farah: kdg2 jenis kain bawal tu gak.kalau licin atau lembut sgt x jd gak.kalau byk corak x jd gak..guna yg sederhana keras/lembut.

zOeY zAu YaH said...

selipar: tq =)

zOeY zAu YaH said...

pink: ok try cepat ok hehe

zOeY zAu YaH said...

nur farah: kan? hihi

zOeY zAu YaH said...

wuming: tq yee hihi...pasan cam diri saya bunga ros lak haha

zOeY zAu YaH said...

EB: tq !
tq ! hahahaha

zOeY zAu YaH said...

anis: yg tu ada tp 2,3 hari lg baru saya upload ok..skang x sempat lak.

zOeY zAu YaH said...

myezatul: cuba2....hehe

zOeY zAu YaH said...

ila: style tdung yg lawa..orgnye tak pun haha

zOeY zAu YaH said...

zana: amoih kak..hahahahaha...tq ye akak..

zOeY zAu YaH said...

noor fatin: hihi tq..try ok

zOeY zAu YaH said...

finaz: mmg sng pun hehe..try lah

zOeY zAu YaH said...

merah: yup..hihi sama2

zOeY zAu YaH said...

auni: tu lah kan hihi..try2

zOeY zAu YaH said...

nuru: takdelah..biasa je pun..kamu yg comel hihi

zOeY zAu YaH said...

sy: saja reka2...try la nanti ok? hihi

zOeY zAu YaH said...

aida: aida lg cutelah haha

el-janna said...

comeyyyyyyyyyyyyy
pandai buat^^

Cik Domo said...

wah! comel3..tp klw asfz buat kompem pelik..kah3x

Saiazuan said...

uish, leh msk tv ni..hehe wanita hari ini~

zOeY zAu YaH said...

el: tqqq...hihi

zOeY zAu YaH said...

cik domo: takpe try buat mesti comel punye hihi

zOeY zAu YaH said...

saizuan: tak layak pun haha

asfira aminuddin said...

babe, kreatifnya you. ok lah tu dari lain ke lain kan. suka babe! =)

Mya said...

gojes! thank you for sharing =)))

zOeY zAu YaH said...

asfira: haha tq

zOeY zAu YaH said...

mya: welcome =)

Far8 budak baik said...

aka comel lahhhh..
nk try jugak lahh
pakai shawl macam gitu..
hahahahahahaaha

izzad b* said...

amboi bulu mate!xmenahan!kkeke

Mya said...

zoey, ada ms jgn lupe request kita utk makeup utk tema baju kelabu hihihi =p :*

CIK JATT said...

menarik, cantik, tertarik! kreatif betul zoey

tomatokering :) said...

hahah pandai betol die ni style kan ! cubit kang ! *jeless ;p

Ain Atika Zailani said...

wahhhh style shawl untuk hari raya ni=)

NurulAthirah said...

errr...nice...

zOeY zAu YaH said...

far8: try2..pastu mesti akmu ayu haha

zOeY zAu YaH said...

izzad: palesu lah kata hehe

zOeY zAu YaH said...

mya: ramai yg request mekap tu..insyaallah kite buat ok lg 2,3 hari ok? hehe

zOeY zAu YaH said...

cik jat: tq kak hehe

zOeY zAu YaH said...

tomato: amoih2 nk cubit kite ye? cubit pipi kamu tu hah hahaha

zOeY zAu YaH said...

ain: nk pakai raya boleh..hehe

zOeY zAu YaH said...

nurul: tq

Mya said...

zoey: yeayyy thanks in advance =)

Far8 budak baik said...

farid buru dengar vedio tu..
seyes suara akak cam doremon..
haha =p

♥ MISZ hazNie said...

comey tol! =)

zOeY zAu YaH said...

mya: welcome..tggu tau hehe

zOeY zAu YaH said...

far8: ya meh? =.="

zOeY zAu YaH said...

misz haznie: try lah

bantal said...

cantik cara pakai tudung boleh pakai untuk raya......terbaik..

Chempaka Sari said...

wah nak tiru nak tiru... sokene keluarkan segala tudung bawal lama lah ni.

zEri sAfEerA said...

wah. sentiasa dapat fesyen baaru. suke :)

ShiKin said...

suka juga. kreatif.. :) comeell. ^_^

NuR 'aQiLaH said...

uiks mcm nk try ;)

secret said...

CE TRY TUNJUK BY PIC STEP BY STEP...HUHU..BKN PE KDG XLEY NK BUKA VIDE0...MSLH INTRNET..HUHU

✿ CIK N ✿ said...

huargh!!! tak jadi.. kalau nak kiut macam tuan yang dalam video dia cena kak?? rasa tangan kami dah same2 kecik.. siap ade urat bonggol2 tu dah same tu.. hii..