Review produk Pengetip Bulu mata bateri

Assalamualaikum..

berdesuppp tajuk berterus terang pasal kandungan entry T_T
memang tak pasal2...

baru2 nih saya membeli pengetip bulu mata yang guna kuasa bateri..
kuasa bateri ye uollsss..bukan kuasa kuda ke,kuasa tak kuasa ke,
kuasa giler kuasa ke..haaa bukan..bukan...

saya beli jenama R&Z COSMETICS.
dengan harga RM10.90

 hamboi ko senah...mata nak internasional jek kan?

1) bulu mata saya sebelum guna pengetip..
jangan pandai2 nak gosip tu mata celine dion ke.mariah kari ke...

2) lepas ketip dengan pengetip bateri tu.
tapi ni belum pakai maskara.belum meletops ye uoollss...

3) dah pakai maskara.
ciri2 retis dah nampak tu haaa...MUNTOH !

4) lepas pakai maskara saya ketip semula dengan pengetip bateri tu.
nampak tak? nampak tak? jangan cuba2 nak cakap tak nampak..
i slap uollsss kang..kah kah..verangan~

p/s: saya dah test buat cara nih terutama yang no.4...
letikkan tu akan kekal sepanjang hari...
itu adalah mables !


1) ini adalah pengetip tersebut...ini bukan pencungkil gigi...harap maklum..

2) pakai bateri AAA...

3) tolak menatang hape tuh ke atas(anak panah).
lampau hijau akan menyala(dalam petak merah).
tahan sampai panas.

4) getah dia kaler merah kalau sejuk.

5) kena tahan sampai dia jadi panas dan warna getah berubah
jadi jernih.

6) ketip lerr bulu mata...jangan dok buang tebiat pi ketip kuku ke hape kan..
kene tolak menatang tadi tu ke atas dan time ketip tu
tahan beberapa saat.

MARI MENDENGAR APA KATA KAK SENAH,DATIN MARKONAH,
DAN PARA GENG SEKELIAN..

kualiti produk nih ok gak sebab harga pun berpatutan kan.

jangan nak perasan benda nih panas nak mampos..
bila dia panas jadi suam2 jek.

kuasa melentik tu agak ok.
tapi kalau lepas maskara pastu ketip memang letikkan tu akan
tahan lama sampai 1 hari ! 

yang tak bape best sebab bentuk dan ciri2 ciptaan dia tu
hanya selesa ketip bulu mata sendiri.
kalau nak ketip bulu mata orang rumit sikit sebab bentuk dia melengkung
dan menatang nak kene tolak ke atas tu ada kat bahagian dalam..
kalau tak paham sila tengok gambar..

saya puas ati gak lah dengan benda nih..
tapi nak ikutkan hati tingin nak beli jenama panasonic punya tu..
cuma tak pernah jumpa lag pun..sape2 tahu? terutama harga.

maskara saya guna tu pun agak hebat..
saya pernah review beliau kat entry >>> SINI

blog saya telah dipeewwwiitt oleh cik adik manis sekelian..tq yee..
>>> MIA
(klik untuk ke entry2 sekelian)

like fanpage kalau sudi.
kat sidebar.

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.