video Tutorial pink & black smokey eyes

Assalamualaikum..

tahukah awak semua...
mekap didalam video telah tersasar dari landasan yang sebenar..

saya mahu membuat video mekap pink tak guna banyak kaler..
macam yang kawan blog request..

habis saja pungpang2 kat dalam tu baru perasan..
OMG ! (cool kan sebut ini?) saya telah membuat mekap yang sangat magic.

niat: mekap pink tak guna banyak kaler..
buat: pink campur hitam sesedap rasa..
hasil: ia bertukar menjadi seperti kaler ungu yang cun..(cun mesti ade)..

keputusan?

okes kawan saya itu..harap maaf,sila jangan kecewa..
takyah lah pikir nak mogok setaun ke,nak posa 3 bulan ke,
tak nak raya sampai 2 taun ke, ape2 je lah kan..
sila maafkan diriku ini..T_T

saya upload video nih pukul 10 malam sampai 4 pagi..
niat nak buat entry awal2 pagi tapiiii...errr..
akibat rasa mengantuk yang amat dasyat,
saya telah mengkroih..kroih..kroih..secara dasat juga..
oke takyah bayangkan camne suasana 'dasat' itu..
tak dapat duit raya pun kalau pikir.

marilah kita belajar buat mekap magic ini ye kawan2..
(terpengaruh citer harry potter nampaknya beliau ini)

P/S: kat belakang video nih saya tunjuk cara shading hidung cam saya
selalu buat.nak buat camne..hidung pesek la kata sob.. sob..

kiri: muka belemoih budak itu..(eh sape? sape? sape?)
terus taknak ngaku diri sendiri.

kanan: okes itu adalah saya HA HA HA..kejinya daku terhadap diri sendiri.

saya pakai 3 kaler.
bulu mata pelesu sekerat adalah kegemaran saya kini..
anda pula bagaimana?
(tiba2 tuan belog menjadi peramah pula..)

tiba2 berasa beliau ini sangat cun..

duduk depan kipas sampai shawl diterbangkan angin
pastu pura2 ayu..
habislah lepas nih cik kak cik kak yang bernama ayu takleh carik makan dah.

sah ayu =.="


nak tengok lain2 video mekap carik kat label 'tutomekap'

lain2 video shawl carik kat label 'tutoshawl'

weewwiittt...
ini memang tiada kerja.nak mengorat diri sendiri pula.

annoying gila budak perempuan ini.
semuanya reaksi muka minta penampar.
T_T


meh tengok sini...
 > si cantik yang bermata bulat buat entry pasal saya lah..
hehe..part paling saya suka bila dia cakap saya tak.......
eh kauorang masuk then tengok sendiri lah apa dia cakap kat bawah entry tu..
klik SINI WOI SINI !

> yang nih pun cantik jugak..
meh tengok..puji pujian sungguh kamu ini ya? tapi sorry..takde duit raya haha..
klik SINI PULAK

PENGUMUMAN....!!!
saya akan ajar mekap sesape yang berminat.
personal(2,3 orang pun ok)bukan kelas cam biasa pasal saya nak buat secara santai.
boleh pilih nak yang RM50 atau RM100.
dan boleh pilih sendiri nak buat bila dan hari apa.
boleh tannya saya kat fb ke,kat fanpage ke ok?
ramai yang nak sebelum raya.nak mekap time raya katanya he he..

sila like fanpage saya kalau sudi.kat sidebar.

kelik nuffnang nak bedah amin..

tenkiu.