video tutorial green eyes make up

Assalamualaikum..

semakin hari raya ini semakin melimpah belog saya dengan tuto mekap..

kauorang buat2 redha sajelah yek..

banyak betul request mekap hari raye..


tak sampai hati pulak nak hampakan peminat setia..

eh ape kau cakap? peminat setia? KAH KAH KAH..!!!

SADAP UUU..! (ini sedang bergaduh dengan diri sendiri)


oke2..mari kita ke tujuan asal.

mekap hijau ini ada peminat..eh bukan bukan..kawan belog yang minta buat..

untuk pergi kelas katanya..tapi takmau yang natural2 sangat..

wwahhh..awak ni mesti sepisis sama saya..nak terang2 saja HA HA..
(weh lempang kang !)

dah lama request,sekarang kene tunaikan..

boleh juga mekap untuk hari raya hari yang mulia..

meh tengok meh..

tanpa bulu mata palesu rozita che wan..
tu yang tak bape nak muka cam rozita tu..
kah kah over tauuu!

dengan bulu mata palesu..
terus WWEEEEWWWIITTT..!

tanpa bulu mata palesu..
takde keyakinan cam rozita cun lah =.="

*tunggang terbalik pasal pegang kamera terbalik pastu
bila rotate jadik senget..better terbalik saja ha ha..



eksperimen hapekebende tah..

tanpa mekap
tanpa bulu mata palesu
dengan bulu mata palesu..

lain2 video mekap dan tips carik kat label 'tutomekap'

lain2 video cara pakai shawl klik kat label 'tutoshawl'

selamat mentry kawan2..

saya mahu pergi soping dan mengempiskan kocek kakna..

ulang sekali lagi..KOCEK KAKNA ye bukan kocek saya ha ha KEJI!

like fanpage saya kalau sudi.
kat sidebar.

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.