video tutorial Simple soft pink make -up

Assalamualaikum..

ye tahu dah..tahu dah...

datin markonah datang nak tunjuk mekap uollsss...!

mekap kaler pink simpeles simpeles gitu haaa...

senang kau buat cek kiah...tepek2 sambil pejam mata pun no hal lah kata..

sape cakap susah haku cepuk kang..
(tetibe nak emo)


ramai yang request nak mekap pink simple2 camnih..

selaku warden mekap yang baik hati,saya telah menunaikan permintaan
peminat2 setia uoolllsss tauuu...
(peminat? kah kah pengsan haku dengar weh!)

juge permintaan anak sedara...

beliau yang minta kenalah buat secara laju2..

kalau tidak punah la harapanku mahu mengaut 2 kilo duit raya dari abah beliau tu
KAH KAH KAH( gelak gila kuasa 45)

meh sini kita setat meh..


saya kelihatan terlalu pink?

sila kompelen didalam hati
 kah kah..!







lain2 tuto mekap sila klik kat sini >>> TUTOMEKAP

lain2 tuto shawl sila klik sini >>> TUTOSHAWL





hape ke gedik gambar kau tepek nih cik puan oiiiii????

ehhh sukehatilah kan? ha ha..


p/s: jawapan untuk orang annoying yang kompelen2 kat youtube saya..

1) pasal classmate hang tu memang gatal ska usha t**** dada perempuan hang nak
komplen2 tuto shawl haku plak..ape kene mengene tah.

2) lelaki ska tengok dan kutuk2 t**** dada perempuan yang pakai tudung ja ka?
yang tak pakai tudung cam hang sebelum nih depa tak tengok ka?
(kepada sesiapa yang tak pakai tudung sila jangan terasa..ini hanya untuk orang annoying itu)

3) komplen bagai nak rak tapi last2 mengaku sendiri hang tu baru 1st time pakai tudung.

4) kalau komplen saya boleh terima kalau caranya kena,
tapi hang tu menyakitkan hati betul lah...
nak komplen ke hape ke biar ada adab..kalau setakat tengok video orang nak komplen2
baik takyah..ke hang jadikan tuto haku sebagai rujukan hang jugak?
ehem2..hang minat haku erk? ha ha ha...

PECAH KACA PECAH GELAS..
LEPAS BACA SUDAH JELAS...

hahahaha hape ke pantun haku bagi tu?


juga kepada sesiapa saja...
sila jangan komen annoying2 kat page atau fb orang lain..
awak rasa awak tak kata sesuatu yang menyakitkan hati..
tapi tuan punya page/fb tu tak suka dengan apa yang tulis awak tak tahu kan?
SILA JANGAN MENYEMAK HOKEH!
(weh haku marah weh..!)



haisshhhh...

entry yang indah sudah dicemari dengan hal sebegini..

kawan2 yag baca ini buat tak tahu sudahlah dengan ayat merepek saya tu..

tengah marah la kata...hehe..


like fanpage kalau sudi.ada kat sidebar.

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.


42 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

wahhh~ pinknyer anda :)

ade haters gaq ke? kasi lempang laju2 sajork :P

zOeY zAu YaH said...

pink: haha kan? biasalah haters mmg ramai hihi

SHAFIQ HASHIM said...

Wah Cantik Gambar, Semua Pink..

P/s Lm Xmsuk Blog Nie..Sekali masuk berubah..Selamat hari Raya..

http://shafiqhashim.blogspot.com/2011/08/persiapan-menjelangnya-syawal.html

GiGi_ChAnTiq said...

woah...cantik...hehehhe...

cik LyLy said...

tuto tudung yg tuu pulak..? nak tau mehhh :P

♥ MRS ZACKS ♥ said...

wahhhh suke nyee nmpak ayu-ayu gtuw. soft jer. hehehe

zoey ayu ! :)

i'm ezza haniza said...

cik zoey zau yah cantik sgt..tu depa jeles tu...biarkan jaa! :)

#ciksuzlin said...

keletung keletang mak tumbuk sambal~~hak3. baru jmpa blog awk ni. best~~followed!

Aida Azryn said...

ignore je spesis yg camtu. :)

cik kumbang said...

simple ajja...nice2..bole try raya nnt wink3~ :D

btw selamat hari raya zoey zau yah :D

p/s:nak duet raya ehe~ *just kidding*

zOeY zAu YaH said...

shafiq: hehe selamat hari raya =)

zOeY zAu YaH said...

gigi: tq =)

zOeY zAu YaH said...

cik lyly: dh pdm komen tu pun..

zOeY zAu YaH said...

sharifah: tak ayu pun hehe

zOeY zAu YaH said...

ezza: haha dia takde keja tu..tu yg tgk n komplen video org..

zOeY zAu YaH said...

ciksuzlin: hehe..tq

zOeY zAu YaH said...

aida: nyemak je kan? hehe

zOeY zAu YaH said...

cik kumbang: try2..selamat hari raya juga =)

FyzaLovato said...

sampai macam tu kutuk nye. huhu ape la.

btw nice :)

zOeY zAu YaH said...

fyza: hehe tah la kan..tq

cik kumbang said...

ehe...tq ^__^
kalo mcm template Ailin tu RM40 :)
tp cik kumbang da tutup tempahan bt ms skrng...maybe after raya baru buka...:)

more info:
http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/p/how-to-order.html

miszatie said...

i love u when u r in pink..huehuehue
santeeekkk!!!

miZz_nizZ said...

biar je ngn yg kecoh2 luar sne tu..mlt org ne leh top..chill gurlz=)

zOeY zAu YaH said...

cik kumbang: oooo ok2..tq ya

Cik Eka said...

waa cantiknyaaaaaaaaaa..nak kaler ink2 gak lah raye ni..hehehehe

haters tu nape eh zoyah,nyibuk je an

zOeY zAu YaH said...

miszatie: ya meh? haha tq

zOeY zAu YaH said...

mizz_nizz: hehe kan?

Elyzatul Nastaysah said...

yeah!wne febret kite la=)

zOeY zAu YaH said...

ely: hehe try lah

Aber said...

: suka tgk gigi, lawa kot. XD

Wani said...

wahhhh, kuasa mekap.
hihi

Zaza Zafran said...

i lappppp u la zoey..tutorial pink..huhu..best tuto ni coz semua warna zaza ada termasuk brg avon tu...huhu.tq

KiKiHanakO said...

hamboii menyerlahh lah raya u nanti dear.. hehhe

teyn teyn said...

canteknyaa awak ..

look like princess tau..

zOeY zAu YaH said...

aber: gigi saya buruks lah hehe

zOeY zAu YaH said...

wani: yup2..

zOeY zAu YaH said...

zaza: welcome..try lah ok

zOeY zAu YaH said...

kiki: haha saya bkn kaler pink

zOeY zAu YaH said...

teyn2: haha taklah biasa ja.

Mr.Thinker@Ali said...

senyuman menampakkan gigi itu manis.

agak2, ni komen annoying tak?

maaf dunia akhirat. salam aidilfitri kepada kamu dan keluarga.

the girl with a smile teeth, looks cute. :)

Ct Sabihah Full said...

tanteek cgt kak ni..pink ssuai cgt nan kak zoey..by the way pasal si pendengki x berdaftar 2 abaikan ja..wat abiz current ja mara depa..ho3

reyna said...

pink sukanya,,nmpknya blog nih memang selalu mai singgah la,,