video tutorial Simple soft pink make -up

Assalamualaikum..

ye tahu dah..tahu dah...

datin markonah datang nak tunjuk mekap uollsss...!

mekap kaler pink simpeles simpeles gitu haaa...

senang kau buat cek kiah...tepek2 sambil pejam mata pun no hal lah kata..

sape cakap susah haku cepuk kang..
(tetibe nak emo)


ramai yang request nak mekap pink simple2 camnih..

selaku warden mekap yang baik hati,saya telah menunaikan permintaan
peminat2 setia uoolllsss tauuu...
(peminat? kah kah pengsan haku dengar weh!)

juge permintaan anak sedara...

beliau yang minta kenalah buat secara laju2..

kalau tidak punah la harapanku mahu mengaut 2 kilo duit raya dari abah beliau tu
KAH KAH KAH( gelak gila kuasa 45)

meh sini kita setat meh..


saya kelihatan terlalu pink?

sila kompelen didalam hati
 kah kah..!







lain2 tuto mekap sila klik kat sini >>> TUTOMEKAP

lain2 tuto shawl sila klik sini >>> TUTOSHAWL





hape ke gedik gambar kau tepek nih cik puan oiiiii????

ehhh sukehatilah kan? ha ha..


p/s: jawapan untuk orang annoying yang kompelen2 kat youtube saya..

1) pasal classmate hang tu memang gatal ska usha t**** dada perempuan hang nak
komplen2 tuto shawl haku plak..ape kene mengene tah.

2) lelaki ska tengok dan kutuk2 t**** dada perempuan yang pakai tudung ja ka?
yang tak pakai tudung cam hang sebelum nih depa tak tengok ka?
(kepada sesiapa yang tak pakai tudung sila jangan terasa..ini hanya untuk orang annoying itu)

3) komplen bagai nak rak tapi last2 mengaku sendiri hang tu baru 1st time pakai tudung.

4) kalau komplen saya boleh terima kalau caranya kena,
tapi hang tu menyakitkan hati betul lah...
nak komplen ke hape ke biar ada adab..kalau setakat tengok video orang nak komplen2
baik takyah..ke hang jadikan tuto haku sebagai rujukan hang jugak?
ehem2..hang minat haku erk? ha ha ha...

PECAH KACA PECAH GELAS..
LEPAS BACA SUDAH JELAS...

hahahaha hape ke pantun haku bagi tu?


juga kepada sesiapa saja...
sila jangan komen annoying2 kat page atau fb orang lain..
awak rasa awak tak kata sesuatu yang menyakitkan hati..
tapi tuan punya page/fb tu tak suka dengan apa yang tulis awak tak tahu kan?
SILA JANGAN MENYEMAK HOKEH!
(weh haku marah weh..!)



haisshhhh...

entry yang indah sudah dicemari dengan hal sebegini..

kawan2 yag baca ini buat tak tahu sudahlah dengan ayat merepek saya tu..

tengah marah la kata...hehe..


like fanpage kalau sudi.ada kat sidebar.

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.